LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdis wrote:Moja corka swego czasu miala problem z infekcja intymna ktora ciagnela sie miesiacami a wszystkie specyfiki pomagaly na chwile po czym wszystko wracalo. Wyciagnal nas z tego dopiero provag, tj.emulsja do higieny intymnej i taki zel do smarowania z probiotykiem. Wszystko jak reka odjal wiec z czystym sercem moge te produkty polecic, super wzmacniaja flore bakteryjna
magdis lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
KarolinaDe wrote:U mnie piecze się apple pie, a w zamrażarce czekają lody waniliowo-śmietankowe:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 16:09
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:O jeny... Zaraz dostanę ślinotoku! Od 2-3 dni mam spory apetyt, w sumie to dobrze, bo od tygodnia przytyłam tylko 200g, ogólnie od początku ciąży +1.2kg . Podasz przepis ? Może jutro zrobię na deser.
-
Szarlotka:
3 żółtka
Kostka masła
2 szklanki mąki
3/4 szkl cukru
Łyżeczka proszk do pieczenia
Jablka:-)
Ciasto wyrabiasz i z całej części odkladasz 1/3 na górę. Dno wykladasz 2/3 ciasta na to jablka na to reszta ciasta syarte lub pokruszone ręcznie.
Piec 180stopni ok godziny
SmacznegoNalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalia wrote:O jeny... Zaraz dostanę ślinotoku! Od 2-3 dni mam spory apetyt, w sumie to dobrze, bo od tygodnia przytyłam tylko 200g, ogólnie od początku ciąży +1.2kg . Podasz przepis ? Może jutro zrobię na deser.
https://www.mojewypieki.com/post/apple-pie
Kilka razy robiłam z tego przepisu i wychodzi pyszna:) -
Posty o ciastkach i weekendowych słodyczach przewijam - u mnie jeszcze 7 miesięcy co najmniej bez deserów
co do wit C i Rutino - znam dokładnie tę samą wersję: tylko czysta wit C i do takich zaleceń się stosuję.
My dziś w pogoni za płytkami, wannami, kiblami i innymi rzeczami do domu - już nie mam siły podejmować kolejnych decyzji ....
-
anecz_kaa wrote:shadee duzy macie dom?? na co się zdecydowałas? ja juz szukam ak zrobić kuchnie :p
duży ... taka industrialna stodoła nam wyszła
mamy w sumie 3 łazienki do wykończenia więc sporo rzeczy do zakupu
na razie jesteśmy na etapie kto kogo wykończy - dom nas czy my dom