LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dzieeczyny, jestem z wrzesniowek, chcialam sie zapytac czy ktorejs z Was zdarzylo sie miec dlugotreale i bezbolesne twardnienue brzucha na moim etapie i wczesniej? Nospa i magznez nic nie daja, nie wiem czy na ip cos mi poradza i czy to niebezpieczne... Bede wdzieczna za feedback!
-
Bizonka wrote:Hej dzieeczyny, jestem z wrzesniowek, chcialam sie zapytac czy ktorejs z Was zdarzylo sie miec dlugotreale i bezbolesne twardnienue brzucha na moim etapie i wczesniej? Nospa i magznez nic nie daja, nie wiem czy na ip cos mi poradza i czy to niebezpieczne... Bede wdzieczna za feedback!
-
Bizonka wrote:Hej dzieeczyny, jestem z wrzesniowek, chcialam sie zapytac czy ktorejs z Was zdarzylo sie miec dlugotreale i bezbolesne twardnienue brzucha na moim etapie i wczesniej? Nospa i magznez nic nie daja, nie wiem czy na ip cos mi poradza i czy to niebezpieczne... Bede wdzieczna za feedback!❤Ada&Pola❤
-
melbusia88 wrote:Tez zaczynam od 7 i tylko na noc. O cukier po posiłkach się nie martwię, bo jest naprawdę dobry. A czemu ty w dwie nogi się kłujesz? Na raz?
tak, dzielę insulinę na pół - łatwiej podać po 12 jednostek niż 24 na raz (piecze i gorzej się wchłania)
-
PixiDixi wrote:To sobie urodzilam na Zelaznej....szpital panstwowy,ale rodzic moge jesli chodze tylko do ich lekarza. Nie przyjmuja pacjentek ot tak.
I wiem juz ,ze tylko cc nie mam szans na sn.ja miałam namiar na lejarza tam pracującego ale to było dawno i nie wiem naeet od kogo miałam
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ove wrote:Biedronka, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Daj znać, co powiedzą lekarze.
Ja postanowiłam że jutro idę na krzywą cukrową i wiadomo - już chce mi się jeść, jak wiadomo, że nie można.
Biedronka,czekamy na wieści
-
Też jutro wybieram sie na krzywą
weźcie ze sobą do laboratorium swoje kubki i łyżeczki do rozrobienia glukozy mi wtedy jakoś lepiej podchodzi ten roztwór
Biedronka dużo zdrówka życze, oby wszystko było dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 21:59