LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJJa o pustym jaku dowiedziałam sie w podajże 8tc kazali jescze przeczekać tydzień ale po tygodniu jajo zaczęło sie odkształcać i malec odstawiłam leki i po tygodniu dokładnie w 10 sama poroniłam
Staram sie być na bierząco zeby nic nie przegapić i zeby 1str była starannie uzupełniana
Moge dodać miejscowości żaden problem! Tylko musicie sie przypomnieć która z kad -
Paulina.G wrote:Jesli umowa konczy się w trakcie to nie ma urlopu macierzynskiego, bo jesteś bez pracy
-
Andziula_1988 wrote:Uuuuu to głupio ;( jednak w naszym kraju kest to lepiej rozwiązane. Moim zdaniem tak powinno być. Kobiety nie powinny się martwić w ciąży o zatrudnienie
U mnie z tego co szlyszalam, kierownik jest bardzo miły i nie robi żadnych problemów. Oby i mi nie robił i zrozumiał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
dzisiaj zrobiłam teścik i ku mojemu zaskoczeniu wyskoczyła druga kreska
Termin 1.08.2018 ale kto wie, może będę lipcową mamusią więc się witamAgniechaaaa, po_prostu_ja, Mmargotka, Lena21, PixiDixi, gapa25, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Nie było mnie raptem kilka dni a tu się tyle działo miałam maraton ednokrynolog - diabetolog - ginekolog. Bije już serduszko mojego maluszka, widziałam i wszytsko dobrze, rośnie w siłę Maleństwo ma 8,5mm
Paulina.G, Agniechaaaa, karolcia87, PixiDixi, gapa25, Andziula_1988, Tinnera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniedograna wrote:Witajcie
dzisiaj zrobiłam teścik i ku mojemu zaskoczeniu wyskoczyła druga kreska
Termin 1.08.2018 ale kto wie, może będę lipcową mamusią więc się witam -
nick nieaktualny
-
Melbusia moja ciąża z USG też młodsza o 3 dni niż to co oblicza z okresu ale wiadomo może się jeszcze wszystko pozmieniać to w końcu kilka dni zaledwie. Teraz ma znaczenie przy tak wczesnej ciąży a potem już się może wyrównać.