LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej,
Biedronka, gratuluję udanej wizyty! My mamy UP w czwartek! już nie mogę się doczekać.
Wszystkim chorowitkom - małym i dużym - życzę dużo zdrowia
Ostatnio mało mnie z Wami, bo nawarstwiło nam się dużo stresujących sytuacji. Zmarł dziadek mojego męża i jutro mamy pogrzeb (jedyny pradziadek, który miał szansę poznać naszego synka), a ja dodatkowo jestem zawalona pracą. Dziś po wyjściu z biura aż się rozpłakałam - nie radzę sobie z presją zadań i czasu. Mimo że jutro mam urlop wzięłam ze sobą służbowy laptop żeby nadrobić zaległości.
Mąż namawia mnie, żebym wzięła w sobotę zwolnienie od lekarza, ale ja mam głupie skrupuły, że zostawię firmę w jednym z najcięższych momentów... Ale coraz częściej biorę to rozwiązanie pod uwagę, bo póki co - zamiast mnie obciążać - dostaję nowe obowiązki i nie mam jak przekazać wiedzy i zadań innym osobom, wiec wszystko piętrzy się. -
Ove wrote:hej hej,
Biedronka, gratuluję udanej wizyty! My mamy UP w czwartek! już nie mogę się doczekać.
Wszystkim chorowitkom - małym i dużym - życzę dużo zdrowia
Ostatnio mało mnie z Wami, bo nawarstwiło nam się dużo stresujących sytuacji. Zmarł dziadek mojego męża i jutro mamy pogrzeb (jedyny pradziadek, który miał szansę poznać naszego synka), a ja dodatkowo jestem zawalona pracą. Dziś po wyjściu z biura aż się rozpłakałam - nie radzę sobie z presją zadań i czasu. Mimo że jutro mam urlop wzięłam ze sobą służbowy laptop żeby nadrobić zaległości.
Mąż namawia mnie, żebym wzięła w sobotę zwolnienie od lekarza, ale ja mam głupie skrupuły, że zostawię firmę w jednym z najcięższych momentów... Ale coraz częściej biorę to rozwiązanie pod uwagę, bo póki co - zamiast mnie obciążać - dostaję nowe obowiązki i nie mam jak przekazać wiedzy i zadań innym osobom, wiec wszystko piętrzy się.
Dbaj o siebie i o to aby tobie było jak najlepiej. A na koniec i tak Mike nie podziękuję -
shadee wrote:profilaktycznie p/zakrzepowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:18
-
Ja juz po badaniach połówkowych
Zostaje juz dzieczynka napewno
Wszystko jest w porządalku, wymiary, waga itp. Dzidzia nie chciala za bardzo współpracowac ale wsystko sie udało. Teraz mamy dylemat nad imieniem 4 typy bierzemy pod uwage : Eliza, Natalia, Kornelia albo Maja
Urszulka89, Duzaa, Mmargotka, Kinga40, katka84, marta258, melbusia88, kejt0192, Carolline, karolcia87, krooolik lubią tę wiadomość
-
Vanilka wrote:Ja juz po badaniach połówkowych
Wszystko jest w porządalku, wymiary, waga itp. Dzidzia nie chciala za bardzo współpracowac ale wsystko sie udało. Teraz mamy dylemat nad imieniem 4 typy bierzemy pod uwage : Eliza, Natalia, Kornelia albo Maja
U nas dziewczynka ma być Nina a chłopiec Fabianjuż za kilka.dni poznam płeć, póki co jest chłopiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:37
-
Super wiadomośćMy myśleliśmy nad Kornelią ale jednak wygrała Milenka
-
-
A u nas imie Jozio maz storpedowal a tak mi sie podobalo...
Teraz jest na tapecie Jan i Julian hehe zobaczymy jak dlugo, maz jak baba w ciazy hehe nie moze sie zdecydowac i ciagle zmienia zdanieanecz_kaa, katka84, muminka83, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Vanika ja mam Elize i to taki słodziak
to moj typ :p a teraz niby Marysia ale chodxi mi po glowie Gaja Zoja i Nina
Pixi moj tesc to Józef i mówi ze srednio dla dzievka jak slyszy. Dla chlopca to Ignacy Wojciech TomaszA gdyby był chłopak, byłby Tomek
anecz_kaa lubi tę wiadomość