Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nigdy nie piłam wody z kranu.nie odważyłabym się .nie tu gdzie mieszkam.co do butelkowych to kupujemy zazwyczaj cisowianke.tak na prawdę to trzeba tylko zwracać uwagę żeby pisali woda mineralna a nie źródlana.zawsze zrodlana bedie gorsza.zrodlana wydobywana jest z niższych partii i jest bardziej zanieczyszczona.ja id wczoraj wymiotuje po wststkim😢nie wiem dlaczego.tez nie mogę przytyć.
-
momo wrote:Dziewczyny jak znajdziecie dzisiaj jakieś ciekawe promocje to dajcie znać
A wracajac do tych kombinezonów to jaki rozmiar brałyście? I jaki jest lepszy, wyglądający jak pajac czy z dołem jak śpiworek?2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyWłaśnie zdałam sobie sprawę, ze zaczynam PIĄTY miesiąc!! A ja dalej znajomym mówię ze to trzeci i pół! Teraz tak porządnie przeliczyła, w kalendarzu no i faktycznie wychodzi!
Kiedy to się stało?
I ja nadal bez brzuszka, teraz to chyba szybko pójdzie?
Spirit, sisi lubią tę wiadomość
-
Cecylia wrote:Właśnie zdałam sobie sprawę, ze zaczynam PIĄTY miesiąc!! A ja dalej znajomym mówię ze to trzeci i pół! Teraz tak porządnie przeliczyła, w kalendarzu no i faktycznie wychodzi!
Kiedy to się stało?
-
Dajcie jakieś linki jak cos ciekawego i w dobrej cenie znajdziecie Tyle tego wszystkiego jest, że nie wiem już co kupować, w jakiej ilości i jakich rozmiarach i na co warto zwrócić uwagę zeby nie zalegalo na półkach.
My pijemy kranowkę, mamy bardzo dobrą. Nawet koleżanka, na praktykach w sanepidzie badała różne wody pitne i naszą kranową i wyszła jako jedna z najczystszych, prawie na równi z bodajże muszynianką. Chłop mój lubi czasem wodę gazowaną, ale mnie boli ten plastik, wiec staram się przestawić go całkowicie na tę kranówkę. -
Cecylia wrote:Właśnie zdałam sobie sprawę, ze zaczynam PIĄTY miesiąc!! A ja dalej znajomym mówię ze to trzeci i pół! Teraz tak porządnie przeliczyła, w kalendarzu no i faktycznie wychodzi!
Kiedy to się stało?
U mnie jest delikatny brzuszek, ale wygląda raczej jakbym sie po prostu przejadla Nawet ostatnio ciocia męża byla zdziwiona, ze to juz 5 miesiac. Myślała, ze trzeci zaczynam. Moja mama mowila, ze tez długo brzucha nie miala. Dopiero pod koniec 6 zaczął byc widoczny, wiec może u mnie bedzie podobnie. -
momo wrote:Dziewczyny jak znajdziecie dzisiaj jakieś ciekawe promocje to dajcie znać
A wracajac do tych kombinezonów to jaki rozmiar brałyście? I jaki jest lepszy, wyglądający jak pajac czy z dołem jak śpiworek?
U mameginekolog jest dziś -10%, niby to nie dużo ale zawsze można zaoszczędzić jeśli ktoś i tak tam planuje coś kupić 😉Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
Natki dzięki za info
Mnie akurat nie chodzi o ten instytut matki i dziecka tylko właśnie o małą ilość składników mineralnych i ona pod tym kątem dość sensownie wypadała, ale jak mówisz że bywa zanieczyszczona to muszę popatrzeć co tam jeszcze jest sensownego. Normalnie kupuję źródlaną Hippa ale w Polsce chyba jej nie ma a nie chce mi się latać z walizką pełną wody (choć na wakacje tak raz lecieliśmy )
Ja nie mam większego problemu z butelkowanymi wodami bo te co piję są w butelkach zwrotnych wielorazowych więc ten plastik(o ile akurat mam w plastiku a nie szkle)nie idzie na śmietnik tylko do ponownego użycia. Szkoda że w Polsce to nie funkcjonuje . -
Byłam na połówkowych, wszystko ok. Będą dwie dziewczynki
Spirit, male_m, Kijanka, Szczesliwa_mamusia, Magdalen, momo, Domcias, silent, Ewelina92, MagdRy, Paula_30, Audreyyy, Iza34, Kropka89, JustBelieve, Cecylia, sisi, Kurczaczek89, Zlaania1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A ja sobie siedze dzis na sor-ze. Moj synek w czwartek włożył mi palec do oka. I o ile bylo ok,tak dzis obudzilam sie z wylewem i zaropialym okiem. Taki mamy dzien dziecka
Współczuję biedna
czasnabobasa.pl likwidacja sklepu, -20% na cały asortyment! Pzdr!Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Kiedy to się stało?
Piaty od 18tc
-
MagdRy wrote:Piaty od 18tc
Wykres na Bbf mowi ze od 17tc skonczonego zaczyna sie 5 miesiac.
I kalendarzowo tez tak wypada. Ja mialam ostatni @ 31.01, wiec sila rzeczy zaczelam juz 5 miesiacsisi, Kurczaczek89 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Wykres na Bbf mowi ze od 17tc skonczonego zaczyna sie 5 miesiac.
I kalendarzowo tez tak wypada. Ja mialam ostatni @ 31.01, wiec sila rzeczy zaczelam juz 5 miesiac
Hmm lekarze licza ze 18tc to początek 5 miesiąca i 5 miesiąc trwa do 22tc wlacznie 23 tc zaczyna 6 miesiac jak sie idzie do gin to tak by wlasnie liczyl bo widze ze masz na suwaczku 17tc wiec jeszcze chwilka do 5mieskaca
-
Znalazłam na medbestshop.eu cudowną żyrafę sensoryczną. Zakochałam się 😍 akurat dzisiaj jest -40% na wszystko (z kodem: dziecko), więc wychodzi tylko 39zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 18:23