LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
katka84 wrote:Cześć dziewczyny! I jak wizyty - nie widzę relacji Nalia?
Mam od razu pytanie do dziewczyn, które przeszły przeziębienie takie z gorączką/stanem podgorączkowym - czy Wam też podniosły się cukry?
Wczoraj po kolacji 131 (takiej jak wcześniej, a bywało 104-110) i na czczo 91 (bywało 79-82). Chyba przez infekcję, bo dieta taka jak wcześniej. No i ten syrop Prenalen jest na syropie glukozowo-fruktozowym.nasza dzidzia ładnie rośnie, lekarz bez wątpienia pokazał, że to dziewczyna
jak tylko pokazał co ma między nogami, to nawet mój mąż już nie miał wątpliwości.
poza tym trochę ja podejrzeniami na USG3D , skiesznie się ruszała, próbowała złapać nogę.
katka84, Loczek2018 lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Hej, wczorajsza wizyta dosyć emocjonująca, z mezem potem pojechaliśmy na zakupy itp.
nasza dzidzia ładnie rośnie, lekarz bez wątpienia pokazał, że to dziewczyna
jak tylko pokazał co ma między nogami, to nawet mój mąż już nie miał wątpliwości.
poza tym trochę ja podejrzeniami na USG3D , skiesznie się ruszała, próbowała złapać nogę.
moj wstydzioch zakryl sie raczkami i nie zobaczycie mnie
ze tez kiwdys nie bylo usg i czekalo sie do porodu zeby zobaczyc czy syn czy corka...
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Ja za tydzień mam połówkowe w 3d denerwuję się tym badaniem bardziej niż wszystkimi poprzednimi razem wziętymi
-
nick nieaktualny
-
U nas na połówkowych wyszły delikatne zaburzenia rytmu serca, bardzo się wystraszyliśmy wtedy ale lekarz nas uspokajał, że wszystko może się unormować jeszcze w ciąży. I faktycznie, na kolejnej wizycie już był tylko jeden dodatkowy skurcz serca. Mam nadzieję, że na następnej wizycie za tydzień będzie już idealnie, że wszystko się wycofa
-
Kaktus93 wrote:U nas na połówkowych wyszły delikatne zaburzenia rytmu serca, bardzo się wystraszyliśmy wtedy ale lekarz nas uspokajał, że wszystko może się unormować jeszcze w ciąży. I faktycznie, na kolejnej wizycie już był tylko jeden dodatkowy skurcz serca. Mam nadzieję, że na następnej wizycie za tydzień będzie już idealnie, że wszystko się wycofa
ja sie przeztraszylam jak na usg lekarz badal serduszko i ona coraz wolniej i wolniej... Trwalo z 3 minuty a ona nagle "serce dziecka potrafi niemal zatrzymac sie calkowicie zeby po chwili walic jak szolone" i faktycznie zaczęło bardzo szybko bic. To podovno niedojrzalosc ukladu jeszcze. Niw pytajcie jak czulam sie przez tw 3 minuty bojac sie zapytac co sie dzieje zeby niw uslyszwc niczego złego
brrrr
-
magdis ja wybralam nie Czestochowe a Myszków. Szpital po remoncie opinie same dobre a do tego lekarz do ktorego chodze wlasnie tez tam przyjmuje. Jesli chodz o droge to w sumie mam podobnie bo ja tak posrodku mieszkam okolice Czestochowy i Myszkowa. O czestochowie nie slyszlam za wiele dobrego wiec dla mnie wybor byl oczywisty. Bo co jak co ale porodówka w Myszkowe same +.
-
nick nieaktualnyJa w swoim przypadku co do porodu martwię się trochę rozwojem sytuacji tzn. U mnie nie istnieje takie pojęcie jak biodra jestem baaaardzo wąska i trochę się obawiam że lekarz nie pozwoli mi rodzić naturalnie ale najważniejszej żeby wszytko przeszło bez problemów
-
Anutka wrote:O matko...
ja sie przeztraszylam jak na usg lekarz badal serduszko i ona coraz wolniej i wolniej... Trwalo z 3 minuty a ona nagle "serce dziecka potrafi niemal zatrzymac sie calkowicie zeby po chwili walic jak szolone" i faktycznie zaczęło bardzo szybko bic. To podovno niedojrzalosc ukladu jeszcze. Niw pytajcie jak czulam sie przez tw 3 minuty bojac sie zapytac co sie dzieje zeby niw uslyszwc niczego złego
brrrr
Mówiłyście tu wczoraj o swoich brzuszkach, ja swojego nie ukrywam, po 4 poronieniach na koncie i 3 latach walki o to dziecko, noszę brzuch z dumą, zakładam dopasowane bluzki.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
anecz_kaa wrote:A mi młodsza skoczyla/ usiadla na brzuchu i boli mnie a mala srednio sie rusza i zastanawiam sie nad IP
-
anecz_kaa wrote:Ona mi na kolana siadala
i zle wymierzyla odleglosc
pojadę chyba tu do powiatowego zeby mi usg zrobili
-
anecz_kaa wrote:Ona mi na kolana siadala
i zle wymierzyla odleglosc
pojadę chyba tu do powiatowego zeby mi usg zrobili
jasne zawsze lepiej sprawdzić!
Moja ma teraz wieczorem fazę na kopniaki, leżymy z mężem i patrzymy na brzuch bo aż się trzęsie - niesamowite to wszystko