LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Gratuluję wam se już wiecie kto pod sercem
u mnie jeszcze nie wiadomo. 19 mam prenatalne to może się dowiem
-
ookatkaoo25 wrote:No dokładnie wszystkie tu już prawie wiedzą co noszą pod serduszkiem;) a ja dopiero 18 i ciekawe czy moje dziecko będzie bezwstydne i się pokaże;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 07:02
-
Moj lekarz też nie mówi tak wczesnie. Dzis z bezsenności czytałam na naturalnie po cesarce ze masa dziewczyn zamiast corki urodzila syna.
U Nas juz 5 dni roboczych od nifty coraz blizej i coraz bardziej sie stresuje.
Wczoraj czulam malucha przez chwilę
-
muminka83 wrote:Mi nawet nie chciała sprawdzić na genetycznym wczoraj. Choć według wyników dziecka wskazuje na ciążę 12+6 w dniu dzisiejszym. Powiedziała wcześnie. Ogólnie to z trzech ciąż badanie nie dało mi radości bo lekarka była dziwna i tylko nastawiona na inwazyjne badania mimo dobrych wyników.
-
Witam z rana. Miłego dnia wam życzę i za wszystkie wizytujące dzisiaj trzymam kciukiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Magda, wierzę że wszystko będzie ok. Że może twój krwiak już znikł i wkońcu spokój będziesz miała
Ja czuje się koszmarnie, nos obdarty, gardło boli - najpewniej od kataruGotuję sobie rosół i zmykam do łóżka. Nic dziś nie robię...
W nocy śniło mi się krwawienie, że byłam w łazience i na papierze było dużo krwi. Najlepsze w tym jest to, że byłam w łazience chwilę wcześniej i to było takie realne...
-
dzień dobry
już po odwiezieniu maluchów do żłobka a ja jem upragnione śniadanie
ale mnie mdliło z rana z głodu:)
wszystkim wizytujacym dziś życzę samych dobrych wieści :*
magdaaq trzymam kciuki! &&&&Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziewczyny, mam strasznie glupie pytanie...
...przez cala ciaze bardzo tylam, ponad 5kg w trzy miesiace... dzis sie zwazylam I mam mniej o 1,5kg mniej...bez powodu, nie mam wymiotow, jem normalnie, tylko nie jem slodyczy... fakt, ze zaczelam wstawac po 2 miesiacach lezenia plackiem.... czy mozliwe jest takie nagle schudniecie w ciazy? Martwie sie, czy nie dzieje sie cos z dzieckiem...
Magia -
Magia wrote:Dziewczyny, mam strasznie glupie pytanie...
...przez cala ciaze bardzo tylam, ponad 5kg w trzy miesiace... dzis sie zwazylam I mam mniej o 1,5kg mniej...bez powodu, nie mam wymiotow, jem normalnie, tylko nie jem slodyczy... fakt, ze zaczelam wstawac po 2 miesiacach lezenia plackiem.... czy mozliwe jest takie nagle schudniecie w ciazy? Martwie sie, czy nie dzieje sie cos z dzieckiem...A ma dwójkę zdrowych i cudnych dzieci:)
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Urszulka89 wrote:Tak jak kilka dni temu śnił mi się noworodek chłopczyk... Wszystkie sny są jakieś porąbane
a normalnie prawie wogóle nic mi się nie śni... Te hormony...
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018