🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które biorą Eutyrox. Czy też czasem czujecie takie kołatanie serca i łapiecie co chwilę zadyszkę? Od niedawna mam dawkę 50 zamiast 25 i dzieje się to co raz częściej. Nie wiem kiedy jest granica że jednak powinnam się zgłosić do lekarzaOna 35 - badanie drożności i hormony w normie
On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle) -
GosAga123 wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które biorą Eutyrox. Czy też czasem czujecie takie kołatanie serca i łapiecie co chwilę zadyszkę? Od niedawna mam dawkę 50 zamiast 25 i dzieje się to co raz częściej. Nie wiem kiedy jest granica że jednak powinnam się zgłosić do lekarza
Ja biorę euthyrox 75, ale od wielu lat. Myślę, że to raczej skutek ciąży. Nigdy wcześniej nie miałam takiego kołatania, a teraz mam, zadyszkę też.
-
Missi wrote:Dziewczyny a czy któraś z was zamawiała jeansy ciążowe? Które przyszły i jesteście zadowolone?
Idzie wiosna! Ja jeśli chodzi o górę garderoby to mam full ale jeśli chodzi o doły to tragedia. Mam kilka par legginsów. Ale marzą mi się fajne i wygodne jeansiki.
Tylko takie które nie będą typowymi rurkami bo nienawidzę 😃
Patrzyłam na vinted, jest dużo i za grosze. Ale Kurcze nakupię, nic się nie będzie nadawało. Chciałabym jedne a porządne.
Jak macie coś super do polecenie to będę wdzięczna! A jak już z jakąś fotką na was to ulala🙏😄
Ja zamówiłam dwie pary z lidla i jestem zadowolona, różnie pisali o rozmiarach, ja wzięłam w swoim starym rozmiarze i pasują, nawet mogłyby być ciut mniejsze.
Co do zadyszki i kołatania serca, też biorę Letrox od dawna i nigdy czegoś takiego nie miałam a teraz się zdarza, więc również mi się wydaje, że to ciąża a nie leki 😊
-
GosAga123 wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które biorą Eutyrox. Czy też czasem czujecie takie kołatanie serca i łapiecie co chwilę zadyszkę? Od niedawna mam dawkę 50 zamiast 25 i dzieje się to co raz częściej. Nie wiem kiedy jest granica że jednak powinnam się zgłosić do lekarza
Ja nie biorę, a kołatania serca w ciąży od jakiegos czasu mam kilka razy dziennie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:22
-
A jakie masz TSH? Ja np przy TSH <2 mam takie kołatanie, jestem nerwowa i ciężko mi zasnąć. Także ja utrzymuje TSh między 2-3, tak sie najlepiej czuję.07.2022 👶 synek
03.2025 -rozpoczęcie starań
25.06 ⏸️
11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)
05.11 ⏸️ -
Ja biore ale letrox 75 nigdy nie odczuwałam zadnych skutków ubocznych, kiedyś bralam eutyrox i tez nic nie czulam.Wiec tak jak dziewczyny pisza mysle ze to efekt ciąży ☺️GosAga123 wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które biorą Eutyrox. Czy też czasem czujecie takie kołatanie serca i łapiecie co chwilę zadyszkę? Od niedawna mam dawkę 50 zamiast 25 i dzieje się to co raz częściej. Nie wiem kiedy jest granica że jednak powinnam się zgłosić do lekarza
-