LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A moja mama tak sie rozpedziała, ze Małej kupiła materac a dziewczynkom po rowerze
ale to juz prezent na dzien dziecka, bo to spory wydatek
od Nas na zajaca dostaną ochraniacze na kolana/ łokcie
Martwi mnie Elizka bo cały czas boli ja brzuszek ;/ naczytałam sie o glistach etc i dałam im leki na odrobaczenie, zobaczymy. teraz kazda kupe bede ogladac, a w pon ide z nia na morfologie, mocz, crp tez zrobie. I wymusze skierowanie na usg brzucha. jak nie ode prywatnie
-
Panan12 podobno chłopcy szybciej rosną niz dziewczynki, spokojnie moze później troche zwolni. Chociaż u nas to sporo rodzi sie takich lorbaskow ponad 4 kg ale widzę ze wtedy juz robią cesarke- bynajmniej przy 1 dziecku. Tak u nas jst Zuska totalny szok bo w rodzinie same chłopaki sie rodzą, tez bylam od poczatku pewna,ze bedzie chłopiec szczególnie,ze z mężem
praktycznie codziennie w dni plodne a tu niespodzianka
a jak u ciebie ciaza przebiega? U mnie ok ale wciąż mam mdłości i puls mi często skacz, raz nawet zrobio mi sie slabo kiedy prowadziłam auto, na szczęście zdążyłam zajechać na podwórze.
Pixidixi no wlasnie co ja znam jakoes Zuzie to wszystkie male nicponie.mąż twierdzi,ze bedzie trzymam dyscypline- zobaczymy jak mu wyjdzie
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
Britty haha dyscyplina?, watpie oj watpie. Dyscypline jak juz cos to ja trzymam a maz nocoz jego coreczki
Biedronka, nie takie szczuple rodzily, na zapas to Ty sie nie martw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 14:37
Britty lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wlasnie tez mi sie wydaje ze tatusiowie są rozpieszczania coreczek
A propo ja tez jestem bardzo waska w biodrach. Kiedys ktos znajomy mowil,ze ginekolog ma pono jakoś mierzyc miednicę czy Sn jest możliwy, to prawda?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Dziewczyny, od rana macica mi się stawia. Mniej-więcej jeden skurcz na godzinę. Wiem, że u Was też takie sytuacje się zdarzały i niektóre z Was kontrolowały to u lekarza. Co lekarze o tym mówili i jakie miałyście zalecenia?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Duzo magnezu, nie bac sie ! Ja w szczytowym momencie 8 tabletek magne b6 plu no spa max i tez nie bac sie.ciezko przedawkowac. Lezenie na lewym boku plus melisa. Takie zalecenia mialam i jest ok. Odpukac stawia mi sie 3 razy okolo na dobe.
Magnez prewencyjnie mam 6 tabletek na dobe na razie bez no spy.roma lubi tę wiadomość
-
Tak, mój synek poczatkowo bardzo szybko rosł i gin kazala mi mierzyc sie w biodrach czy cos się rozchodzą bo tez jestem wąska. Grozilo mi cc,ale po 30tc synek wyhamował i urodzil sie z wagą 3kg. Połozne na porodówce mnie mierzyly i mowily ,ze natura wiedziała co robi ,bo wiekszego dziecka bym sn nie urodziła.
-
ss wrote:Tak, mój synek poczatkowo bardzo szybko rosł i gin kazala mi mierzyc sie w biodrach czy cos się rozchodzą bo tez jestem wąska. Grozilo mi cc,ale po 30tc synek wyhamował i urodzil sie z wagą 3kg. Połozne na porodówce mnie mierzyly i mowily ,ze natura wiedziała co robi ,bo wiekszego dziecka bym sn nie urodziła.
To mnie troche uspokoilas bo wlałabym urodzić naturalnie ale u mnie tez jest taki dziwny problem,ze mam bardzo krzywe biodra od skoliozy. A zreszta zobaczymy co mabyc to bedzie, tak jak mówisz natura wie co robi02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualnyA mam do was takie pytanie. W sumie już miałam kiedyś pytać ale moje pół mózgu zapomniało:) też czujecie czasem coś w rodzaju kolki po lewej albo po prawej stronie ? To po pierwsze. A po drugie czy jak zazywam na zlecenie lekarza magnez ale wszytko podobno jest ok i w normie to czy seks jest bezpieczny ?
-
melbusia88 wrote:Aneczka podpowiadam jeszcze - helikobakter
. Z kupki można zrobić badanie, testów aptecznych na to nie polecam
Melbusia cały panel jej zrobie chyba ;/ bo martwi mnie to, mało je juz mi zleciała z waga ma 16kg, a miała juz 17troche pewnie przez chorobska, a troche przez ten brzuch teraz.
a mi tez sie brzuch spinaale jakos nie licze ile razy na dzien, bo wiem, ze moze
Magnez biorę, dupka w razie "W" mam, no jakby jakos bardziej bede sie stresowac
a teraz latam
-
Biedronka89 wrote:A mam do was takie pytanie. W sumie już miałam kiedyś pytać ale moje pół mózgu zapomniało:) też czujecie czasem coś w rodzaju kolki po lewej albo po prawej stronie ? To po pierwsze. A po drugie czy jak zazywam na zlecenie lekarza magnez ale wszytko podobno jest ok i w normie to czy seks jest bezpieczny ?
Biedronka to sa wiązadla trzymajace macice. Jak jakos zle sie uloze to tez mnie tak boli.One sie rozciągają i trzymaja macice.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 15:49
-
Mi się również spina brzuch od 4 dni, nieregularnie, raz 3x na godzinę, a czasem raz na 3 godziny. Biorę magneB6 2x3 , ale nic to nie daje. Wizyta dopiero w środę. Brzuch nie zawsze się cały spina - raz tylko kawałek, a czasem cały. No i nie wiem , zastanawiam się, czy jechać na IP? Czytałam o falach Alvareza i o skurczach BH, niby są normalne na tym etapie ciąży. Pytanie tylko jak częste.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 16:06
❤Ada&Pola❤
-
Nalia ja pisałam do swojego lekarza i kazał mi jechać na ip. Jest to normalne, ale kilka razy w ciągu doby a nie kilkanaście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 16:10
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Czekam na lekarza. Jestem już zarejestrowana. Jak na złość jestem prawie 100 km od domu bo mam zjazd w ten weekend i przyjechałam na zajęcia. Dam znać co powie.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Zaniepokoiło mnie to bo ja tak mam pierwszy raz. Czułam skurcze od czasu do czasu ale nigdy tak często. Nie biorę mg na stałe, dziś wzięłam, nospę też ale nic to nie dało. Na pewno za mała dawka więc mam nadzieję że po prostu zwiększą i na tym się skończy.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy