🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny odebrałam wyniki pappy, biochemia super, wszystkie ryzyka baaardzo niskie. Chyba mogę się uspokoić wreszcie ♥️♥️
A i umówiłam się na drugie prenatalne 3.03.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:02
Pani Bocianowa, Ananabanana, Ceci, Precelek 🥨, Rewelka, WiolaP, emciak, Mysia 24, nofajniefajnie, Kendiii, hypatia92, GosAga123, aannddzzia, MayMasza, Pysio, Gonia90, karolka, Missi lubią tę wiadomość
-
Pati1985 wrote:Ja mam upatrzony wózek ROAN IVI 2.0. Znajomi mają i zachwalają więc poczytałam opinie, były bardzo dobre więc uznałam że nie będę kombinować i poświęcać mnóstwa czasu na szukanie czegoś innego

Właśnie zaczęłam o nim czytać i sprawdzać opinie i wygląda super. Zwłaszcza jak komuś zależy na dobrej amortyzacji bo ma nierówny teren itp. Więc możliwe, że i ja się na niego zdecyduje. 🙂 -
wandapanda wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki pappy, biochemia super, wszystkie ryzyka baaardzo niskie. Chyba mogę się uspokoić wreszcie ♥️♥️
A i umówiłam się na drugie prenatalne 3.03.
Super, gratulacje 🙌 🥰 to teraz nic tylko się cieszyć i czekać na malucha.
wandapanda lubi tę wiadomość
-
Super!!!! Bardzo się cieszęwandapanda wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki pappy, biochemia super, wszystkie ryzyka baaardzo niskie. Chyba mogę się uspokoić wreszcie ♥️♥️
A i umówiłam się na drugie prenatalne 3.03.
wandapanda lubi tę wiadomość
-
Natalie2026 wrote:Co do wózków to mówią któraś doczynienia z Cybexem Priam?
Ja tylko kawałek się przejechałam i super.. tylko trochę narzekają na grupach, że dosyć duży i ciężki.
Planuję kupić cały komplet z drugiej ręki.
My mamy cały zestaw
polecamy! Nic się nie zdarło, wszystko chodzi płynnie. Będzie służył też drugiemu dziecku 🤗
Natalie2026 lubi tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY PIJCIE ZE MNĄ KOMPOT.
Już dziś przyszły mi wyniki panoramy, wszędzie low risk; i potwierdzona płeć - czekamy na chłopca 😁
Wracam do żywych
Oczywiście teraz na przemian ryczę i się śmieje 🫠Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:26
wandapanda, Ceci, hypatia92, GosAga123, WiolaP, Ananabanana, Pani Bocianowa, Mysia 24, MayMasza, Czarna_owieczka, Pysio, Rewelka, kikix0o, emciak, karolka, Natalie2026, Missi lubią tę wiadomość
-
nofajniefajnie wrote:DZIEWCZYNY PIJCIE ZE MNĄ KOMPOT.
Już dziś przyszły mi wyniki panoramy, wszędzie low risk; i potwierdzona płeć - czekamy na chłopca 😁
Wracam do żywych
Oczywiście teraz na przemian ryczę i się śmieje 🫠
Cudownie ♥️♥️♥️ mam dzisiaj to samo ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:03
nofajniefajnie lubi tę wiadomość
-
Orientuje się się może czy mogę użyć lactovaginal? Byłam wczoraj na basenie i chciałam tak zapobiegawczo??2015 👶
2018 👶
05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
13.07.2025 - aniołek💔 (9t)
10.2025 - ciąża biochemiczna 💔
28.10.2025 - monitoring ( 4 pęcherzyki )
12.11.2025 - beta 13,80 mlU, progesteron 46,8
14.11.2025 - beta 41,10 mlU, progesteron 58
17.11.2025 - beta 138 mlU
19.11.2025 - beta 324 mlU, progesteron 43,1
09.12.2025 - Maluszek 0,91 cm ❤️
10.12.2025- Maluszek 1,06 cm❤️ (wizyta NFZ)
23.12.2025- Serduszko pięknie bije❤️(wizyta NFZ)
09.01.2025- Maluszek 5,67 cm ❤️
🔹cyclogest 🔹duphaston 🔹encorton 🔹clexane 🔹acard 🔹metformina 🔹insulina nocna

-
Ja pytalam gin i od poczatku ciazy uzywam 2 x tydz profilaktycznie, mam historie czestych infekcji intymnych.Pa-u-linka wrote:Orientuje się się może czy mogę użyć lactovaginal? Byłam wczoraj na basenie i chciałam tak zapobiegawczo??
Pa-u-linka lubi tę wiadomość
-
Wandapanda, nofajniefajnie - świętujemy z Wami! Gratulacje dobrych wyników i że możecie odetchnąć 🎉🎉🎉. Cudowne wieści.
Ja dzwoniłam do szpitala i moje wyniki biochemii też już są - jutro jadę je odebrać i prosto na wizytę u prowadzącej.
Co do wózka, to gondolę mieliśmy od rodziny - Bebetto Luca, dość fajny, ale też ciężki, wnoszenie po schodach w poprzednim mieszkaniu to była męka.
Spacerówkę chciałam lekką, no i mam - Easywalker Rockey. Na początku wydawał się fajny, ale pozycja dziecka nie jest do końca dobra (zwłaszcza na początku, jak dziecko jest małe), zepsuł nam się szybko hamulec bez widocznego powodu, udźwig kosza na dole średni, no i małe koła przy różnej nawierzchni różnie dają radę. Jest super lekki, składa się jedną ręką i mieści się do każdego bagażnika, ale lepszy byłby jako spacerówka zapasowa na wyjazdy, a teraz wybrałabym coś innego.
nofajniefajnie lubi tę wiadomość
Synek 05.2024 ❤️ -
nofajniefajnie wrote:DZIEWCZYNY PIJCIE ZE MNĄ KOMPOT.
Wracam do żywych
Oczywiście teraz na przemian ryczę i się śmieje 🫠
Świetne wieści 🥰 -
Tak jak najbardziej, potwierdzałam to ze swoim ginekologiem. Też używam profilaktycznie.Pa-u-linka wrote:Orientuje się się może czy mogę użyć lactovaginal? Byłam wczoraj na basenie i chciałam tak zapobiegawczo??
Pa-u-linka lubi tę wiadomość
🧑87 🧔85
AMH 0,13, Hashimoto, IO, Adenomioza, PAI-1, brakujące KIRy implantacyjne, ❌Cross-match 32%, ❌ANA dodatnie
✅ przywrócone naturalne owulacje
Morfologia 4%
12.2024 1 IVF -> 4 🥚->1 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
02.2025 2 IVF-> 3 🥚-> 2 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
03.2025 cykl naturalny + ovitrelle ⏸️
6+0 (29 dpo) 3,6 mm człowieczka z bijącym serduszkiem ❤️
7+4 💔 👼 Joanka
C.d. Histeroskopia - zrobiony porządek ✅ wyleczony stan zapalny ✅Mezoterapia jajników ✅ Immunosupresja ✅
08.2025 3 IVF-> 6 🥚-> brak MII ❌
10.2025 naturals 🌈 🌱
💊accofil, encorton, prograf, clexane, accad
Beta 9dpo 23, 11dpo 63, 13dpo 131, 15dpo 310, 18dpo 1179, 27dpo 21440🤞🏼
6+6 9mm szczęścia i serdeuszko ❤️
9+2 2,5 cm małego Bąbla
12+1 Felia test - niskie ryzyka, dziewczynka 💕
13+4 prenatalne - wszystko ok

-
Ceci wrote:Dziewczyny, czy tylko ja mam taki ciąg do slodyczy? Dzien bez czegos slodkiego, dniem straconym…
Ja tez 🫣 ale jak kochałam zawsze słodycze typu czekolada to teraz mam ochotę na słodkie owocowe smaki. -
Ja z wózków na razie mam upatrzony Tutis Mio - priorytetem jest dla mnie żeby wózek był lekki, a to chyba z jeden najlżejszych jakie są. Ale muszę na pewno podjechać do sklepu zobaczyć na żywo jak się prowadzi.07.2022 👶 synek
03.2025 -rozpoczęcie starań
25.06 ⏸️
11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)
05.11 ⏸️