Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mrt87 wrote:Na hemoroidy procto glyvenol i Lotion 1000 tak ten co się nogi nim kremuje. Tylko oczywiście nie do wewnątrz a na zewnątrz.
U mnie sukces hemoglobina 12.3 z wyniku 10.8. 😁😁😁
I porażka cukier na czczo z dnia na dzień się zepsuł więc będę kombinować niestety wizytę i receptę na insulinę dość kombinowania z dieta bo to już na tym etapie po tylu tygodniach nic nie da. Z żyły 89, z palca 90-92.
Aishha, Domcias macie insulinę? Czy cukier na czczo trzyma formę bez insuliny?
-
Mrt87, ja nie biorę insuliny. Ginekolog powiedział, że przy takich przekroczeniach na czczo nie będzie mi jej przepisywać. Byłam też na konsultacji u mojej endokrynolog diabetolog i potwierdziła, że przy takich wynikach nie ma co sie ładować w insulinę. Ja całe życie miałam cukier na czczo w górnej granicy normy, więc prawdopodobnie taka po prostu moja uroda
A mój cukier na czczo zazywczaj 90-95 na glukometrze. Póki dzidziuś zdrowo rośnie to staram się nie martwić. Zobaczymy w piatek na wizycie ile przykoksiła dziewuszka
Aishha lubi tę wiadomość
-
mrt87 wrote:Ok to chyba też sobie daruję do 95 przejmowanie się. W nocy nie sprawdzałam
mrt87 lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Podkłady poporodowe,to są własnie te duze podpaski. I je wkladamy do majtek.2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnySpirit wrote:A są jeszcze podkłady ale takie jak do przewijania i można sobie położyć na łóżko żeby nie ubudziło pościeli,ale to jest opcjonalne :p
Te duze do przewijania to podklady higieniczne czy jakoś tak.Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mrt87 wrote:Ok to chyba też sobie daruję do 95 przejmowanie się. W nocy nie sprawdzałam
Ile miałaś takich przekroczeń 91-93? Póki są jeszcze sporadycznie to bym chwile czekała, aż będzie kilka dni pod rząd. Jeśli jest tendencja zwyżkowa, to pewnie w końcu to nastąpi. U mnie sytuacja pogarszała się co tydzień, 10 dni. Najpierw było 83-86, potem 87-88, potem 89-90, aż w końcu 90-93 prawie codziennie. Przy przekroczeniach prawie codziennie poszłam po insulinę. Od 4 dni, 4jednostki. Cukier rano znów 86Dziewczyny, nie ma się czego bać! Dostaje się minimalną dawkę, igiełka w penie jest króciutka, cieniutka i NIC NIE BOLI! To moje odkrycie tygodnia, bardziej mnie boli wklucie w opuszek palca
Teraz nawet myślę, czy by nie poprosić o doposiłkową w razie jakiejś sytuacji awaryjnej kiedy są urodziny teścia i naprawdę bardzo się chce skosztować tych wszystkich pyszności xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2019, 19:19
-
nick nieaktualnySpirit wrote:A są jeszcze podkłady ale takie jak do przewijania i można sobie położyć na łóżko żeby nie ubudziło pościeli,ale to jest opcjonalne :p
Spirit lubi tę wiadomość
-
Silent dzisiaj drugi dzień już ponad normę, a trzy dni temu był 88 więc też już wzbudził moja wątpliwość bo nie miewałam takiego. Więc wątpię w cudowne naprawienie się trzustki na etapie 30tc. Im dalej w las tym trudniej, ciąża obciąża organizm jednak. Zastanawiam się jednak nad ewentualna insulina nie refundowaną która podobno jest lepsza.
-
U mnie też ostatnio na czczo cukry szaleją. O ile przez miesiąc było przeważnie 88-89 i nie brałam insuliny chociaż diabetolog kazała to przez ostatnie dni mam ok 95 a dzisiaj o 6rano zmietorzyłam bo obudził mnie wilczy głód to było 100
o dziewiątej już 94 chociaż nie wiem na ile to miarodajne bo o 6 zjadłam tę kanapkę. Dzisiaj nie zaczynam insy bo męża nie ma w domu ale od jutra chyba sobie strzelę, już tego nie odciągnę
-
Wam też bobasy się tak boleśnie ruszają? No i w dodatku od dzisiejszej nocy ćmi okresowo ale z przerwami, wiec nie wiem czy to kopy Mikołaja czy coś innego się tam w brzuchu wyprawia. Dziś aplikacja pokazuje że to 8 miesiąc, teraz już serio zaczynam się poważnie cykac
-
Mój Franiu tak samo dziś szaleje. I czasem wydaje mi się jakby brzuch mi twardniał?... hmmm nie wiem wlasnie jak to wytłumaczyć. No może jakby się spinał
-
Kijanka wrote:Pod koniec kompletowania wyprawki zaczynają się problemy. Za nic w świecie nie mieścimy się w sypialni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2019, 21:30
-
ListopadowaMama wrote:Wam też bobasy się tak boleśnie ruszają? No i w dodatku od dzisiejszej nocy ćmi okresowo ale z przerwami, wiec nie wiem czy to kopy Mikołaja czy coś innego się tam w brzuchu wyprawia. Dziś aplikacja pokazuje że to 8 miesiąc, teraz już serio zaczynam się poważnie cykac
-
Paula_30 wrote:A co w sytuacji jak moje nazywaja się higieniczne poporodowe??? Zwariuje od tej wyprawki
Współczuję sprzedaży fotela. Niecierpię rozstawać się z rzeczami, które mi się podobają.