LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
shadee wrote:hej, a robiłaś badania z krwi? tak naprawdę to tylko one są miarodajne, testy często oszukują.
Zrób bhcg i z tym wynikiem do lekarza
Jestem w Niemczech i nie wiem czy tu mogę zrobić test z krwi prywatnie Jutro zadzwonię do ginekologa i zapytam co robić -
Paulina.G wrote:To mamy wizyte tego samego dnia
Melbusia88 i Paulina to na 7 grudnia jest nas 3☺ tez mam wizyte i mam nadzieje ze juz lekarz pozwoli posluchac serduszka bo ostatnio bilo ale powiedzial ze woli okruszka nie meczyc jeszcze.melbusia88, Paulina.G lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Ja dopiero co miałam w środę. Wszystko ok Następną mam 7 grudnia. Ja się dziś czuję ok, chociaż u nas za oknem leje, wichura i pogoda taka "kocykowa". Mierzę cukry i staram się trzymać diety. A ty kochana czemu trzymasz dietę? Czy po prostu chodzi ci o zdrowe żywienie? Daj znać po wizycie koniecznie
Melbusia gin mi kazala bo cukry zawsze mialam graniczne,ale nawet nie to ja zawsze w ciazy strasznie tyje bo po 30-35 kg (wracam pozniej do swojej wagi),ale tez mam obciazenia po rodzicach i gin dla dobra mego tak zaleca. -
Niecierpliwa123 wrote:Mnie ostatnio pobiera na kapustowe rzeczy. Ale roznie z tym bo tu mam ochote a za chwile nie moge na to patrzec.
ja mam tak samo, na coś mam wielką ochotę, że aż mnie skręca - a potem nie mogę na to patrzeć, nie mówiąc o konsumpcji. dziwne to
-
nick nieaktualny
-
PixiDixi wrote:Melbusia gin mi kazala bo cukry zawsze mialam graniczne,ale nawet nie to ja zawsze w ciazy strasznie tyje bo po 30-35 kg (wracam pozniej do swojej wagi),ale tez mam obciazenia po rodzicach i gin dla dobra mego tak zaleca.
-
To może i ja się przywitam, chociaż pierwsza wizyta u lekarza dopiero przede mną Tutaj na stronie termin pokazuje mi na 26 lipca Swoją pierwszą ciąże niestety poroniłam, mam nadzieje że tym razem się uda, tym bardziej że beta w dniu spodziewanej miesiączki wynosiła 843 Jutro idę powtórzyć badanie a potem mam wizytę u lekarza bo już informowałam że takie rzeczy się u mnie dzieją i kazała przyjść na wizytę Trzymajcie kciuki
Miłej niedzieli :*Andziula_1988, Mmargotka, gapa25 lubią tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:To może i ja się przywitam, chociaż pierwsza wizyta u lekarza dopiero przede mną Tutaj na stronie termin pokazuje mi na 26 lipca Swoją pierwszą ciąże niestety poroniłam, mam nadzieje że tym razem się uda, tym bardziej że beta w dniu spodziewanej miesiączki wynosiła 843 Jutro idę powtórzyć badanie a potem mam wizytę u lekarza bo już informowałam że takie rzeczy się u mnie dzieją i kazała przyjść na wizytę Trzymajcie kciuki
Miłej niedzieli :*
Cześć -
melbusia88 wrote:Nie tylko małe mój mąż jest raczkiem i jest bardzo spokojnym, opanowanym, cierpliwym, rodzinnym i dobrym człowiekiem :-)więc bardzo się cieszę na małą kopię
no właśnie moje doświadczenia ze zodiakalnymi rakami są bardzo miłe - jacyś tacy pozytywni ludzie, pełni fajnej energii, nie złośliwi, nie zawzięci, ciepli i przyjaźni, takie dusze towarzystwamelbusia88 lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:To może i ja się przywitam, chociaż pierwsza wizyta u lekarza dopiero przede mną Tutaj na stronie termin pokazuje mi na 26 lipca Swoją pierwszą ciąże niestety poroniłam, mam nadzieje że tym razem się uda, tym bardziej że beta w dniu spodziewanej miesiączki wynosiła 843 Jutro idę powtórzyć badanie a potem mam wizytę u lekarza bo już informowałam że takie rzeczy się u mnie dzieją i kazała przyjść na wizytę Trzymajcie kciuki
Miłej niedzieli :*
Witajcie! Trzymamy kciuki☺ -
Dziekujemy za przywitanie;-) Mam do Was pytanie dziewczyny, czy Wy też odczuwałyście jakby takie zakwasy w dolnej części brzucha? Nie jest to uporczywy ból, nie muszę stosować żadnych leków przeciwbólowych. Czasem też zakuje mnie w jajnikach, czy to normalne?
I jak już zadaje pytania, dzisiaj trochę mniej niż wczoraj bolą mnie piersi? Czy was zawsze bolą tak samo czy ta intensywność się zmienia?
Być może jestem przewrażliwiona, ale po ostatnim przykrym zdarzeniu baczniej wszystko obserwuje. -
Witam wszystkie nowe Mamusie;)
Nie ma doświadczenia z rakami, ale marzę by Maleństwo urodziło się w czerwcu ja jestem czerwcowa i w czerwcu też braliśmy ślub. Mojej siostry córeczka tez czerwcowa. Dla mnie to piękny miesiąc.
Co do tych smaków na różności. Raz mam chęć na coś i nie jestem w stanie odkryć co to. W piątek skoczyłam po kfc, zrobiłam dwa gryzy i więcej nie dałam rady. Nawet patrzeć nie mogłam. Śmieszne to ;-p a teraz jestem głodna i nie mam pomysłu co mam zjeść. Na myśl o jedzeniu mnie modli