LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój brzuch do niedawna był wysoko, teraz od jakiś 2 tygodni sie obniżył. Była u mnie położna i mówi że jest ok. Co do parcia to ja mam bardziej parcie na pecherz ale to zależy jak sie mały ułoży. Raz bardziej to odczuwam raz mniej.
Badanie 3 trymestru robie w 31t3d według OM. -
Urszulka89 wrote:Jak siedzę w aucie to czuję swój brzuch :p ale ja akurat od początku mam ponoć nisko.
Jak chodzę to mnie całe krocze boli. Najgorzej jest jak posiedzę dłużej. Chodzę wtedy jak kaczka.
U nas też dziś ładnie, zapowiada się ciepły dzień.
To mnie pocieszylas Ula :-*bo juz zaczelam doszukiwac sie wczesniejszego rozpakowania. -
Mam juz taki syndrom wicia gn8azda hehe ,nastekalam sie mezowi,ze mysimy kupic dodatkowa szafe i jutro jedzie do Ikei po szafe a ja sobie pieknie poukladam rzeczy:) full szczescia. Chlopakom juz wszystko naszykowalam z ubran , teraz swoja torbe i moze poczuje ulge bo m9ja wewnetrzna presja mnie zjada...
Urszulka89, anecz_kaa, Loczek2018, katka84 lubią tę wiadomość
-
Pixi to całkiem normalne w naszym stanie
ja już zdarzyłam wymienic cala sypialnie bo wcześniej mielismy łóżko 160 cm a teraz stwierdziłam że weźmiemy 140 cm bo dodatkowe 20 cm przy naszej małej sypialni zawsze sie przyda i powiem Wam że jest roznica. Wymienilismy meble na biale i tak przytulniej i jaśniej sie zrobiło.
Zrobiłam sobie liste co jest jeszcze do zrobienia i tylko odhaczammoj partner ma już dosyć
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Pewnie w Urzędzie Miasta bądź Gminy.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Heh i tak macie dobrze bo mój należy do tych osobników co remonty i nowe meble jak już jest ogromna potrzeba póki się jeszcxe mieścimy to po co
Aktualnie jesteśmy na etapie zmiany samochodu wiec każdy pieniążek liczony chyba bo to zależy od wielu rzeczy heh Miłego dnia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Heh i tak macie dobrze bo mój należy do tych osobników co remonty i nowe meble jak już jest ogromna potrzeba póki się jeszcxe mieścimy to po co
Aktualnie jesteśmy na etapie zmiany samochodu wiec każdy pieniążek liczony chyba bo to zależy od wielu rzeczy heh Miłego dnia
Moj tez Ineczka,ale tak ględzę,ze ulega bo ma dosyc -
Nasze stare meble akurat sie nie zmarnowały - zawieźliśmy je do domu moich rodziców i tam sobie zrobilismy sypialnie bo bedziemy tam czestymi gośćmi. Mój partner jak wychodzi z domu do pracy to go nie ma 12 godzin bo 8 godzin pracuje a reszte to zajmuje dojazd do pracy... od rodzicow bedzie miec blizej.
-
Dzień dobry i miłej majówki!
Pixi ja też czasem odczuwam takie dziwne parcie na krocze jak chodzę. Na pęcherz permanentnie:-)
Syndrom wicie gniazda - owszem, u mnie był tak silny ze kupiłam nowe mieszkanie czego wcześniej nie było w planach
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Mmargotka wrote:Dzień dobry i miłej majówki!
Pixi ja też czasem odczuwam takie dziwne parcie na krocze jak chodzę. Na pęcherz permanentnie:-)
Syndrom wicie gniazda - owszem, u mnie był tak silny ze kupiłam nowe mieszkanie czego wcześniej nie było w planachMmargotka lubi tę wiadomość
-
Ineczka mój mąż tak samo, twierdzi że pomaluje korytarz jak będę w szpitalu po porodzie, jestem ciekawa, pewnie i tak go wcześniej zmotywuje. Co do parcia na pęcherz to i mnie praktycznie jest od początku ciąży a czasem tak mam że bardzo mi się chce siusiu ale nie mogę się wysikać jakby pęcherz był obniżony nie wiem czy tak macie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 12:51
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
PixiDixi wrote:Dzien doberek
Piekna pogoda ,tylko grillowac.
Brzuch mi sie obnizyl i to tak,ze jak siedze to na kolanach mam go;) hmm.
Dziewczyny jak chodzicie to macie takie parcie na krocze,taki ciezar?
Jak obnizyl??? Kurcze jeszcze nie czas, kiedy wstepnie masz miec cc??