LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:KarolinaDe no i co powiedzial dr Roszkowski? Bo mi tu kciuki więdną od zaciskania..
Dziewczyny powiedzcie ile wydajecie na wózek? Mam szanse kupic malo uzywany Britax go next, ma rewelacyjne opinie i nowy kosztuje nieco ponad 1000euro, zastanawiam sie za ile moglabym go kupic zeby bylo uczciwie.. Nie chce przeplacic ani przegapic okazji.. Ale wiadomo ze wydatkow bedzie mnostwo i na czyms trzeba oszczedzic..
Hmm tak ogolnie przyjete (dla mnie;) jest ,ze przyzwoity stan to 40-50% wartosci a jak jeszcze na gwarancji to 60% wartosci, ale to moje takie zalozenia,i w sumie tak szacunkowo na allegro kupuje...
Negocjuj bo dzien bez nego cjacji dniem straconym -
nick nieaktualnyNiestety wszystko się potwierdziło:( w środę mam mieć obowiązkową amniopunkcję. Lekarz nie mógł do końca ocenić wielkości pezepukliny, bo dzieciątko się obróciło, ale powiedział, że są duże szanse, że nie przeżyje cesarskiego cięcia lub pierwszego tygodnia...
-
KarolinaDe wrote:Niestety wszystko się potwierdziło:( w środę mam mieć obowiązkową amniopunkcję. Lekarz nie mógł do końca ocenić wielkości pezepukliny, bo dzieciątko się obróciło, ale powiedział, że są duże szanse, że nie przeżyje cesarskiego cięcia lub pierwszego tygodnia...
Karolina zadne slowa nie wyraza jak bardzo Ci wspolczuje :-* -
KarolinaDe wrote:Niestety wszystko się potwierdziło:( w środę mam mieć obowiązkową amniopunkcję. Lekarz nie mógł do końca ocenić wielkości pezepukliny, bo dzieciątko się obróciło, ale powiedział, że są duże szanse, że nie przeżyje cesarskiego cięcia lub pierwszego tygodnia...
-
Ciężko cokolwiek napisać, bo serce pęka na widok takich wiadomości.. mocno ściskam!
-
Tak mi przykro.... Nadzieja jest zawsze.
Nie kwestionuje lekarza bo zapewne specjalista ale to co będzie nikt nie wie. Tyle dzieci żyje co nie dawali im szans i lekarze mówili umrze.
Idź na amnio i bez względu na wynik i decyzję jesteśmy i wspieramy.
To oczekiwanie na wynik będzie trudne.
PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Tak mi przykro.... Nadzieja jest zawsze.
Nie kwestionuje lekarza bo zapewne specjalista ale to co będzie nikt nie wie. Tyle dzieci żyje co nie dawali im szans i lekarze mówili umrze.
Idź na amnio i bez względu na wynik i decyzję jesteśmy i wspieramy.
To oczekiwanie na wynik będzie trudne.
Zgodze sie z Toba Muminka...
Jesli amnio wyjdzie dobrze to co wtedy co lekarz mowi...? -
Bo ja nie rozumiem jednego. Amnio ma wykazać rozszczep kręgosłupa, wodogłowie?
Wodogłowie się leczy i to w krajach gdzie medycyna nie jest super i nawet tam dzieci super się rozwijają. Zastanawiam się na jakiej podstawie taka diagnoza skoro mnóstwo dzieci z rozszczepem żyje.
To trudna sprawa i jak dla mnie zbyt dużo pytań...Kinga40, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolinaDe wrote:Niestety wszystko się potwierdziło:( w środę mam mieć obowiązkową amniopunkcję. Lekarz nie mógł do końca ocenić wielkości pezepukliny, bo dzieciątko się obróciło, ale powiedział, że są duże szanse, że nie przeżyje cesarskiego cięcia lub pierwszego tygodnia...Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny
-
KarolinaDe wrote:Krzyżowo-lędzwiowym.
muminka83, Urszulka89, PixiDixi lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Kinga40 wrote:Mój syn też ma na tym poziomie i sorry ale nie umarł nie wisi nad grobem
olcia87 lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Dlatego gdy słyszę opinie lekarzy że umrze tracę do nich zaufanie. Zbyt dużo widziałam w życiu trudnych przypadków i sama jestem dowodem na to....
muminka83 lubi tę wiadomość
A tak ogólnie to oprócz tego że nie chodzi jest całkowicie samodzielny. Myje się, kąpie, załatwia się sam. Sprząta po sobie i scieli łóżko. Nawet chodzi mi po zakupy (jeździ hihi)
muminka83, katka84 lubią tę wiadomość
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤