LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A to przepraszam, ja arytmii nie mam. To fakt niewesoło.
Jeszcze troszkę, 96dni? Zawsze jak się sypie to na raz jak domino, odpoczywaj oszczędzaj sie, powolutku sie doturlamy do mety. Te mycie okien to na podniesienie ciśnienia?u mnie mycie okien w maju, po malowaniu, sa brudne jak święta ziemia, a jak słonko wygląda to tylko ręce załamać
, ale trudno, mąż je opłucze po odmalowaniu mieszkania, ja nie ruszam ich.
katka84 lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Wiem o tym. Tylko.mi sie zadne imie nie podoba na dobra sprawe, zawsze jalies ale. Musi byc krotkie normalne, miec dobre znaczenie. Znam 2 Amelie i sa bardzo fajne obie
a choroba... niestety ns to wplywu nie mamy
ogólnie imię podoba mi się ale tak jak kiedyś wspominałam u nas w okolicy jest bardzo dużo.
-
Ja miałam być Amelka (tata chcial), a stanęło ostatecznie na Natalce. I powiem wam ze nie obraziłabym sie jakbym miała na imię Amelia
... Bardzo spodobała mi sie ta wizja jak rodzice podczas wspominek sie wypucowali..
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Hej, ja dzisiaj byłam na pomiarze szyjki, ma 3.8cm i wróciła do swoich rozmiarów. :p może to cud, może fizjologia, nie mam pojęcia, lekarz był zadowolony z wyglądu zarówno zewnętrznego, jak i wewnętrznego.
Loczek2018, melbusia88, marta258, katka84, anecz_kaa, karolcia87 lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualnyA um mnie jak nie jeden problem to inny. Bratowa w 15 tygodniu przylatuje z Irlandii bo krew jej leci a tam mają wszystko gdzieś. Była na usg to zbadali ja przez powłoki stwierdzili że jest ok a krew jak była tak jest więc idzie się ratować do polskiego szpitala
-
Hej!
Dawno mnie tu nie bylo, bo sie u nas ciagle cos dzieje ostatnio. Chcialam sie tylko pochwalic, ze mialam dzis usg, by sprawdzic czy lozysko nadal przoduje. Okazalo sie, ze sie mocno podnioslo i jest juz zupelnie ok, a malutka wazy juz 617 gram i nadal jest dziewczynka. Co do imienia to nadal jestesmy w lesie.katka84, magdis, anecz_kaa, melbusia88, karolcia87, krooolik lubią tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:A to przepraszam, ja arytmii nie mam. To fakt niewesoło.
Jeszcze troszkę, 96dni? Zawsze jak się sypie to na raz jak domino, odpoczywaj oszczędzaj sie, powolutku sie doturlamy do mety. Te mycie okien to na podniesienie ciśnienia?u mnie mycie okien w maju, po malowaniu, sa brudne jak święta ziemia, a jak słonko wygląda to tylko ręce załamać
, ale trudno, mąż je opłucze po odmalowaniu mieszkania, ja nie ruszam ich.
-
Nalia wrote:Dziewczyny, co dla malucha do łóżeczka? Jaka kołdra+ poduszka, czy lepiej niech śpi w rożku/śpiworki? Co polecacie??
-
U nas będzie Maja a u szwagierki ktora rodzi 2tyg przede mną Amelia. Więc widzę imiona na czasie. Ja dziś byłam na wizycie, Majka waży 1440g, wszystko ok,jedyne co mnie troche martwi to że ciągle siedzi główką do góry i gin mnie trochę cesarką nastraszył której sie panicznie boję. Trochę czasu na obrót jeszcze ma więc liczę że fiknie, może znacie jakieś sposoby zeby sklonic dziecko do obrotu?
anecz_kaa, PixiDixi, Urszulka89, Duzaa, melbusia88, katka84, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdis wrote:U nas będzie Maja a u szwagierki ktora rodzi 2tyg przede mną Amelia. Więc widzę imiona na czasie. Ja dziś byłam na wizycie, Majka waży 1440g, wszystko ok,jedyne co mnie troche martwi to że ciągle siedzi główką do góry i gin mnie trochę cesarką nastraszył której sie panicznie boję. Trochę czasu na obrót jeszcze ma więc liczę że fiknie, może znacie jakieś sposoby zeby sklonic dziecko do obrotu?
Czytałam gdzieś w jakimś poradniku ciazowym że są na to jakieś ćwiczenia -
magdis wrote:U nas będzie Maja a u szwagierki ktora rodzi 2tyg przede mną Amelia. Więc widzę imiona na czasie. Ja dziś byłam na wizycie, Majka waży 1440g, wszystko ok,jedyne co mnie troche martwi to że ciągle siedzi główką do góry i gin mnie trochę cesarką nastraszył której sie panicznie boję. Trochę czasu na obrót jeszcze ma więc liczę że fiknie, może znacie jakieś sposoby zeby sklonic dziecko do obrotu?
magdis lubi tę wiadomość
-
Czy wy też macie takie bóle spojenia łonowego? Ja chodze przez to jak kaczka.. Słyszałam, że to norma do pewnego stopnia ale jak grozi rozejście spojenia to robią cesarkę a tego chcę uniknąć jeśli tylko się da. No więc jak odróżnić normę od tego rozejścia?