🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się z tym zgodzę! To jest spora wygoda przy takim maluszku nie musieć manewrować jego głową przy nakładaniu body. Wszystkie miałam kopertowe te w rozmiarze do 62, potem już przeszłam na zwykłe ale na początku, zwłaszcza przy pierwszym dziecku też bym poleciła takie wyjście. Teraz przy drugim na pewno zrobię tak samoAgaa049 wrote:A ja właśnie słyszałam, żebym kupiła kopertowe, a nie przez głowę 😀 od koleżanki, która już ma dzieckoOna 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-
Karmiuszka jest super! Też już moja na mnie czekaKofii wrote:Ja na początku bałam się ubierać przez głowę + używaliśmy głównie pajace. A później to już body przez głowę i spodenki, bo po prostu tych przez głowę miałam 90% (nie kupowałam w ogóle ubranek, dostałam od rodziny)
Natknęłam się na insta ciekawą poduszkę do karmienia, nazywa się karmiuszka i będę ją kupować 😄 ja niestety umiałam karmić tylko leżąc na boku, taka zwykła poduszka rogal mi się w ogóle nie sprawdziła, a ta karmiuszka wygląda dla mnie bardzo ciekawie 😄
a co do takiej zwykłej poduszki to z całego serca polecam My Breast Friend- to że jest zapinana w pasie i można z nią chodzić z dzieckiem na niej jest wspaniale
Ona 35
On 34
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
10.2025 - Udalo sie w 2 cs
11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

-
fantaghiro wrote:Ja na razie powoli zaczynam kupować ubrania, ale mam problem bo mało co mi się podoba - w większości sklepów niemowlęce rzeczy sa biale/beżowe/pastelowe a ja bardzo nie lubię takiej odcieni - potrzebuję "kolorowych kolorów". Może macie do polecenia jakąś markę gdzie jest większy wybór kolorystyczny+dobra jakość?
Next -
Agaa049 wrote:A ja właśnie słyszałam, żebym kupiła kopertowe, a nie przez głowę 😀 od koleżanki, która już ma dziecko
Moja teoria jest taka, że ludzie ktorzy preferuja koperotowe body po prostu nie wiedza jak prawidlowo zakladac i sciagac te "na zakladke". Tylko wlasnie trzeba patrzec zeby te "zwykle" body mialy raczej zakladki na ramionach niz guziczki
Ja osobiscie przeszlam i koperotowe, i zwykle i nie wiem, co za szatan wymyslil te pierwsze
-
hypatia92 wrote:Zobscz MyBasic. Ja tam sporo kupuję dla siebie i młodego, mają piękne nasycone kolory i po praniu nic się nie dzieje. Kroje proste i mało wzorów, ale kolorami można super zaszaleć.
Mybasic jest sztos dla mamy i dziecka, tylko ze niestety u nich rozmiarowka dla dzieci dopiero od 62, a jest nieco zawyżona.
Ale ja sama jestem ich fanką, 90% mojej garderoby od nich. Obecnie królują koszulki do karmienia, ale okazało się, że spódnice i sukienki na tym etapie ciazy tez robia swietna robote
Ale naspamowałam
Wybaczcie mi, po prstu z moją pamięcią tak mi łątwiej odpowiadac
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:57
-