LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja spod Warszawy:) ale fajnie że macie już potwierdzenie swoich ciąż mi się okrutnie dłuuuży ale wiem że pójście za wcześnie było by stresem także czekam cierpliwie.
Aaa powiedzcie mi jakie badania trzeba wykonać na wizytę bo oczywiście dawno nie byłam w ciąży i zapomniałam krew,mocz,glukoza, w moim przypadku tsh i ft4Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic wrote:Ja spod Warszawy:) ale fajnie że macie już potwierdzenie swoich ciąż mi się okrutnie dłuuuży ale wiem że pójście za wcześnie było by stresem także czekam cierpliwie.
Aaa powiedzcie mi jakie badania trzeba wykonać na wizytę bo oczywiście dawno nie byłam w ciąży i zapomniałam krew,mocz,glukoza, w moim przypadku tsh i ft4 -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja na 1wizyte nic nie miałam, zlecił mi mocz, glukozę, tsh i morfologię i mam to miec na 22.11 juz ogarnelam wszystko
mnie kazali: BHCG monitorować, TPO, TSH i wymazy, sama od siebie zrobiłam mocz, morfologię i cukier - na wszelki wypadek i jak się okazało słusznie, bo wyszedł mocno podwyższony.
22.11 mam kolejną wizytę - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Jestem już po jednym poronieniu, więc trochę świruję.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshadee wrote:mnie kazali: BHCG monitorować, TPO, TSH i wymazy, sama od siebie zrobiłam mocz, morfologię i cukier - na wszelki wypadek i jak się okazało słusznie, bo wyszedł mocno podwyższony.
22.11 mam kolejną wizytę - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Jestem już po jednym poronieniu, więc trochę świruję.
Tez wizytuje 22.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 13:41
-
Agniechaaaa wrote:Bhcg u mnie było wiadomo bo jestem po ivf, jestem po 2 stratach ale staram sie zachować spokój mocz wyszedł ideolo, tsh lekko podwyższone ale to sie wacha wyciągu dnia, cukier Ok w morfologi wyszło mi na granicy Pct ale przypuszczam ze to przez mój kaszel
Tez wizytuje 22.11
na mnie czeka 7 zamrożonych zarodków
w sumie miałam 9, pierwszy transfer dwóch - próba zakończona poronieniem w 5tc
teraz szykowałam się do kolejnego, a tu taka niespodzianka .... KINDER NIESPODZIANKAAgniechaaaa, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshadee wrote:na mnie czeka 7 zamrożonych zarodków
w sumie miałam 9, pierwszy transfer dwóch - próba zakończona poronieniem w 5tc
teraz szykowałam się do kolejnego, a tu taka niespodzianka .... KINDER NIESPODZIANKAshadee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Ja na 1wizyte nic nie miałam, zlecił mi mocz, glukozę, tsh i morfologię i mam to miec na 22.11 juz ogarnelam wszystko
Całą krew ze mnie jutro wypompują -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Wiesz ja toxo hiv itp miałam przed transferem robione wiec z tym nie podpowiem
ja dokładnie tak samo - pełen komplet wymazów i innych badań przed transferem, ale z tego co się orientuję część tych badań powtarza się z badaniami zalecanymi przez lekarzy w I trymestrze. Więc przynajmniej już mam z głowyAgniechaaaa lubi tę wiadomość