Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
silent wrote:A mnie brakuje jaj żeby poprosić o pierwszeństwo w kasie pierwszeństwa zazwyczaj tam już 3-4 osoby mają wyłożone milion rzeczy na ladzie, nie wiem jak mam niby zmieścić się obok wielkim wózkiem w wąskim przejściu, i wyładować moje zakupy na taśmę, musieliby chyba wszyscy wyjsć z kolejki i przesuwać te swoje milion rzeczy na taśmie.
-
silent wrote:Mój gin nie mówił nic nawet jak ph było 7,5, liczne fosforany bezpostaciowe, nieliczne bakterie, kilka pasm śluzu... dla niego to były wyniki w normie, Lol. Oni chyba przejmują się tylko białkomoczem.
W ogole dziwie sie,ze morfologie mam nawet lepsza niz przed ciaza :-o
-
Dziewczyny czy można do was dołączyć? Podczytuje was już od jakiegoś czasu. Termin porodu mam na 6 listopada i najprawdopodobniej noszę w sobie dziewczynkę. Staraliśmy się 13cs (w 9cs miałam hsg, okazało się ze lewy jajowód jest niedrozny).
coma, Paula_30, Kijanka, Apolonia, Kropka89, sisi lubią tę wiadomość
13 cs starań o drugie dziecko - szczęśliwy ❤️
Termin: 06.11.2019 - Dziewczynka ❤️
CC - 22.10.2019
10.09 - 1990g
15.10- 2837g
-
momo wrote:Mam dokładnie to samo! Nawet w aptece czy laboratorium czekam na swoją kolej. Wiem, że to ogromny błąd, ale nie mogę się przemóc... a ludzie i tak odwracają wzrok i udają, że mnie nie ma.
-
momo wrote:Mam dokładnie to samo! Nawet w aptece czy laboratorium czekam na swoją kolej. Wiem, że to ogromny błąd, ale nie mogę się przemóc... a ludzie i tak odwracają wzrok i udają, że mnie nie ma.
Odkąd jestem w ciąży, zamawiam duże zakupy z dowozem do domu - naprawdę duże ułatwienie.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Weronikaaa wrote:Dziewczyny czy można do was dołączyć? Podczytuje was już od jakiegoś czasu. Termin porodu mam na 6 listopada i najprawdopodobniej noszę w sobie dziewczynkę. Staraliśmy się 13cs (w 9cs miałam hsg, okazało się ze lewy jajowód jest niedrozny).
-
coma wrote:Mam skierowanie, bo luxmed jest beznadziejny i podwójnie mi wystawił skierowania na badania drugiego trymestru Jeden komplet wystawił automatycznie system 'karta ciąży' a drugi położna. Więc mam 4x skierowanie na morfo, 4x na mocz, 2xtoxo, 2xkrzywa Ale nie skorzystam ze wszystkiego.
No ja mam dwie poważne schizy - jedno to, że toksoplazmoza. Dziś mnie bolała głowa więc już oczywiście mam objawy i przeczytałam jakie są skutki toksoplazmozy i płakałam godzinę rano w łóżku.
A drugi to, że cukrzyca, bo to dziecko takie duże bez sensu i na pewno zaraz mi się zestarzeje łożysko, odklei się i dziecko umrze. TA-DA!
Ale i tak żre lody.
-
Paula_30 wrote:Zapraszamy ile juz wazy twoja dziewczynka?
Waży już 647g
Wczoraj skończyłam 24 tydzieńcoma, Paula_30, Chanela, sisi lubią tę wiadomość
13 cs starań o drugie dziecko - szczęśliwy ❤️
Termin: 06.11.2019 - Dziewczynka ❤️
CC - 22.10.2019
10.09 - 1990g
15.10- 2837g
-
Paula - dobrze, że do środka tych czereśni nie zajrzałaś, bo mogłabyś znaleźć dodatkowego pasażera ponoć w tym roku plaga robaków w czereśniach..
Meggs - takie kłucia w szyjce czy pochwie to ponoć taki standard. W pierwszej ciąży tak miałam i moja ginekolog stanowczo twierdziła, że to normalne i mam się tym nie stresować.
Chyba miała rację, bo szyjka cały czas trzymała
Tymi kokosowymi lodami narobiłyście mi smaka.. uwielbiam wszystko co kokosowe. A do Lidla tak daleko..Meggs lubi tę wiadomość
-
coma wrote:To nie są lody po prostu kokosowe, one są zrobione z mleka kokosowego i pokryte trzema warstwami - najpierw sos czekoladowy, potem sos kokosowy i na górze mleczna czekolada, to jest takie niebo w gębie, że seks to przy tym pikuś.