LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Ja przy stawianiu mam dawke 3x2 czyli 6 tabletek plus no spa.
Ove,ostatnio pisalas o materacu, jaki kupiłaś?
Bardzo polecam.
Jako że był już przez nas wypróbowany, to zastanawialiśmy się nad zakupem on-line, ale okazało się, że w sklepie można nieźle się potargować i zamiast płacić prawie 1700 zł - zapłaciliśmy 1500
katka84 wrote:Dobra dziewczynki miło się z Wami pije kawę, ale do roboty i zakupy spodni ciążowych mnie czekają. Do później!
W ogóle strasznie cienkie te spodniezdecydowanie nie na tę pogodę.
Doczytałam, że pisałyście o wieku
Ja mam 28l i to moja pierwsza ciąża. jesteśmy dopiero 1,5 roku po ślubie, więc w sumie wyszło akurat, ale trochę sie staraliśmy. Ja miałam duże ciśnienie, bardzo chciałam... obudził się we mnie silny instynkt macierzyńskiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 21:59
PixiDixi, muminka83, katka84 lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:dziewczyny a jak wasza cera? bo u mnie od kilku dni znowu wysyp niespodzianek
-
nick nieaktualny
-
Jutro nadrobie i napisze coś więcej dzisiaj już padam wszystko dobrze bedxie chłopiec Franek
) Test pappa oki ufff
PixiDixi, Ove, Mmargotka, karolcia87, marta258, anecz_kaa, Vanilka, Decadence, muminka83, Urszulka89, magdis, katka84, Britty, kasiuleks, Carolline, Loczek2018, melbusia88 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny