LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:Wie ktoś co się dzieje z Magdaq? Zawsze się tu produkuje a teraz tak cicho, że aż strach..
Dzień dobry mam nadzieję dla wszystkich dziewczyn i trzymam kciuki za ciebie KarolinaDe żeby poniedziałkowa wizyta przyniosła lepsze wiesci. -
Dzień dobry. Wychodzimy zaraz do szkoły.
Na śniadanie dzieci zjadły ciepłe naleśniki i chyba jak wrócę i sobie machnę jednego bo mmmmm.
Z cerą nie mam problemu. Jest śliczna i naprawdę też widzę i że ta ciąża dała mi trochę uroku jak poprzednia. Znajomi również twierdzą że nie wyglądam na swoje 35 a dużo mniej.
MiłegoPixiDixi lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:dziewczyny a jak wasza cera? bo u mnie od kilku dni znowu wysyp niespodzianek
-
Dzień dobry. Miłego dnia.
Czy któraś dzisiaj wizytuje? Jeśli tak to kciuki zaciśnięte. ☺
Ja na dzisiaj specjalnych planów nie mam,oprócz prania i gotowania obiadu, więc mogę poleniuchować sobie.PixiDixi lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Dzień dobry,
A ja się witam z pracy!
Teoretycznie w najbliższy poniedziałek powinnam jechać w podróż służbową, ale zastanawiam się, cyz jej nie odwołać. Noję isę, że gdzieś się poślizgnę albo noszenie walizki nie będzie sprzyjało mojej i tak nie najdłuższej szyjce etc.
A z drugiej strony mam plan w końcu powiedzieć całemu zespołowi o ciąży i fajnie zrobić to osobiście a nie przez Skype.Loczek2018, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Ineczka i Magda piątka
u mnie też chłopak
PixiDixi lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Ove wrote:ja też muszę kupić. Ostatnio kupowałam na allegro, ale przyszły mega dopasowane (prawie jak legginsy). O ile spodnie materiałowe, czarne jeszcze jakoś ujdą, to te a'la jeans odeślę lub spróbuję wymienić na większe.
W ogóle strasznie cienkie te spodniezdecydowanie nie na tę pogodę.
-
PixiDixi wrote:Ove,poczytalam opinie i jrszcze raz dziekuje. Kupie tam matetac,ale juz bez sprezyn. Kupie z pianka visco lub ewentualnie lateks.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 09:08
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ineczka wrote:U nas w rodzinie same dziewczynki wiec to pierwszy boy;)
-
Ove, ja sie nie moge doczekac delegacji w marcu, raz sie wreszcie moze pozadnie w hotelu wyspie. Zamiast walizki spakuj plecak, kolce na buty jak jest slisko i wio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 10:31
katka84, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Ineczka wrote:U nas w rodzinie same dziewczynki wiec to pierwszy boy;)
Najmłodsza ma 3 lata, to nasz chłopaczek to będzie rodzynek
Carolline wrote:Ove, ja sie nie moge doczekac delegacji w marcu, raz sie wreszcie moze pozadnie w hotelu wysle. Zamiast walizki spakuj plecak, kolce na buty jak jest slisko i wio., a plecak na plecach non stop musi być
A przy okazji - kolce na buty - on-line nie zdążę zamówić, gdzie najlepiej szukać w sklepach stacjonarnych?