LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Decadence wrote:Dzięki dziewczyny, ja po prostu mam pół mózgu nieczynne, a drugie pół łatwo ulegające panice. Porownalam z wynikami kolezanki i to zdaje się kwestia sprzętu, ona też tak miała rok temu, młody zdrów. Ufff... jak ja do lipca wytrzymam, to nie wiem. No to teraz mam pytanie przyjemniejsze - jak Wy miejsce do przewijania organizujecie, jak to w ogóle jest z tymi przewijakami, można je jakoś "scalic" z komoda?
Przewijaki często pasują do łóżeczek. Maja od spodu takie małe nóżki jakby. Nie wiem jak to nazwaća te do komody to nie wiem
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Decadence wrote:Dzięki dziewczyny, ja po prostu mam pół mózgu nieczynne, a drugie pół łatwo ulegające panice. Porownalam z wynikami kolezanki i to zdaje się kwestia sprzętu, ona też tak miała rok temu, młody zdrów. Ufff... jak ja do lipca wytrzymam, to nie wiem. No to teraz mam pytanie przyjemniejsze - jak Wy miejsce do przewijania organizujecie, jak to w ogóle jest z tymi przewijakami, można je jakoś "scalic" z komoda?
Tylko przy Marysi nie kupilam komody z przewijakiem i teraz tego nie zrobie moim plecom hehe. Myslalam jak9s naiwnie,ze po co mi to,ale ile sie naschylalam a pozniej nacierpialam to tyle mojego. Biedny maz juz nie chce sluchac co zamierzam kupic wrr...,ale na 100% kupie komode z przewijakiem. Vzy moznascalic calkiem odtebna komode z przewijakiem ?, mysle,zedla wprawnej ,meskiej reki nie powinien to byc duzy problem ,ale tak tylko sobie mysle a jak jest naprawdę...
-
Pixi, ja właśnie muszę tam komode nową kupić, czyli wezmę z przewijakiem i już, super. Ogólnie zielona jestem jak szczypior na wiosnę. Na razie powolutku kupuje ciuszki. Położna kazala do szpitala 3 bodziaki i 3 pajacyki wziąć, ale takie tanie, które mogą się spokojnie zniszczyć/zgubić. Więc wzięłam je z Pepco. A po południu brykam do Smyka upolować coś ślicznego.
-
Decadence wrote:Dziewczyny, ratujcie... byłam dziś zrobić echo płodu, profilaktycznie, u najlepszego speca w moim mieście... i zalamka... niby ok, na wyniku przy fali tętna tętnicy pepkowej jest komentarz, że w normie, a przy fali tętna w przewodzie zylnym brak jest tego komentarza... Może dlatego, że Fala A wynosi -22,88 cm/s. Tak właśnie - wartość ujemna... gdzie na dopplerze na badaniach polowkowych była dodatnia... Czy któraś z Was miała też ten parametr określany, nawet na zwykłych polowkowych często go podają (skrót DV-a najczęściej) i podzieli się wynikiem?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PixiDixi wrote:Ula dla mnie po dwoch dziewczynach i przewijakach tez tak myslalam,ale w moim przypadku akurat wyszlo mi to bokiem takie schylanie sie i tym razem jednak kupuje . Plusem tez,ze wszystko pod reka w jednym miejscu
Miałam kupować ale tak zeszło więc pewnie nie był mi tak potrzebny :p