Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabrina wrote:Mnie też ciekawi moja szyjka i to bardzo. Jednak u mnie ok. 20tyg skróciła się o 5mm bo była 4.5cm, później 4cm i lekarza nie skomentował tego skrócenia w ogóle.
-
nick nieaktualnyNo ja miałam lyzeczkowana macice,mimo,ze porod sn. Ale,że mi sie urwało łozysko,to musieli mnie wyczyscic. Bardzo mocno krwawilam 1 dzien. Potem przez 4dni mialam takie krwawienie jak przy srednim okresie. A po wyjsciu ze szpitala plamiłam moze z tydzien. Nawet nie wiem,czy tyle. Zwykłe wkladki wystarczały. Ale moje niektore kolezanki,to i 3tyg krwawiły. Ja,jak poszlam 7tyg po porodzie na kontrole do gina,to lekarz sobie zartowal,ze moja macica wygląda,jakby w ciąży nie była
-
Szczerze mówiąc to nie wiem co oni mi tam robili
Ale podczas CC przeżyłam najgorszą zgagę w życiu! Aż mi niedobrze było. Dali mi na to coś do kroplówki, ale nie pamiętam czy pomogło.
Za to moim "największym" problemem były paznokcie z poodpryskiwanym lakierem.. :p nie planowałam w ten dzień rodzić i nie zdążyłam zmyć lakieru (czerwonego w dodatku).
Ale ogólnie było sympatycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 14:19
-
Domcias wrote:Ja narazie mam otulacz, zamówię jeszcze rożek i będę w tym kładła, w zależności co bardziej dziecku bedzie odpowiadać. Śpiworek zamówię po porodzie, bo na początku boję sie wsadzić w to dziecko. Mam wrażenie, że może sie zsunac w dół śpiworka
dlatego poczekam aż trochę podrośnie
Cecylia lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:Nie da się zjechać z dół śpiwórka bo rączki są tak jak w rękawie od koszulki
-
nick nieaktualnycoma wrote:Do dziewczyn, które noszą hybrydy - zamierzacie je zdjąć przed porodem? Jeśli tak to kiedy?
Ja mam hybrydy non stop od pewnie 2 lat (sama sobie robię) i strasznie się boje jak wygląda moja płytka -
agndra wrote:Podobno nie powinno być niczego na paznokciach, bo sinienie pod paznokciami jest objawem problemów z krążeniem i lekarze chcą mieć ogląd na paznokcie. Ale nie wiem na pewno.
-
mao wrote:A macie jakiś śpiworek, który możecie polecić? Bo na poczatku chciałam kołderkę, ale wszyscy na forum odradzają, że też kupimy na początek śpiworek😊
Mogę podesłać fotkę jak jesteś zainteresowana. Ważne żeby był rozpinany od dołu że można pieluchę zmienić bez wytargiwania dziecka ze środka
Zobaczymy jak się to będzie sprawować
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019))
Emilka 03.11.2019))
-
Alu_87 wrote:Mao, ja mam jeden śpiworek kupiony w tk maxx. A teraz ostatnio kupiłam śliczny w tesco z bambi
Mogę podesłać fotkę jak jesteś zainteresowana. Ważne żeby był rozpinany od dołu że można pieluchę zmienić bez wytargiwania dziecka ze środka
Zobaczymy jak się to będzie sprawować
-
anqa123 wrote:ja usg mam już co 2 tyg, jeszcze w 33 i 35 tyg mnie czeka..chociaż przyznam, że wolałabym nawet co 3 dni jeździć dla spokoju, że jest ok
a do osób po cesarce...czy przydały wam się te Bella podpaski wielkie poporodowe, czy zwykłe mogą być ? w szpitalu pewnie te Bella, ale one chyba są niewygodne2017 #1
2019 #2
-
Ja po porodzie używałam zwykłych podpasek. Leciało 3-4 dni jak mocny okres a potem kilka dni plamienia.
Za to po równych 6 tygodniach dostałam okres, który trwał koło 50 dni pomimo tego,że od pierwszego dnia brałam tabletki anty.
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
mao wrote:A macie jakiś śpiworek, który możecie polecić? Bo na poczatku chciałam kołderkę, ale wszyscy na forum odradzają, że też kupimy na początek śpiworek😊2017 #1
2019 #2
-
Kaczorka wrote:No ja tym razem nawet nie zamierzam malować
wtedy akurat chwilę wcześniej mieliśmy sesję zdjęciową i to była jeszcze "pamiątka" po niej :p
Kaczorka lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Ja od początku ciąży nie robię hybrydy na dłoniach, tak w razie czego, jakbym miala trafić do szpitala 😃 ale u stóp robię regularnie i nie zamierzam ściągać do szpitala. Ale jeszcze muszę sie dowiedzieć czy ewentualnie stopy akceptują.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajnie ze pisalyscie o szyjce i zeby lezec w ciagu dnia. Sama widze po sobie ile to daje nawet na sam brzuch ale czasem wydaje mi sie ze po co sie klasc jak dobrze sie czuje, bo moge cos zrobic na siedzaco. Wczoraj tez niby nic takiego nie robilam a jednak dolegliwosci mialam wieczorem, poszla nospa az 2 tabl. i do lozka, nie bylo innej rady.