Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mao wrote:No pewnie, pokazuj proszę😉
https://zapodaj.net/3b051c1e12a3e.jpg.html
https://zapodaj.net/66c5adefd105b.jpg.htmlCecylia, mao lubią tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019))
Emilka 03.11.2019))
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Tez tak slyszalam. To wymóg do kazdej operacji.
-
Alu_87 wrote:A proszę Cię bardzo.
https://zapodaj.net/3b051c1e12a3e.jpg.html
https://zapodaj.net/66c5adefd105b.jpg.html -
I u mnie dziś 32 tc! I chce juz zeby czas szybciej zlecial! Bo na dzień dobry czuje się oblesnie sama ze sobą 😂 nie wiem o co chodzi, czy tak bardzo leci mi slina przez sen, czy przez pogode tak sie poce. Budzę się w nocy kilkanascie okropnie spocona, z mokrą gębą, na wilgotnych poduszkach. Nigdy wcześniej tak nie mialam
Mam nadzieję, że to efekt pogody i nie zostanie tak po ciąży
-
Agndra na kiedy masz termin? Na ostatni dzień października? Bo mi pokazuje 63 dni a termin 1 listopada 😉 24 dni to wydaje się strasznie szybko, nam nadzieje ze trochę dłużej pociągniemy ale jednak wolałabym urodzić wcześniej jak za te 63 dni. Tez mi już ciężko - chodzić, oddychać 😅 w nocy nie wiem już sama jak spać, każda pozycja nie wygodna 🙈 ale oprócz tego czuje się całkiem dobrze wiec tez nie ma co za dużo narzekać 😉Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
Listopadowa - jest gorąco a to wzmaga pocenie. Po porodzie jeszcze jakiś czas tak będzie. Może dojść do tego wyciek mleka z piersi.
Ale w końcu kiedyś się unormuje
Mao - miałam śpiworki i rozpinane na środku i na dole i moim zdaniem ten z rozpięciem na środku też jest wygodniejszyten co Alu kupiła jest śliczny
-
nick nieaktualnyListopadowaMama wrote:I u mnie dziś 32 tc! I chce juz zeby czas szybciej zlecial! Bo na dzień dobry czuje się oblesnie sama ze sobą 😂 nie wiem o co chodzi, czy tak bardzo leci mi slina przez sen, czy przez pogode tak sie poce. Budzę się w nocy kilkanascie okropnie spocona, z mokrą gębą, na wilgotnych poduszkach. Nigdy wcześniej tak nie mialam
Mam nadzieję, że to efekt pogody i nie zostanie tak po ciąży
Mam dokladnie to samo, wstaje po 2-3 razy, zmieniam pizame, poduszkę, susze wlosy, zmienilam przykrycie na cieńszy koc a i tak mokra sie obudzilam. Poza tym dzis od 3.30 nie śpię, przyszla burza, potem burza w brzuchu-bylam okrop ie glodna az mała nie dala mi spac i musialam coś zjesc, o 5 starsza sie obudzila, niby przyszla do nas spac ale tez ciagle coś, a to na pogaduchu jej sie zebrało, a to jesc, w koncu o 6 poszla bajki ogladac, ja zgonilam męża zeby dal jej ubranie albo przykryl kocem a sama chcialam jeszcze dzemka zlapac. To chyba taka mala zaprawka. No nic. Musze sie wcisnac w ponczochy bo po 2 dniach niechodzenia wczoraj wieczorem okropnie bolal mnie zylak na lydce. Masc i lek same nie daja rady.
Musze ogarnac kurze u corki w pokoju bo jutro ma przyjechac na chwile moja siostra i ma mi okna pomyc 😋. To zaraz firanki powiesze. Taka rzecz a ja się ciesze. -
Ja to budzę się przed budzikiem i zasnąć nie mogę. Ogarniam i odwożę syna do szkoły i wracam zmęczona jakbym maraton przebiegła. Jem śniadanie,siedzę chwilę odpoczywam. A potem kolo 11 ide spać i śpię 2h. Potem sprzatam itp i jadę po syna do szkoły. Jestem do niczego...
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Oj mi się w tej ciąży śpi super 🙂 nawet biodra (jeszcze) nie bolą.
Na siusiu wstaje 2-3 razy, ale zaraz zasypiam znów :p
Więc ja uwielbiam ten moment dnia, gdy łóżko już jest rozścielone, córka ogarnięta do spania i mogę się położyćKijanka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Oj mi się w tej ciąży śpi super 🙂 nawet biodra (jeszcze) nie bolą.
Na siusiu wstaje 2-3 razy, ale zaraz zasypiam znów :p
Więc ja uwielbiam ten moment dnia, gdy łóżko już jest rozścielone, córka ogarnięta do spania i mogę się położyćAMH=0,83
IVF - 2 blastki
7 dpt - 16.8; 9 dpt - 23.4; 11 dpt - 27.1; 14 dpt - 123;
17 dpt - 511; 22 dpt - 2400
Córeczka urodzona 10/2019
Ciąża pozamaciczna 02/2021
09/2021 ciąża naturals
Synek urodzony 6/2022 -
nick nieaktualny