LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaDe wrote:Czekam na wizytę u dr Roszkowskiego. Byliśmy tu o 6:30, a jeszcze 4 osoby przed nami. Już strasznie zaczynam się denerwowaćAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny
-
Decadence wrote:No on nie widzi potrzeby, bardzo na luzie podchodzi. Ogólnie na moje niepokoje reaguje zawsze tekstem, że przecież będzie zdrowego, to WIADOMO, bo CO MOGŁOBY PÓJŚĆ NIE TAK? Nie mam sumienia mu mówić, że jakieś 10000 rzeczy.
A tak to mówi, że kiedy mały się urodzi, to wtedy będzie się martwił i angażowal. Trochę mnie to uwiera...
no ale wiadomo, faktycznie na początku mało widać. Na prenatalne sam z siebie chciał iść i widziałam ten błysk w oku, kiedy kluska się ruszała, chyba się trochę wzruszył. Potem był jeszcze na dwóch usg i za każdym razem coś go zachwyca, ostatnio żeberka małej
Ale to są chłopy, każdy inaczej reaguje, inna obsługa
mój za to nie mówi do brzuszka, głaśnie rzadko, mówi, że będzie mówił, jak będzie większy i też nie nalegam. To są miłe momenty, ale tak naprawdę tak jak dziewczyny piszą, to nie jest wyznacznik tego jakim będzie ojcem, bo wszystko sie okaże w praniu, a na razie ważne, że dba o mnie, pomaga we wszystkim
Decadence, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
KarolinaDe wrote:Dziękuję. Mam całą listę pytań, mam nadzieję, że uda mi się o wszystko dowiedzieć
Pytaj sie, wykorzystaj ta mozliwosc, wykorzystaj absolutnie kazda sekunde , Roszkowski jest pomimio czasami chlodnego zachowania wybitnym specjalista i to wiesz. Jakby co nie zrazaj sie nim bo on troche mrukowaty jest. Spisz pytania bo jak wejdziesz to stres i lepiej miec na kartce.katka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Pytaj sie, wykorzystaj ta mozliwosc, wykorzystaj absolutnie kazda sekunde , Roszkowski jest pomimio czasami chlodnego zachowania wybitnym specjalista i to wiesz. Jakby co nie zrazaj sie nim bo on troche mrukowaty jest. Spisz pytania bo jak wejdziesz to stres i lepiej miec na kartce.
-
KarolinaDe wrote:Dziękuję Pixi. Mam kartkę już od wczoraj przygotowaną. Boję się tylko, ze znowu będę płakać jak głupia i nie będę w stanie słowa wydusić. Muszee wziąć się w garść
Musisz byc silna, jak bedziesz plakala lekarz nie da rady rzeczowo porozmawiac z Toba. Wiem,ze masz ciezki czas,ale powiem to czego nie lubie w tak delikatnych sytuacjach jak sie mowi...., ale musisz sie wziac w garsc bo ta wizyta to walka Twoja o Twoje dziecko i musisz byc silna . -
KarolinaDe wrote:Dziękuję Pixi. Mam kartkę już od wczoraj przygotowaną. Boję się tylko, ze znowu będę płakać jak głupia i nie będę w stanie słowa wydusić. Muszee wziąć się w garść
-
KArolina trzymam kciuki kochana:*
Dzień dobryJa dzisiaj byłam ZUS-ie papierki papierki i papierki, ale wszystko ogarnelam. Potem zapisałam się do szkoły rodzenia na koniec lutego.Bylam w ikea muszę w szafie porządek zrobić przy okazji oglądałam łóżeczka, ale nic ciekawego. Co do Usg mój był za każdym razem ostatnio nawet jak mi wymaz robiła, ale u niej jest tak, ze facet nic nie widzi siedzi sobie za takim parawanem przy stole a obok ma monitor wiec nas nie widać jak my działamy
Teraz idziemy ood koniec lutego na połówkowe i albo się zamieni w pracy albo pójdę z siostra tez chciała bardzo iść przyszła pani doktor niedługo ma praktyki na ginexie w szpitalu gdzie chce rodzic
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
KarolinaDe - trzymam za Was kciuki.
Przed wizytą na zewnątrz jestem spokojna i nawet opanowana :p ale w środku mnie kotłuje. Teraz mam większą świadomość niż w pierwszej ciąży - że w tej chwili nie mam zbytnio na nic wpływu oprócz dbania o nas, brania lekarstw i witamin i takie tamI chyba to mi daje trochę spokoju
-
KarolinaDe no i co powiedzial dr Roszkowski? Bo mi tu kciuki więdną od zaciskania..
Dziewczyny powiedzcie ile wydajecie na wózek? Mam szanse kupic malo uzywany Britax go next, ma rewelacyjne opinie i nowy kosztuje nieco ponad 1000euro, zastanawiam sie za ile moglabym go kupic zeby bylo uczciwie.. Nie chce przeplacic ani przegapic okazji.. Ale wiadomo ze wydatkow bedzie mnostwo i na czyms trzeba oszczedzic..