Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A proszę Cię bardzo.mao wrote:No pewnie, pokazuj proszę😉
https://zapodaj.net/3b051c1e12a3e.jpg.html
https://zapodaj.net/66c5adefd105b.jpg.html
Cecylia, mao lubią tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019
))
Emilka 03.11.2019
)) -
nick nieaktualnyCzasem wystarczy ,ze jeden paznokiec bedzie niepomalowany. Ale wiadomo jak to wyglada. Moja kolezanka szla na cc,to powoedzieli jej,ze bezbarwnym moze pomalowac. Ja w sumie wole nie. Bo nigdy niewiadomo co sie stanie.Iza34 wrote:Tez tak slyszalam. To wymóg do kazdej operacji.
-
coma wrote:WRESZCIE i ja zaczęłam 7 miesiąc i 3 trymestr! 🥳🥳🤩
Ja też, dzisiaj !
coma lubi tę wiadomość
-
Piękności 😍 Ale chyba do mnie bardziej przemawia ten z zamkiem na środku, wydaje się praktyczniejszy... no ale ja jestem laik i mogę się mylić 😉Alu_87 wrote:A proszę Cię bardzo.
https://zapodaj.net/3b051c1e12a3e.jpg.html
https://zapodaj.net/66c5adefd105b.jpg.html -
I u mnie dziś 32 tc! I chce juz zeby czas szybciej zlecial! Bo na dzień dobry czuje się oblesnie sama ze sobą 😂 nie wiem o co chodzi, czy tak bardzo leci mi slina przez sen, czy przez pogode tak sie poce. Budzę się w nocy kilkanascie okropnie spocona, z mokrą gębą, na wilgotnych poduszkach. Nigdy wcześniej tak nie mialam
Mam nadzieję, że to efekt pogody i nie zostanie tak po ciąży
-
Agndra na kiedy masz termin? Na ostatni dzień października? Bo mi pokazuje 63 dni a termin 1 listopada 😉 24 dni to wydaje się strasznie szybko, nam nadzieje ze trochę dłużej pociągniemy ale jednak wolałabym urodzić wcześniej jak za te 63 dni. Tez mi już ciężko - chodzić, oddychać 😅 w nocy nie wiem już sama jak spać, każda pozycja nie wygodna 🙈 ale oprócz tego czuje się całkiem dobrze wiec tez nie ma co za dużo narzekać 😉Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
Listopadowa - jest gorąco a to wzmaga pocenie. Po porodzie jeszcze jakiś czas tak będzie. Może dojść do tego wyciek mleka z piersi.
Ale w końcu kiedyś się unormuje
Mao - miałam śpiworki i rozpinane na środku i na dole i moim zdaniem ten z rozpięciem na środku też jest wygodniejszy
ten co Alu kupiła jest śliczny
-
nick nieaktualnyListopadowaMama wrote:I u mnie dziś 32 tc! I chce juz zeby czas szybciej zlecial! Bo na dzień dobry czuje się oblesnie sama ze sobą 😂 nie wiem o co chodzi, czy tak bardzo leci mi slina przez sen, czy przez pogode tak sie poce. Budzę się w nocy kilkanascie okropnie spocona, z mokrą gębą, na wilgotnych poduszkach. Nigdy wcześniej tak nie mialam
Mam nadzieję, że to efekt pogody i nie zostanie tak po ciąży
Mam dokladnie to samo, wstaje po 2-3 razy, zmieniam pizame, poduszkę, susze wlosy, zmienilam przykrycie na cieńszy koc a i tak mokra sie obudzilam. Poza tym dzis od 3.30 nie śpię, przyszla burza, potem burza w brzuchu-bylam okrop ie glodna az mała nie dala mi spac i musialam coś zjesc, o 5 starsza sie obudzila, niby przyszla do nas spac ale tez ciagle coś, a to na pogaduchu jej sie zebrało, a to jesc, w koncu o 6 poszla bajki ogladac, ja zgonilam męża zeby dal jej ubranie albo przykryl kocem a sama chcialam jeszcze dzemka zlapac. To chyba taka mala zaprawka. No nic. Musze sie wcisnac w ponczochy bo po 2 dniach niechodzenia wczoraj wieczorem okropnie bolal mnie zylak na lydce. Masc i lek same nie daja rady.
Musze ogarnac kurze u corki w pokoju bo jutro ma przyjechac na chwile moja siostra i ma mi okna pomyc 😋. To zaraz firanki powiesze. Taka rzecz a ja się ciesze. -
Ja to budzę się przed budzikiem i zasnąć nie mogę. Ogarniam i odwożę syna do szkoły i wracam zmęczona jakbym maraton przebiegła. Jem śniadanie,siedzę chwilę odpoczywam. A potem kolo 11 ide spać i śpię 2h. Potem sprzatam itp i jadę po syna do szkoły. Jestem do niczego...
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Oj mi się w tej ciąży śpi super 🙂 nawet biodra (jeszcze) nie bolą.
Na siusiu wstaje 2-3 razy, ale zaraz zasypiam znów :p
Więc ja uwielbiam ten moment dnia, gdy łóżko już jest rozścielone, córka ogarnięta do spania i mogę się położyć
Kijanka lubi tę wiadomość
-
No ja ostatnio też śpię całkiem w porządku. Na siusiu nie wstaję wcale, chyba że obudzę się z innego powodu na tyle, że poczuję pęcherz, ale to rzadko mi się zdarza. Miałam ze dwa tygodnie temu taki krótki okres, że nie mogłam spać, ale przeszło. Chociaż to nie znaczy, że jestem wyspana, bo jednak jak wstaję o tej 4:45 to nie da się być wyspanym, mimo że wcześnie chodzę spać. W weekend jak z mężem pośpimy do 6 albo, szaleństwo! do 7 to tak nie ziewam w ciągu dniaKaczorka wrote:Oj mi się w tej ciąży śpi super 🙂 nawet biodra (jeszcze) nie bolą.
Na siusiu wstaje 2-3 razy, ale zaraz zasypiam znów :p
Więc ja uwielbiam ten moment dnia, gdy łóżko już jest rozścielone, córka ogarnięta do spania i mogę się położyć
-
nick nieaktualny