LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
beye2 wrote:oj historie i foty z neta
Po co tutaj przyszlas?, mieszac? To zle trafilas bo takie teksty osob nam kompletnie nieznanych, swiezutkich na nas nie zadzialaja. Szukaj trollowania gdzie indziej.Anutka, blama, muminka83, katka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka hmmm sporo wydalas. Ja akurat na to chyba najmniej wydam. Z hurtowni wezme podklady, majtki no i octenisept.Reszte typu smoczki czy kosmetyki to rossman mozesuper pharm .
Najwiecej mi pojdzie na wozek z fotelikami i łóżeczko dla chlopakow. Ten wydatek jest kosmos. -
PixiDixi wrote:Anutka hmmm sporo wydalas. Ja akurat na to chyba najmniej wydam. Z hurtowni wezme podklady, majtki no i octenisept.Reszte typu smoczki czy kosmetyki to rossman mozesuper pharm .
Najwiecej mi pojdzie na wozek z fotelikami i łóżeczko dla chlopakow. Ten wydatek jest kosmos.
Wozek jest a jakby nie to kuzynka odda mi po synku , lozeczko kupilam za 200 zl (taka mala jak kolsyka)
Fotelik ten 0-9 mam po corce
Ten wiekszy to 9-18 kupie takie jak ma corka AVIONAUT za 550 zl sa u nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:15
-
beye2 wrote:wejdzie do wrzesniowek i poczytajcie
Ale smialo... Wracaj na wrzesniowkinie bede płakać. Widze ze juz przejrzalas wszystkie watki od lipca do liatopada 2018. Hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:18
PixiDixi, Carolline lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze znacie płeć jestescie po polowkowych, a do mojej wizyty jeszcze caly tydzien. Malenstwo fika juz w brzuchu i taka jestem z tego szczesliwa, co za uczucie.. jestem taka spragniona ze chłone takie chwile jak recznik papierowy wode hehe strasznie jestem ciekawa plci, niby lekarz mowi ze wyglada na chlopca ale wiecie to gdzies zobacze cos slicznego i musze sie powstrzymywac bo nie znam plci.. kilka uniwersalnych rzeczy juz kupilam, ale mowie o takich konkretnych zakupach. A tak poza to wszystko u nas dobrze
pozdrawiam i czytam codziennie mimo ze sie nie odzywam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:45
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywalam ale cały czas was czytam. Mam nowy telefon i nie pamiętam hasła żeby się na nim zalogowac. Dopiero jak wezmę stary telefon to mogę coś napisać. U nas narazie wszystko ok . O 17 mam wizytę u diabetologa a jutro na 13 USG polowkowe . Jak tylko pomyśle to stres mnie zjada. Po wizycie napisze wam ile przytylam bo wydaje mi się , ze ruszyła mi już waga. Pozdrawiam[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyAnia 1234 wrote:Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywalam ale cały czas was czytam. Mam nowy telefon i nie pamiętam hasła żeby się na nim zalogowac. Dopiero jak wezmę stary telefon to mogę coś napisać. U nas narazie wszystko ok . O 17 mam wizytę u diabetologa a jutro na 13 USG polowkowe . Jak tylko pomyśle to stres mnie zjada. Po wizycie napisze wam ile przytylam bo wydaje mi się , ze ruszyła mi już waga. Pozdrawiam
Też mam o 13 -
Dziewczyny przeczytałam co o mnie nowa osoba i aż mi się zrobiło gorąco. Nie jestem fejkiem, ani nie mam tutaj etatu
nie osiągam żadnych korzyści z tego że tu jestem poza jedną- wsparcie emocjonalne i korzystanie z porad doświadczonych mam. Jest mi strasznie przykro, że ktoś mnie tak ocenił, a pewnie nie przeczytal żadnego mojego wpisu. Przyszłam tu z kafeterii, bo była tam niesympatyczna atmosfera. Założyłam temat, ale potem Agnieszka fajnie prowadziła nasza listę i tyle. Fakt, może dla kogoś to dziwne, że jestem tu codziennie, ale jak się jest od początku na zwolnieniu, to i chyba jasne jest, że ma się dużo wolnego czasu. Zreszta gdybym była fejkiem, to i tak bym nie musiała tu być żeby ciągnąć wątek, bo jest tu tyle fajnych, zgranych w pewnym sensie dziewczyn, że ten wątek trwałby dalej i bez mojego udziału, bez mojego polubiania waszych postów, zdjęć itd. W głowie mi się nie mieści to, o co zostałam posądzona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:40
muminka83, Anutka, Duzaa, katka84 lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny przeczytałam co o mnie nowa osoba i aż mi się zrobiło gorąco. Nie jestem fejkiem, ani nie mam tutaj etatu
nie osiągam żadnych korzyści z tego że tu jestem poza jedną- wsparcie emocjonalne i korzystanie z porad doświadczonych mam. Jest mi strasznie przykro, że ktoś mnie tak ocenił, a pewnie nie przeczytal żadnego mojego wpisu. Przyszłam tu z kafeterii, bo była tam niesympatyczna atmosfera. Założyłam temat, ale potem Agnieszka fajnie prowadziła nasza listę i tyle. Fakt, może dla kogoś to dziwne, że jestem tu codziennie, ale jak się jest od początku na zwolnieniu, to i chyba jasne jest, że ma się dużo wolnego czasu. Zreszta gdybym była fejkiem, to i tak bym nie musiała tu być żeby ciągnąć wątek, bo jest tu tyle fajnych, zgranych w pewnym sensie dziewczyn, że ten wątek trwałby dalej i bez mojego udziału, bez mojego polubiania waszych postów, zdjęć itd. W głowie mi się nie mieści to, o co zostałam posądzona
Nie ważne co kto myśli. Być może to głupio będzie brzmieć ale zależy ci na zdaniu ludzi którzy nawet nie wiedzą jak wyglądasz , co kochasz czym się interesujesz? Jesteśmy sobie obce i mamy się wspierać. Tak więc olej system.
Każdy z nas ma prawo wyrazić zdanie i Ty.
Moja Klara coraz więcej się rusza.
Oli i Judyta to istny tajfun dają dużo radości.
My część zakupowa uważamy za zamknięta. Teraz tylko siedzę , piorę i prasuje i staram się cieszyć a nie myśleć o problemach.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Dziewczyny przeczytałam co o mnie nowa osoba i aż mi się zrobiło gorąco. Nie jestem fejkiem, ani nie mam tutaj etatu
Nie martw się i nie przejmuj bo nie ma czym a tylko niepotrzebnie denerwujesz siebie i Maleństwo, takie osoby są tylko po to żeby siać zamęt i psuć atmosferę.
Wszystkie tutaj wiemy że to wszystko są głupoty pisane nie wiadomo z jakiego powodu.
PixiDixi lubi tę wiadomość