Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też ciągnie do coli, w pierwszej ciąży na początku było podobnie.
Ktoś tu pisał, że w Lidlu są dzinsy ciążowe i faktycznie, dziś kupiłam parę za 39 zł. Będą głównie na październik, listopad, grudzień. Te ceny w sieciowkach mnie przerażają33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Witam. Na razie jestem w oczekiwaniu na potwierdzenie lub zaprzeczenie ciąży. ☺ Już jest pare dni po terminie ale czekam dla pewnosci jeszcze troszke bo czasem lubi robic psikusy. Prawdopodobienstwo jest duże, że może cos wypasc... Termin wypadlby mi na 26 listopad. Bardzo chciałabym żeby bylo już po i wszystko było jasne... ☺ od czterech dni pobolewa i ciagnie mnie podbrzusze i jakby piersi troche bolaly ale nie chce sobie wyolbrzymiac. Bo moze to wszystko ze stresu i z duzego pragnienia by sie udalo.
AnnaE., Magdalen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. W 6+0 byłam na usg. Zobaczyłam zarodek 4.5 mm i serduszko. Duphaston jednak zwiększony na 3x1 do tego witaminy. Dziś już 6+3. Mdłości cały dzień, ale szczególnie wieczorem są nieznośne. Do tego dziś ciągnie mnie mega w podbrzuszu plus co jakiś czas kłuje jakby w jajnikach. To dość niekomfortowe. Miała któraś z Was tak? 😊
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKimsik wrote:Hej. W 6+0 byłam na usg. Zobaczyłam zarodek 4.5 mm i serduszko. Duphaston jednak zwiększony na 3x1 do tego witaminy. Dziś już 6+3. Mdłości cały dzień, ale szczególnie wieczorem są nieznośne. Do tego dziś ciągnie mnie mega w podbrzuszu plus co jakiś czas kłuje jakby w jajnikach. To dość niekomfortowe. Miała któraś z Was tak? 😊
-
nick nieaktualny
-
Cecylia wrote:Paula ja też obstawiam ze wszystko jest w porządku i ból piersi wróci. Ja tez się już pare razy przestraszyłam, bo budziłam się rano i nie bolały nic a nic, ale pod wieczór albo następnego dnia wracało.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Mi to sie chce ciągle pić. W 1ciazy też dużo piłam i jeszcze więcej sikalam. Nawet rozważałam spanie w toalecie,tak czesto sikalam. W tej myślę, że bedzie podobnie.
Mam nadzieję,że yo się nie pogłębi
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Paula objawy mogą raz ustępować, potem się nasilać i nie mamy na to wpływu. To,że chwilowo objawy ustały nie znaczy że coś jest nie tak i nie wrócą i to może ze zdwojoną siłą . Ciesz się,że masz chwilę wytchnienia
Ile to dziewczyn nie ma prawie wcale objawów a rodzą piękne zdrowe dzieci
Paula_30 lubi tę wiadomość
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Ja od wczoraj tez mam słabe objawy... A wizyta dopiero 05.04
Przeciez nie pojade do lekarza wczesniej, bo co ja powiem... ze mnie mniej mdli i piersi slabiej bola
Pomyśli sobie, ze wariatka.
Jutro wchodze w 9tc, moze dlatego objawy slabna. Sama nie wiem... w sumie teraz jest najgorszy moment, bo poprzednia ciaza obumarla wlasnie w 9tc, wiec troche sie denerwuje i dodatkowo zmartwily te slabe objawy... -
Mnie piersi w ogóle nie bolą i nie bolały ani chwilę. Nawet na początku się bałam z tego powodu, no bo wszystkie mówią, że niby piersi to pierwszy objaw a u mnie nic. Ale mnie też nigdy nie bolały przed okresem, więc stwierdziłam, że taka moja uroda. Zwłaszcza, że u mnie w rodzinie kobiety zwykle nie mają pokarmu, więc może mam te gruczoły genetycznie upośledzone.
-
OlivkowaMama wrote:Dziewczynki ja też nie mam objawów, bety nie robiłam i teraz zaczyna się wkrecanie, że testy mnie oszukały 😂
Wizyta dopiero przyszły tydzień, staram zająć sobie czymś głowę do tego czasuwięc może to normalne na początku
mnie natomiast boli od 3 dni brzuch tak jakby zoladek i nie wiem czy to nie od łykania progesteronu
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Paula- mnie piersi w ogole nie bola. Od samego początku. Bo w 1 ciazy bardzo swirowalam. Ale bedzie dobrze.