Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ListopadowaMama wrote:Dziewczyny, w ciąży można jeść mak? Z takim smakiem zeżarłam właśnie 2 kawałki makowca, ale teraz mam wyrzuty sumienia, że mak mogę tym sobie jakoś zaszkodzić...
Hahah to się dobrałysmy! Wlasnie koncze drugi kawalek makowca 😂ListopadowaMama lubi tę wiadomość
-
Przyszedl dziś do mnie Angelsounds. Przed chwilą próbowałam znaleźć serduszko i dupa... Tylko jakies szmery słyszę
-
Kurczaczek89 wrote:Haha mam to samo 😉 Samopoczucie już lepiej, czasem wieczorem mnie złapią mdłości ale już jakoś daje radę. Co do jedzenia to mi apetyt wrócił, ze sama siebie nie poznaje. I brzuch identycznie, spodni już nie dopinam, nie ma szans 😜
Najlepiej, mierzę sukienki na święta i narzekam do męża, że wyglądam jak w ciąży. A on do mnie: bo jesteś w ciąży.
Kurczaczek89, Magdalen lubią tę wiadomość
-
Domcias wrote:Przyszedl dziś do mnie Angelsounds. Przed chwilą próbowałam znaleźć serduszko i dupa... Tylko jakies szmery słyszę
Do mnie wczoraj przyszedl sonoline b i tez szukalam az maz powoedzial ze zle szukam i mial racje 😂 mi znalazlo w lini pepka po lekko prawej stronie bardzo niiisko az praeie przy wloskach lonowych. Widc szukaj bardzo nisko w lewej lub prawej stronie 🙂
-
nick nieaktualnyDzidzia ma się dobrze, serce bije, ma 20mm, lekarz sie śmiał ze tska duza fasolka a ja ze Jas, tylko nie wiadomo czy Jaś czy Małgosia. I dostalam skierowanie na nfz na prenatalne tylko ze do łodzi.
Zlaania1, natki89, Moni**, Magdalen, Nieplanowana, Paula_30, MagdRy, Jagódka_88, sisi, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze rzeczywiscie za wysoko szukałam... albo po prostu u mnie troche pozniej wykryje. No nic, wieczorem jeszcze raz sprobuje na linii włosków, a jak sie nie uda to po świętach zrobię drugą próbę.
MagdRy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja niestety nie będę listopadowa mama. Dzieciątko umarło, choć 2 tyg temu wszystko było idealnie.
Życzę Wam spokojnych ciąż!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 14:15
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Foremeczka, strasznie mi przykro