WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten baby dream ogolnie jest b.oki :) raz kupilam krem na mrozy do twarzy i byl super.Czasamu pieluchy kupuje i sie spisuja.

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka ja broń Boże nie w twoim kierunku, chciałam po prostu jakoś pocieszyć Anutkę, bo myślę, że się bardzo stara. Może zakupy na wyrost, ale może też dlatego, że jak pisała od kwietnia nie będzie miała jednego dochodu i robi zapasy na kilka miesięcy, tak tylko się domyślam, nie wiem czy dobrze. Ja też przed porodem postaram się kupić co się da, np. staram się kupić ciuszki do rozm. 80, bo na macierzyńskim ucieknie mi kilka stów i mniej tych środków będzie.

Pixi co do nerek to nie pomogę. No jedynie pół żartem pół serio mogę Ci polecić kota na wygrzanie nerek :-) jak byłam nastolatką, to leżałam pod kocem na brzuchu w łóżku z chorymi nerkami, przyszła moja kicia, która już nie żyje, położyła mi się na tych nerkach, mruczala. Ja usnelam. Nie wiem ile spalam, ale jak się obudziłam nerki nie bolały. Sama w to nie wierzyłam. Ale widocznie ja miałam tylko zaziębione lekko.

PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sudocrem ten maly daja u mnie w szpitalu w tych pudelkach :p nie kupuje. Jakies smoczki to chce tez,podejsc na targi w maju. Tylko ja mam wrazenie ze jak mialam nizsze dochody wlasnie wtedy na stufiach to tez na siłę wydawalam kase na drogie rzeczy.

• katka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Katka ja tez mysle o tej serii z rossmanna :p chwilowo mam oilan do mycia bo Elize cos uczula :/ skora taka szorstka a od ziajki zrobila sie czerwona :/

Moj maz jest sknera. . On moze miec na koncie i nie wyda, ja zaraZ znajde okazje :p kiedys czytalm ze powinniśmy odkladac 30% swoich dochodow. Ja staram sie polowe ale musze sie pilnowac.

A co bo butelek to rozumiem ze ktos nie chce kp. Ja akurat kupie 1 butelke ta mala bo u Nas bedzie cyc.

Cos jeszcze mialam... ale kalafior zamiast mozgu :/
    Ja muszę mieć kasę, jak samochód się zepsuje (teraz jest nowy więc odpadają naprawy, ale jest leasing). Jak wypadnie wesele, chrzciny, wtedy się nie martwię. Wyciągam z konta.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez juz mam kalafior Aneczka ...jak teraz ucze sie to kilka razy wiecej wysilku w to wkladam wrrr jak ja zdam sesje ????...

• katka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Ten baby dream ogolnie jest b.oki :) raz kupilam krem na mrozy do twarzy i byl super.Czasamu pieluchy kupuje i sie spisuja.
    pieluch się nie odważyłam, zobaczymy przy drugiej.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko z tego baby dream takie dobre? Czy czegoś nie polecacie? Skoro chwalicie może i ja się zaopatrzę tam

l22n6iyek016fbg8.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym kotem to nie glupota Melbuś to prawda! Moja Mama jak ja wlasnie bola nerki kladzie sie na brzuchu i kotka lezy na niej i to jej pomaga! Nie wiem jak to dziala,ale dziala!

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melbusia moim zdaniem to slaby pomysl, chyba ze jakies body etc. Ja mialam pelno ciuszkow na zapas i pozniej nie pasowaly :/ Jula w wieku 6 mcy nosila 80 a Eliza jak miala 1.5 roku... Katka wiec uwazaj bo trafisz jak ja jedna z tych wiekszych druga chudzielec i nici z planow :p

katka84 lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:

Raz nie mielusmy wyboru i kupilismy te majtkowe i powiem Ci,ze bylam pozytywnie zaskoczona ( pieluchomajtki opakowanie czerwone)

• katka84 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym mózgiem zaczęło mi się z dietą tydzień temu dopiero. Jem śniadanie i za 5 minut nie wiem, o której zaczęłam i kiedy trzeba zrobić pomiar. Straszne to, pamięć krótkotrwała leży.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:

Ja raz kupilam przy Julce ten 2pak... a daj spokoj. Kupie dady

• katka84 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Ja raz kupilam przy Julce ten 2pak... a daj spokoj. Kupie dady
    Mi podpasowały z Lidla i stosowałam od półtora roku, ale do żłobka dawałam i tak pampersy - nie miałam zaufania ile czasu dziecko tam chodzi w jednej pieluszce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 08:22

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest jakis taki nieogar...wczoraj czytalam dwudziestostronicowe uzasadnienie do sprzeciwu nakazu zaplaty i dwa razy wracalam do polowy bo gubilam watek...

• anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:
    Ja muszę mieć kasę, jak samochód się zepsuje (teraz jest nowy więc odpadają naprawy, ale jest leasing). Jak wypadnie wesele, chrzciny, wtedy się nie martwię. Wyciągam z konta.

U mnie od takich rzeczy jest maz... ja ogarniam rachunki, zakupy i zajecia dziewczyn. Jego sa duze wydatki + przelewa mi np co 3-4 mce a ciuchy buty etx. Teraz kupilam dziewczynom polbuty i poszlo ponad 300zl, musze Elizie kurtke zamowic i pozniej balerinki

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Melbusia moim zdaniem to slaby pomysl, chyba ze jakies body etc. Ja mialam pelno ciuszkow na zapas i pozniej nie pasowaly :/ Jula w wieku 6 mcy nosila 80 a Eliza jak miala 1.5 roku... Katka wiec uwazaj bo trafisz jak ja jedna z tych wiekszych druga chudzielec i nici z planow :p
    Jak może nie pasować? :-) nie bardzo rozumiem. Jak mam np bluzkę rozm 74, to kiedyś w końcu będzie pasować, a czy to będzie jak będzie miała 6 mies, czy jak 1,5 roku, to już bez znaczenia, przyda się i tak w przyszłości.

l22n6iyek016fbg8.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L8dlowych nigdy nie probowalam bo znajoma odradzala hehe z tymze to jej opinia dosyc stara bo z dwa lata temu .

• shadee Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 ja mam ubrankowy zapas do 92 :)

melbusia88 lubi tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• melbusia88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie siedząc w pizamie przyłapałam cycka na gorącym uczynku jak produkuje siarę :-D a już 10 tyg produkuje i nie widziałam kiedy :-D

anecz_kaa lubi tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Jak może nie pasować? :-) nie bardzo rozumiem. Jak mam np bluzkę rozm 74, to kiedyś w końcu będzie pasować, a czy to będzie jak będzie miała 6 mies, czy jak 1,5 roku, to już bez znaczenia, przyda się i tak w przyszłości.

Bluzka tak ale np sukienki czy rampersy juz nie bo nie ta pora roku..

‹‹ 849 850 851 852 853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ