LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny, raz na kilka dni dostaję potwornych bóli w okolicach kręgosłupa. Nie są to bóle krzyżowe, ale boli mnie mniej więcej w okolicach mięśni głębokich przykręgosłupowych - wszystko się wtedy napina i bardzo kłuje. Pomaga rozmasowanie lub przyłożenie czegoś ciepłego, ale ból jest straszny. Czy któraś z Was się z czymś takim spotkała?
-
Ratunku! Mam atak alergii- cieknacy nos, kichanie, swedzace oczy i zaczerwieniona twarz.. A podobno w ciazy nie wolno standardowych lekow przeciwalergicznych. Czy któraś z was tak miala? Co Wam pomogło? Wizyta u gina za 2 dni wiec zapytam ale do tej pory sie zakicham..
-
shadee wrote:cześć dziewczyny, raz na kilka dni dostaję potwornych bóli w okolicach kręgosłupa. Nie są to bóle krzyżowe, ale boli mnie mniej więcej w okolicach mięśni głębokich przykręgosłupowych - wszystko się wtedy napina i bardzo kłuje. Pomaga rozmasowanie lub przyłożenie czegoś ciepłego, ale ból jest straszny. Czy któraś z Was się z czymś takim spotkała?❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Hej, temat pewnie bardzo intymny, ale moze ktoś tak mial. Wyskoczyła mi jakas krostka, chyba pryszcz na wardze sromowej większej, jest jeden, lekko pobolewa, na pierwszy rzut oka jest czerwony, jak.sie naciśnie to taki białawy. Miałyście coś takiego? Smaruje maścią cynkowa, ciekawe, czy zejdzie.
Aha, zaznaczę że miałam typowego syfka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 11:01
-
cześć
my już po imprezie, było fajnie, córka zadowolona z prezentów - dostała to co chciała choć teraz zastanawia się skąd wszyscy wiedzieli co chce :p za tydzień znów impreza ale dla koleżanek córki i na sali zabaw więc nie umęczę się. Gdy sprzątaliśmy emocje wzięły górę jak przeczytałam kartkę urodzinową od mojej mamy a tam pisze "babcia i dziadek"...
ech, już zawsze w takich sytuacjach będzie mi brakować taty. Poza tym zima u nas na całego. Znowu...
-
Dzień dobry,
I ja życzę miłej, spokojnej niedzieli
Nalia wrote:Hej, temat pewnie bardzo intymny, ale moze ktoś tak mial. Wyskoczyła mi jakas krostka, chyba pryszcz na wardze sromowej większej, jest jeden, lekko pobolewa, na pierwszy rzut oka jest czerwony, jak.sie naciśnie to taki białawy. Miałyście coś takiego? Smaruje maścią cynkowa, ciekawe, czy zejdzie. -
anecz_kaa wrote:Witam sie
A moze to klykciny??
Mnie boli kregoslup, odcinek ledzwiowy... shadee wspolczujekupilam 3 komplety na 56 z c&a po 15zl nowki
Kumpela wczoraj urodzila 3850 i 56 cm mala Nela jest czarnowlosa i podobna do mamy
A gdzie kupiłaś w sklepie internetowym czy stacjonarnym? -
Dziewczyny, od kilku dni mam takie pieczenie po oddaniu moczu, które odrazu ustepuje, poza tym żadnych innych objawów zapalenia... I właściwie nie przy każdym siusianiu to mam. Macie coś takiego? Ja myślałam, że tak mam jak za mało pije, ale nie jestem orwna. Jutro idę zrobić badanie moczu, czy jak będzie zapalenie, to coś w nim wyjdzie? Czy trzeba dodatkowo zrobić posiew?❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualnyNalia wrote:Dziewczyny, od kilku dni mam takie pieczenie po oddaniu moczu, które odrazu ustepuje, poza tym żadnych innych objawów zapalenia... I właściwie nie przy każdym siusianiu to mam. Macie coś takiego? Ja myślałam, że tak mam jak za mało pije, ale nie jestem orwna. Jutro idę zrobić badanie moczu, czy jak będzie zapalenie, to coś w nim wyjdzie? Czy trzeba dodatkowo zrobić posiew?
Raczej myślę że to nie pęcherz bo pęcherz daje inne objawy. Dużo mocniejszy ale możesz mieć bakterie w moczu -
MałaCzarna1988 wrote:Na stawianie macicy profilaktycznie przepisał mi magnez a jak nie będzie puszczać przez jakiś czas (bo już nie raz tak miałam) to mam wziąć nospę i leżeć na lewym boku aż do ustąpienia objawów min. 40 minut. Powiedział że to może powodować skracanie szyjki macicy ale nie musi. Na następnej wizycie kontrola stanu szyjki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 16:09
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Dziewczyny, od kilku dni mam takie pieczenie po oddaniu moczu, które odrazu ustepuje, poza tym żadnych innych objawów zapalenia... I właściwie nie przy każdym siusianiu to mam. Macie coś takiego? Ja myślałam, że tak mam jak za mało pije, ale nie jestem orwna. Jutro idę zrobić badanie moczu, czy jak będzie zapalenie, to coś w nim wyjdzie? Czy trzeba dodatkowo zrobić posiew?
Mysle ze badanie ogólne juz cos powinno pokazać ze cokolwiek tam jest albo nie ma. I jeśli jest to wtedy posiew, możliwe ze nie będzie potrzebny
Na wszelki wypadek (a i bez podejrzenia żadnej infekcji) wypić sok z żurawiny albo pojeść trochę suszonej nie zaszkodzi moim zdaniemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm