Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
coma wrote:Ja mam pytanie z kategorii niezręcznych do dziewczyn, które biorą Prenatal Duo - czy zauważyliście zmianę koloru kału? Ja spodziewam się, ze to przez żelazo, ale w sumie nie wiem. Problemów z wypróżnieniem nie mam, ale kolor jest bardzo dziwny.
I proszę dziś o kciuki - bardzo się stresuje badaniem, bo wczoraj mała była jakaś spokojna i tylko kilka razy czułam puknięcia w brzuch.
Ja nie biore zadnych dodatkowych witamin procz zelaza bo zaczrlo spadac. Ale dziwny tzn jaki? Bo nie wiem jak mam Ci odpowiedziec na to pytanie haha
-
Paula podobno można tantum Verde prysnąć jakby już było mocno źle z bolem.
Dziewczyny która z was jest z Warszawy lub okolic ale prowadzi ciążę w Warszawie? Ja Otwock -
Kijanka wrote:Póki co to chyba największe dziecko na naszym wątku na forum!Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
JustBelieve wrote:Chyba to wynika z tego w jakim czasie która idzie na badania 😉 tu widzę ze MagdaRy byla w 22tc, ja np byłam w 20tc i dziecko ważyło 370gram, dwa tygodnie różnicy to dużo 😉
No przecież wiem
Tak sobie napisałam, bo nikt wcześniej na USG II trymestru nie miał wagi dziecka powyżej 500 gramów.MagdRy, sisi lubią tę wiadomość
-
Iza34 wrote:W tej chwili uratuje cie plukanie naparem z rumianku. I mam ten sam problem bo przydaloby sie wyrwac osemke.
-
nick nieaktualnyPaula_30 wrote:A woda z solą płukać coś da? Żeby chociaż opuchlizna zeszła bo wiem że nie wyrwa dopóki jest opuchlizna,a antybiotyku bym nie chciała
Woda z sodą podobno jest dobra. Łyżeczka sody na pol szklanki wody. Ewentualnie szalwia. Ja jeszcze plukalam listerine dodatkowo. -
Od wczoraj czuje bobasa ale dziś bardzo nisko na Lini cięcia cesarskiego czy to normalne? W pierwszej ciąży zawsze ruchy były wyżejSynek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
A co można używać na bolące dziąsło? Akurat boli mnie między jednym zębem a drugim. Byłam (jeszcze przed ciążą) u dentysty i podobno to tylko dziąsło, ale co z tego jak boli. I nie wiem co teraz wolno mi używać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 18:41
-
momo wrote:A co można używać na bolące dziąsło? Akurat boli mnie między jednym zębem a drugim. Byłam (jeszcze przed ciążą) u dentysty i podobno to tylko dziąsło, ale co z tego jak boli. I nie wiem co teraz wolno mi używać.
-
Paula_30 wrote:Czy Was też jeszcze czasami budzi atak głodu? Myślałam,że już przeszlo ale dzisiaj o 6.00 musiałam wstać i zjeść śniadanie bo mialam wrażenie,że umrę z głodu jak tu dietę trzymać20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Byłam dzisiaj na usg w szpitalu w związku z poniedziałkowym plamieniem. Mówi, że wszystko ok, 3 razy pytałam o szyjkę to mi na końcu powiedziała, że nie mogła zmierzyć bo miałam za mało wypełniony pęcherz 🤦♀️ Gdyby była bardzo krótka to chyba rzucałoby się w oczy, nie?
Acha i łożysko się podniosło i nie jest już nisko usadowione więc plamienie na pewno nie od tego.
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnyA mi chyba nie dane jest poznac plci. Lekarz powiedział ze nic nie dynda ale nie znaczy ze to dziewczynka. Tak to ok. Tylko jak wy piszecie ze wasze dzidzie maja po 300g i wiecej a moje 232g to czy nie za male? Lekarz twierdzi ze wszystko odpowiada OM.
-
Iza34 wrote:A mi chyba nie dane jest poznac plci. Lekarz powiedział ze nic nie dynda ale nie znaczy ze to dziewczynka. Tak to ok. Tylko jak wy piszecie ze wasze dzidzie maja po 300g i wiecej a moje 232g to czy nie za male? Lekarz twierdzi ze wszystko odpowiada OM.
Iza no ale Ty masz jeden z późniejszych terminów w listopadzie to siłą rzeczy ten maluszek jest mniejszy Niektóre dziewczyny rodzą na początku listopada to one już mają półkilogramowe maluchy My jeszcze chwilę musimy poczekaćsisi, Cecylia lubią tę wiadomość