X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Duzaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beye2 wrote:
    oj historie i foty z neta
    Zaraz... Czy tylko ja nie rozumiem w czym i dlaczego jest problem?

Anutka, magdis lubią tę wiadomość

oar89jcggibdab41.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 marca 2018, 15:16

• Anutka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzaa wrote:
    Zaraz... Czy tylko ja nie rozumiem w czym i dlaczego jest problem?
    Ja tez nie wiem w czym jeat problem, ale widze kto go ma...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beye2 wrote:
    oj historie i foty z neta

Po co tutaj przyszlas?, mieszac? To zle trafilas bo takie teksty osob nam kompletnie nieznanych, swiezutkich na nas nie zadzialaja. Szukaj trollowania gdzie indziej.

Anutka, blama, muminka83, katka84 lubią tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Po co tutaj przyszlas?, mieszac? To zle trafilas bo takie teksty osob nam kompletnie nieznanych, swiezutkich na nas nie zadzialaja. Szukaj trollowania gdzie indziej.
    Brawo :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wejdzie do wrzesniowek i poczytajcie

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka hmmm sporo wydalas. Ja akurat na to chyba najmniej wydam. Z hurtowni wezme podklady, majtki no i octenisept.Reszte typu smoczki czy kosmetyki to rossman mozesuper pharm .
    Najwiecej mi pojdzie na wozek z fotelikami i łóżeczko dla chlopakow. Ten wydatek jest kosmos.

• Anutka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Anutka hmmm sporo wydalas. Ja akurat na to chyba najmniej wydam. Z hurtowni wezme podklady, majtki no i octenisept.Reszte typu smoczki czy kosmetyki to rossman mozesuper pharm .
    Najwiecej mi pojdzie na wozek z fotelikami i łóżeczko dla chlopakow. Ten wydatek jest kosmos.
    Dokladnie, ta apteka to moj najdroższy zakup.
    Wozek jest a jakby nie to kuzynka odda mi po synku , lozeczko kupilam za 200 zl (taka mala jak kolsyka) :)
    Fotelik ten 0-9 mam po corce
    Ten wiekszy to 9-18 kupie takie jak ma corka AVIONAUT za 550 zl sa u nas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:15

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beye2 wrote:
    wejdzie do wrzesniowek i poczytajcie
    Niby po co ? We wrzesniu nie rodze i nie mam zamiaru czytac o innych ciazach ktore nie sa na takim etapie jak ja. Tam sa zupelnie inne problemy.

Ale smialo... Wracaj na wrzesniowki :) nie bede płakać. Widze ze juz przejrzalas wszystkie watki od lipca do liatopada 2018. Hahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:18

PixiDixi, Carolline lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak poza tym do dziewczyn , ktore pzniej dolaczyly, Melbusia owszem jest od poczatku,ale forem "zarzadzala" Aga, pamietam ten dzien kiedy pojawila sie taka inicjatywa i co hehe takze po temacie...

• dżelka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze znacie płeć jestescie po polowkowych, a do mojej wizyty jeszcze caly tydzien. Malenstwo fika juz w brzuchu i taka jestem z tego szczesliwa, co za uczucie.. jestem taka spragniona ze chłone takie chwile jak recznik papierowy wode hehe strasznie jestem ciekawa plci, niby lekarz mowi ze wyglada na chlopca ale wiecie to gdzies zobacze cos slicznego i musze sie powstrzymywac bo nie znam plci.. kilka uniwersalnych rzeczy juz kupilam, ale mowie o takich konkretnych zakupach. A tak poza to wszystko u nas dobrze :-) pozdrawiam i czytam codziennie mimo ze sie nie odzywam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:45

f2wli09kb0h7bhmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam połówkowe jutro i ogolnie mi odbija z tego powodu. Denerwuje się okropnie. Trzymajcie kciuki :)

Mini89 lubi tę wiadomość

• Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Ja mam połówkowe jutro i ogolnie mi odbija z tego powodu. Denerwuje się okropnie. Trzymajcie kciuki :)
    Nie denerwuj się, na pewno będzie wszystko dobrze :)

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • Ania 1234 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywalam ale cały czas was czytam. Mam nowy telefon i nie pamiętam hasła żeby się na nim zalogowac. Dopiero jak wezmę stary telefon to mogę coś napisać. U nas narazie wszystko ok . O 17 mam wizytę u diabetologa a jutro na 13 USG polowkowe . Jak tylko pomyśle to stres mnie zjada. Po wizycie napisze wam ile przytylam bo wydaje mi się , ze ruszyła mi już waga. Pozdrawiam

[link=https://www.suwaczki.com/]3jgxebkmoepqd2et.png[/link]
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi aie wydaje ze moja waga ruszyla. Zaczynalam z 70,5 a teraz mam 68,5 wiec gonimy :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 1234 wrote:
    Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywalam ale cały czas was czytam. Mam nowy telefon i nie pamiętam hasła żeby się na nim zalogowac. Dopiero jak wezmę stary telefon to mogę coś napisać. U nas narazie wszystko ok . O 17 mam wizytę u diabetologa a jutro na 13 USG polowkowe . Jak tylko pomyśle to stres mnie zjada. Po wizycie napisze wam ile przytylam bo wydaje mi się , ze ruszyła mi już waga. Pozdrawiam

Też mam o 13 :)

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przeczytałam co o mnie nowa osoba i aż mi się zrobiło gorąco. Nie jestem fejkiem, ani nie mam tutaj etatu :-/ nie osiągam żadnych korzyści z tego że tu jestem poza jedną- wsparcie emocjonalne i korzystanie z porad doświadczonych mam. Jest mi strasznie przykro, że ktoś mnie tak ocenił, a pewnie nie przeczytal żadnego mojego wpisu. Przyszłam tu z kafeterii, bo była tam niesympatyczna atmosfera. Założyłam temat, ale potem Agnieszka fajnie prowadziła nasza listę i tyle. Fakt, może dla kogoś to dziwne, że jestem tu codziennie, ale jak się jest od początku na zwolnieniu, to i chyba jasne jest, że ma się dużo wolnego czasu. Zreszta gdybym była fejkiem, to i tak bym nie musiała tu być żeby ciągnąć wątek, bo jest tu tyle fajnych, zgranych w pewnym sensie dziewczyn, że ten wątek trwałby dalej i bez mojego udziału, bez mojego polubiania waszych postów, zdjęć itd. W głowie mi się nie mieści to, o co zostałam posądzona :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:40

muminka83, Anutka, Duzaa, katka84 lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melbusia olej i nie przejmuj sie :-*

muminka83 lubi tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Dziewczyny przeczytałam co o mnie nowa osoba i aż mi się zrobiło gorąco. Nie jestem fejkiem, ani nie mam tutaj etatu :-/ nie osiągam żadnych korzyści z tego że tu jestem poza jedną- wsparcie emocjonalne i korzystanie z porad doświadczonych mam. Jest mi strasznie przykro, że ktoś mnie tak ocenił, a pewnie nie przeczytal żadnego mojego wpisu. Przyszłam tu z kafeterii, bo była tam niesympatyczna atmosfera. Założyłam temat, ale potem Agnieszka fajnie prowadziła nasza listę i tyle. Fakt, może dla kogoś to dziwne, że jestem tu codziennie, ale jak się jest od początku na zwolnieniu, to i chyba jasne jest, że ma się dużo wolnego czasu. Zreszta gdybym była fejkiem, to i tak bym nie musiała tu być żeby ciągnąć wątek, bo jest tu tyle fajnych, zgranych w pewnym sensie dziewczyn, że ten wątek trwałby dalej i bez mojego udziału, bez mojego polubiania waszych postów, zdjęć itd. W głowie mi się nie mieści to, o co zostałam posądzona :-(
    Nie denerwuj się. Ludziom nie dogodzisz.
    Nie ważne co kto myśli. Być może to głupio będzie brzmieć ale zależy ci na zdaniu ludzi którzy nawet nie wiedzą jak wyglądasz , co kochasz czym się interesujesz? Jesteśmy sobie obce i mamy się wspierać. Tak więc olej system.
    Każdy z nas ma prawo wyrazić zdanie i Ty.
    Moja Klara coraz więcej się rusza.
    Oli i Judyta to istny tajfun dają dużo radości.
    My część zakupowa uważamy za zamknięta. Teraz tylko siedzę , piorę i prasuje i staram się cieszyć a nie myśleć o problemach.

PixiDixi lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:

Nie martw się i nie przejmuj bo nie ma czym a tylko niepotrzebnie denerwujesz siebie i Maleństwo, takie osoby są tylko po to żeby siać zamęt i psuć atmosferę.
    Wszystkie tutaj wiemy że to wszystko są głupoty pisane nie wiadomo z jakiego powodu.

PixiDixi lubi tę wiadomość

‹‹ 845 846 847 848 849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ