LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się osobiście podoba adamex barletta ale powiem wam że znalazłam praktycznie podobny wózek i nie kosztuje 1900 tylko 1300 zł yo jest różnica ale identycznie zrobiony i się nad nim zastanawiam bo bardzo fajnie wygląda i jest praktyczny, dużo ma gratisów
-
jeśli chodzi o typy wózków to rozważam
wyższa półka
Bumbleride Indie 4
Jolly Day
Cybex Priam
lub niższa półka
BabyDesign Husky
Mutsy Evo
Joy Mytrax
ale coraz częściej zastanawiam się też nad zakupem używanej gondolki a zainwestowaniu w fajną spacerówkęanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Mi się osobiście podoba adamex barletta ale powiem wam że znalazłam praktycznie podobny wózek i nie kosztuje 1900 tylko 1300 zł yo jest różnica ale identycznie zrobiony i się nad nim zastanawiam bo bardzo fajnie wygląda i jest praktyczny, dużo ma gratisów
-
muminka83 wrote:Witam się z wami
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
MałaCzarna1988 wrote:Niestety po mnie praktycznie nic nie widać
wkurza mnie to bo "starszyzna" w rodzinie zaczeła już to komentować, włącznie z przyszłą teściową.
Muminko piękny brzuszek
Ja już dochodzę do siebie trochę, bo wczoraj było ciężko. Lekarz mnie przyjął w piątek, ale antybiotyku nie dał, więc tylko marimer, wapno, apap i nic nie działające tabletki do ssania prenalen. No i imbir.
Miłej niedzieli wszystkim. -
melbusia88 wrote:Nie przejmuj się komentarzami, ludziom nie dogodzisz. Ja też już się nasłuchałam komentarzy, że mam wielki brzuch, porównywanie, teksty w stylu "ja w tym tygodniu ciąży miałam mniejszy"
Muminko piękny brzuszek
Ja już dochodzę do siebie trochę, bo wczoraj było ciężko. Lekarz mnie przyjął w piątek, ale antybiotyku nie dał, więc tylko marimer, wapno, apap i nic nie działające tabletki do ssania prenalen. No i imbir.
Miłej niedzieli wszystkim.zdrówka :*