LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, trzeba isc na kompromisy, męża centrum zarządzania wszechświatem czyt biurko z kompem, dwoma monitorami, sterownikami do gier i czym tam jeszcze bedzie musialo przeniesc sie do salonu gdzie byla jadalnia, pol stolu mu oddaje po dobroci, trudno, za to do sypialni wstawimy łóżeczko z przewijakiem. Ksiazki z regalu sie upchnie w pojemnikach w piwnicy i w te wolne przestrzenie pouklada rzeczy dziecka. Ech jakos damy rade chyba...
Mmargotka, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Dobra, trzeba isc na kompromisy, męża centrum zarządzania wszechświatem czyt biurko z kompem, dwoma monitorami, sterownikami do gier i czym tam jeszcze bedzie musialo przeniesc sie do salonu gdzie byla jadalnia, pol stolu mu oddaje po dobroci, trudno, za to do sypialni wstawimy łóżeczko z przewijakiem. Ksiazki z regalu sie upchnie w pojemnikach w piwnicy i w te wolne przestrzenie pouklada rzeczy dziecka. Ech jakos damy rade chyba...
-
cuddlemuffin wrote:Dobra, trzeba isc na kompromisy, męża centrum zarządzania wszechświatem czyt biurko z kompem, dwoma monitorami, sterownikami do gier i czym tam jeszcze bedzie musialo przeniesc sie do salonu gdzie byla jadalnia, pol stolu mu oddaje po dobroci, trudno, za to do sypialni wstawimy łóżeczko z przewijakiem. Ksiazki z regalu sie upchnie w pojemnikach w piwnicy i w te wolne przestrzenie pouklada rzeczy dziecka. Ech jakos damy rade chyba...
-
Nalia wrote:My też mamy 2 pokoje i sądzę, że z 1 dzieckiem się spokojnie zmieścimy. Po prostu będę musiała zrobić w szafie inwentaryzacje i wywalić rzeczy, których nie noszę.
To kwestia tego ile kto ma mebli itd. Ja nigdy nie lubilam zagracania. Mamy duzego komandora ba korytarzu u dzieci szafa i 3 komody. W piwnicy reszta co zbedne.muminka83 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane!
Ja mam mały szpital od tygodnia w domu-dzieci chore do tego mąż po operacji. Zacnie. Ale rodzice ogromnie mi pomogli na teściową oczywiście nie m9gę liczyć . także spoko. ale jest dużo lepiej wracam już jutro ja stałe tory. Dzieci idą do żłobka
mam nadzieję że u każdej jest wszyatko ok.
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 16:57
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
magdaaq wrote:Ja bede na 2 pokojach z 3 dzieci i mezem hahahah. I jest gdzie usiąść kawe wypić i dzieci maja duzo miejsca do zabawy.
To kwestia tego ile kto ma mebli itd. Ja nigdy nie lubilam zagracania. Mamy duzego komandora ba korytarzu u dzieci szafa i 3 komody. W piwnicy reszta co zbedne.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:To tak jak i my. dwa pokoje z czego jeden to nasza sypialnia-śpimy tam wszyscy A drugi to graciarnia. na szczęście salon z jadalnią i kuchnią duży-około 40m2 - także damy radę
Dobrze ze.tu do nas zajrzalas)
-
to tylko rak strasznie wygląda ale będzie ok
cuddlemuffin, Mmargotka, magdaaq lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
magdaaq wrote:No i życie tętni w salonie:-))
Dobrze ze.tu do nas zajrzalas)
zaglądam chyba pierwszy raz od tygodnia!aż wstyd się przyznać.magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
cuddlemuffin wrote:Jeju dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych domow po 120 i wiecej metrow.. My mieszkamy w wynajetym 60m, wlasnie pomierzylismy nasza sypialnie jak sie dalo, przestawiajac w myslach szafy, lozko.. I nijak sie nie mieszcza dzieciece mebelki.. Bo albo sie ktoras szafa nie otworzy albo nie bedzie dojscia do lozka albo bedzie 20 cm przejscia miedzy lozkiem a szafa, a moj maz nie nalezy do drobnych.. Jestem zalamana i chce mi sie plakac. Nie mozemy sie wyprowadzic bo mamy umowe do pazdziernika.. Buuuu. Myslalam, zeby przewijak chociaz do lazienki wyprowadzic, ale tam tez nie wejdzie. I jak pomysle ze moja mama za prlu mieszkala z moimi dziadkami, moim ojcem i malym bratem na 50m to wydaje mi sie ze to ja jestem jakas nieudolna..
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
magdaaq wrote:Ja bede na 2 pokojach z 3 dzieci i mezem hahahah. I jest gdzie usiąść kawe wypić i dzieci maja duzo miejsca do zabawy.
To kwestia tego ile kto ma mebli itd. Ja nigdy nie lubilam zagracania. Mamy duzego komandora ba korytarzu u dzieci szafa i 3 komody. W piwnicy reszta co zbedne.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cześć dziewczynki
u nas dzisiaj w Krakowie przepiękna zima, był długi spacer a wcześniej takie dzieło jak widać na załączonym obrazku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7be576bb95f5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/7be576bb95f5.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 17:49
Magic lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja jak jesienią zrobiłam selekcję, to samych ciuchów wyniosłam kilka worów. Wszystko zgodnie z zasadą : nie nosiłaś dłużej niż rok - out. I okazało się, że mam cały wór pt. "jeszcze schudnę do tego" hmm. Polecam taką selekcję, nagle tyle miejsca się zrobiło
Co do metrażu, to u nas szaleństwa nie ma, 68m, oddzielna kuchnia i cztery pokoje, z czego dwa to takie typowe blokowe małe pokoiki dziecięce, ale tyle nam wystarccza, bo jesteśmy tylko my dwoje, kot i niedługo okruszek.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:w temacie wyprawki szpitalnej znalazłam taki poradnik - wklejam bo może komuś się przyda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2944d62ff3a1.jpg
u nas w szpitalu nie trzeba żadnych ubranek, dają swoje. A smoczek to broń Boże. Jest taka Pani ordynator od noworodków anty smoczkowa. jakby zobaczyła to by głowę urwała :p