Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
coma wrote:Chyba większość dziewczyn robiła tutaj test Pappa, ja tez. I tez się bardzo stresowałam wynikami, także wiem co czujesz. U mnie na szczęście wyniki dobre i Tobie życzę tego samego
To super 😉 mam nadzieję że będą jutro bo do wtorku jajko zaniosę. A ile czekałas na wynik?Synek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj byłam w biedronc w ciazowej sukience z H&M ale nie widać jakoś szczególnie brzucha. Ale pan,który stał przede mną spojrzał na mnie i przepuścił w kolejce do kasy. Może telepatia,może uprzejmość a może faktycznie tylko ja nie widzę brzucha
Kijanka lubi tę wiadomość
-
A ja nie mam się w co ubrać
Dzisiaj po południu idziemy na grilla a nie jest za ciepło. Niby słoneczko, ale wiaterek. Brzuszek mnie trochę zaskoczył i będę musiała pokombinować, bo wszystkie legginsy są przyciasne, ciążowe w drodze. Chcę latem chodzić niby w swoich sukienkach, ale potrzebuję coś cieplejszego pod sukienkę. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie 1 widoczny kopniaczek wooo mowie do meza,ze ale czuje Jasia i to zawsze po lewej stronie. Podnioslam bluzke maz zaswiecil katarka w telefonie i po chwili puuk lewa strona brzuszka sie poruszyla ale prezent na dzien mamy 😍
momo, ListopadowaMama, Szczesliwa_mamusia, Kropka89, kudłata, Paula_30, Zlaania1, Aishha, Marta.MP, sisi, Maija, Domcias, Iza34, Ig004, Kijanka, Moni**, Alu_87, Mali84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:MaggRy- moj synek lubil zabawy z latarka..czasem sie z nim tak bawiłam. Podarzal za światłem. Albo lekko reka naciskalam 2razy. Tak szybko, a.on w tym czasie mnie kopal
Wlasnie jak maz swiecil to sie ozywil ale tylko raz byl widoczny kopniaczek tak mocno reszte czulam tylko ja jak sie ruszal czyli z dnia na dzien bd coraz mocniej 😍Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też czuje lokatora od piątku ale na początku myślałam że mi się wydaje. Dwa razy powtorzylo się leżąc na plecach przesuwanie w stronę pępka, normalnie jakby coś rosło albo chodziło po brzuchu i pare razy pukanie, tak jak ktoś pisał jakby popcorn strzelał. Cudowne uczucia
Paula_30, MagdRy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj maluch tez mi dal 2 razy znac,zw jest.ale jeszcze za słabo go czuje. Poczekam na mocniejsze uderzenia.
No i,jesli sie potwierdzi na 100%,ze bedzie chlopczyk ,to jednak u nas bedzie Tymon. Jakos tak mi sie spodobalo. Maz podlapal i puki co wyraza zgode. Wiec jak juz za 2tyg potwierdzi mi lekarz,ze dalej widzi chlopca. To juz zaczne gadac do niego po imieniu,co by maz sie oswoil i jie zmienił zdaniaMagdRy, Spirit, Paula_30, Moni** lubią tę wiadomość
-
Ale miałam sen. Że rodzę w 34tygodniu potem nagle poród się zatrzymuje. Pobierają wody żeby sprawdzić czy wszystko ok i przychodzi lekarz i chca moje dziecko sprzedać i zmusić mnie do porodu. Ale jakoś uciekłam z tego szpitala. Masakra[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
nick nieaktualnyJa wiem,ze gdyby mi jeszxze raz odbilo z ciaza, to zrobię pappe,tylko pod warunkiem,ze cos wyjdzie na usg nie tak. Tak,to sie niezdecyduje. O ile,w ogóle zdecyduje sie na 3bąbla.
Teraz juz sobie wszystko poukładałam. Zamiast posłuchac dwoch specjalistow od usg,ze z dzieckiem jest wszystko dobrze,to dałam sie poniesc jakiemuś obcemu gosciowi w kitlu,ktory mnie nastraszyl i naopowiadał różności. Juz wiemy,ze nie bedzieny robić tego dodatkowego testu z krwi. Choc znalezli sie,co chcieli nam pomoc. Jedynie co zrobimy,to na pewno echo serduszka po 20tyg.
Zianina-straszny sen,ale w ciazy to sie takie glupoty snia. Dobrze,ze nie maja odzwierciedlenia w rzeczywistosci.agndra, Paula_30, Zlaania1, JustBelieve, Kijanka, Meggs lubią tę wiadomość
-
To ja miałam wieczorem podobna przygodę jak MagdRy, leżąc poczułam takiego dość konkretnego kopniaka, że to na pewno było to, aż się ozywilam od tego, jakiś tydzień temu też coś takiego czułam ale wtedy myślałam, że mi się wydawało, a teraz już jestem pewna. Oby częściej 😍