LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam problem na poczatku uzytkowania. Poswiczylam troche i tetaz łapie bez problemu maluchy. Mojej gin pokazalam bo ona miala jakis inny,drogi do wypozyczania. Moj okreslila jako super . Byla zaskoczona jak latwo i szybko potrafie zlapac tetna dzieci. Nie do konca mi chyba wierzyla jak sie pochwalilam,ze nie mam problemu
Edit: najsmieszniejsze jest to,ze maluchy mi uciekajai czasami tak je ganiam jezdzac głowicą. Gin moja mowi,ze mam dzieci z adhd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 18:33
muminka83, katka84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy jak stawia się wam macica to jest to bolesne i np kilka razy pod rząd? Bo dziś wyjątkowo tak mi się robi i ból ze ciężko się ruszyć. .. z rana będę dzwonić do lekarki bo nie wiem jak to ogarnąć a magnezu juz biorę maksymalne dzienne dawki
-
Rozszczep kręgosłupa inaczej przepuklina oponowo-rdzeniowa nie jest wyrokiem śmierci dla dziecka. Wiadome jest że nie jest proste wychowywanie dziecka chorego ale wada ta nie jest wadą letalną i wiele dzieci żyje z tą chorobą. Każdy ma swoje życie i podejmuje własne decyzje nie mi tu oceniać i szanuje wszystkich decyzje ale nie mogę słuchać że dziecko z rozszczepem kręgosłupa nie ma szans na przeżycie chyba że ma jeszcze inne wady które z tym nie są powiązane
muminka83, PixiDixi, Carolline, katka84 lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Rozszczep kręgosłupa inaczej przepuklina oponowo-rdzeniowa nie jest wyrokiem śmierci dla dziecka. Wiadome jest że nie jest proste wychowywanie dziecka chorego ale wada ta nie jest wadą letalną i wiele dzieci żyje z tą chorobą. Każdy ma swoje życie i podejmuje własne decyzje nie mi tu oceniać i szanuje wszystkich decyzje ale nie mogę słuchać że dziecko z rozszczepem kręgosłupa nie ma szans na przeżycie chyba że ma jeszcze inne wady które z tym nie są powiązane
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Mnie dziwi jedno. Tylko to. Wodogłowie zgodzę się często wychodzi później. Jednak to że nic nie wyszło z kręgosłupem to już tak. Małe zmiany i odchylenia powinny być wcześniej widoczne. W każdej ciąży na tym pierwszym USG miałam robione dokładne pomiary kręgosłupa.
Eh....
Jeśli tli się nadzieja warto walczyć do końca. Nigdy nie poddać się. -
PixiDixi wrote:No jest to wodoglowie,ale to po zastosowaniu odbarczenia schodzi. Karolinka po wizycie napisz co i jak bo my tu wszystkie bardzo sie martwimy o Was.
muminka83, katka84 lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Warto walczyc i lekarze potrafia sie mylic...Najwieksze slawy nawet...
Ojciec chtzestny mojej Marysi ma synka ,ktoremu slawa zdiagnozowala wade serca tylko do operacji....to co przezyli z zona,organizowanie kasy bo musieli do czegos doplacic bo NFZ refundowal cos starszej generacji (juz nie pamietam dokladnie chodzilo o jakis materiał do wypelniania w sercu jakis lacznik). Meczylam ich ja o drugie echo ...nie chcieli bo przeciez slawa ich badala Olka ,dali sie przekonac i efekt taki,ze wada owszem jest,ale nie do konca tak straszna i co wiecej rokowanie takie,ze poki co do obserwacji nie do operacji!
Katka przeslala nowatorska operacje, Karolinka mam nadzieje,ze omowisz mozliwosc ptzeprowadzenia takiej opetacji. Wierze w Was !!Kinga40, katka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Warto walczyc i lekarze potrafia sie mylic...Najwieksze slawy nawet...
Ojciec chtzestny mojej Marysi ma synka ,ktoremu slawa zdiagnozowala wade serca tylko do operacji....to co przezyli z zona,organizowanie kasy bo musieli do czegos doplacic bo NFZ refundowal cos starszej generacji (juz nie pamietam dokladnie chodzilo o jakis materiał do wypelniania w sercu jakis lacznik). Meczylam ich ja o drugie echo ...nie chcieli bo przeciez slawa ich badala Olka ,dali sie przekonac i efekt taki,ze wada owszem jest,ale nie do konca tak straszna i co wiecej rokowanie takie,ze poki co do obserwacji nie do operacji!
Katka przeslala nowatorska operacje, Karolinka mam nadzieje,ze omowisz mozliwosc ptzeprowadzenia takiej opetacji. Wierze w Was !!PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinka trzymaj się, jesteśmy wszystkie z Tobą.
Teraz medycyna jest bardzo zaawansowana i nie takie rzeczy się robi, tak jak piszą dziewczyny skonsultuj to z innymi lekarzami. Wierzę mocno, że znajdą jakieś rozwiązanie i wszytko będzie dobrze.muminka83, PixiDixi, Carolline, katka84, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Poszukuje Pi84 i karen657 nie mam Was ba liście
a chciałam dopisać informacje
odezwijcie sue
Dawno mnie tu nie było i nadrabiamKiedyś już byłam na liście, ale zniknęłam pewnie przy edycji. Z transferu termin na 24.07 z USG 20.07 i będzie dziewczynka.
anecz_kaa, muminka83, PixiDixi, Carolline, katka84, Loczek2018, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
pixi latwizna! 2szkl maki 2/3 szkl wrzatku 3 lyzki masla pół lyzeczki soli. zagniesc. lezakuje 1h ptem dzielisz wg przepisu na 16 ja podzieliłam na 9 rozwałkowałam smazysz na suchej patelni i wsio!
PixiDixi, katka84, Loczek2018 lubią tę wiadomość