LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:A u nas imie Jozio maz storpedowal a tak mi sie podobalo...
Teraz jest na tapecie Jan i Julian hehe zobaczymy jak dlugo, maz jak baba w ciazy hehe nie moze sie zdecydowac i ciagle zmienia zdanie
przynajmniej masz jakiś dialog, u mnie "daj mi czas to podam Ci moje typy"
ale raczej już zostanie Igor - tak jak wybrałam. -
Moi synowie to Adrian i Tomek. Teraz szukam dla dziewczynki i mam problem bo jest mi ciężko wybrać. Dobrze że do lipca trochę czasu może coś się uda w końcu wybrać.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
anecz_kaa wrote:Moje gwiazdy spia. Statsza od wczoraj 39.5 mlodsza niby bez goraczki ale oslabiona a mąż pohechal do lekarza bo boli go w sródpiersiu jak kaszle. Ratunku
-
Ja szukam takiego imienia żeby nie było zbytnio w najbliższym otoczeniu a już napewno nie w najbliższej rodzinie. I to jest trudne...
Moja młoda to Liliana i fajnie, bo w okolicy nie ma Lilki. Całe przedszkole nie było żadnej dziewczynki o tej imieniu, nie tylko w grupie ale i w przedszkolu. I teraz w zerówce i w sąsiedztwie, wśród znajomych nie ma tego imienia. Jeszcze
-
No to mi też podoba się imię Tomasz, ale koledzy z budownictwa opowiedzieli mi brzydki kawał i od tej pory są opory co do tego imienia z mojej i z męża strony
a tak mi się podobało eh! Może będzie druga dziewczyna i nie będę żałować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 21:23
-
Urszulka89 wrote:Ja szukam takiego imienia żeby nie było zbytnio w najbliższym otoczeniu a już napewno nie w najbliższej rodzinie. I to jest trudne...
Moja młoda to Liliana i fajnie, bo w okolicy nie ma Lilki. Całe przedszkole nie było żadnej dziewczynki o tej imieniu, nie tylko w grupie ale i w przedszkolu. I teraz w zerówce i w sąsiedztwie, wśród znajomych nie ma tego imienia. Jeszcze
Chociaż Elena kojarzy mi się z Elena Lincoln czyli Panią Robinson z Greya :pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 21:31
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Nie pocieszasz....
a
Pamiętajmy że w ciąży nasza temperatura jest o kilka kresek wyższa. -
Ja też mam problem z wyborem imienia dla Córci, póki co faworytem jest Magdalena.
Najbardziej podoba mi się Marianna, ale z różnych względów zrezygnowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 21:56
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Nalia wrote:Hej dziewczyny, Wy macie tutaj doświadczenie z bakteriami. proszę powiedzcie, co w przypadku, gdy w opisie badania mam takie coś:
Wyhodowano florę saprofityczną pochwy (Escherichia coli, Enterococcus species) wzrost obfity +++.
Prawdopodobna kolonizacja błony śluzowej pochwy.
Nie wymaga leczenia antybiotykiem.
Widzę, że Wy na te bakterie dostałyście leki, podczas, gdy u mnie jest napisane, że ich obfity wzrost to flora fizjologiczna?Nie rozumiem tego...
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy