Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wzięłam na próbę HBO go i oglądam opowieści podręcznej.troche w naszym klimacie bo podręczne to kobiety do rodzenia dzieci tyle ze dla bezpłodnych bogaczy ☹️może ktoras poleci coś fajnego.do tego czytam dużo książek.od kilku miesięcy temat obozy koncentracyjne😬nie wiem czemu 😱i czas leci.dzis zrobiłam tez zakupy.laze po mieście bo mam dużo chodzic i kupuje po 2 rzeczy.dzis ręcznik i prześcieradło nieprzemakalne do łóżeczka .
-
Domcias wrote:A ja miałam dziś sen, że wody mi odeszły 🤤 Obudziłam się, poszlam siku i zaczął mnie boleć brzuch tak okresowo i dosyć mocno. Wystraszylam się, ale na szczęście zasnęłam i narazie nie boli, więc chyba fałszywy alarm. Ale ostatnio coraz częściej mnie boli brzuch. Myślicie, że to te przepowiadajace skurcze? Do tej pory brzuch mnie w ogóle nie bolał. Takie bóle okresowe to miałam tylko w I trymestrze, później bardzo rzadko sie zdarzały.
Ja też od jakiegoś czasu mam takie bóle (dziś również) po nospie zazwyczaj przechodzi. Byłam już dwa razy z takimi bólami u lekarza. Okazało się, że wszystko jest dobrze.13 cs starań o drugie dziecko - szczęśliwy ❤️
Termin: 06.11.2019 - Dziewczynka ❤️
CC - 22.10.2019
10.09 - 1990g
15.10- 2837g
-
O rany, Obozy koncentracyjne? To jesteś wytrzymała 😉 Ja jak nie jestem w ciąży uwielbiam kryminały. Swietnie mi się czytało Katarzynę Puzynską. Kupiłam nawet w lutym jej ostatnia książkę, ale w ciąży nie mogę tego czytać bo śnią mi się koszmary. Czytam tylko jakieś lekkie książki.
A na HBO go polecam serial Wielkie Kłamstewka. -
Wielkie Kłamstewka bardzo fajne, przypomina mi to klimat Desperate Housewives
Książki o himalaiźmie też czytuję i też nie mam z tym kompletnie nic wspólnegopolecam Joe Simpsona. Fajny styl.
Jak ktoś lubuje w thrillerach to polecam mojego ukochanego Jo Nesbo -
nick nieaktualnyMi to sie snia kryminaly, morderstwa, krew, kanibalizm. Skad w glowie takie rzeczy to nie wiem. A dzis plywalam w jeziorze a ja w realu nie umiem plywac i bylo mi tak dobrze. No ale skonczylo sie morderstwem na jeziorze 😂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 15:43
-
Kimsik, wiem, co czujesz z tym wykańczaniem domu. Ja już czas prac podawany przez ekipy wszelakie mnożę przez dwa i wychodzi mniej więcej tak, jak rzeczywiście kończą. My remontujemy łazienkę i końca nie widać. Mieszkamy w mieszkanku teściów obok ich stałego mieszkania. Wkurza mnie to już strasznie, ale lepsze to niż syf. Z zazdrością czytam o Waszych popranych ciuszkach i popakowanych torbach do szpitala
. Nawet jakbym chciała to teraz zrobić, to nie mam warunków.
Coma, ja się z tą apteką męczyłam ponad tydzień. To było straszne, ale naprawdę miałam satysfakcję.
Co do ciuszków, to miałam nic nie kupować. Ale zobaczyłam znowu jakieś prześliczne ubranka z Newbie z najnajnajnowszej kolekcji i chyba się skuszę. No i umawiam się z koleżanką na polowanie na małe ciuszki po łódzkich lumpeksach. Tam dobrze się kupuje urocze sukienki i sweterki, które są strasznie drogie w zwykłych sklepach. Bodziaki i pajace są różnej jakości, a te sweterki i sukieneczki ok, bo z tego się przecież nie korzysta tak na co dzień.
Z rzeczy na HBO Go także polecam Czarnobyl!Kimsik lubi tę wiadomość
-
mrt87 wrote:Czarnobyl na HBO go zdecydowanie.
Alu moja miała 1250 gram na USG 9 września.32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019))
Emilka 03.11.2019))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam jakieś małe potrzeby wyprawkowe apteczne ale może dlatego że drugie dziecko.
-
nick nieaktualny
-
Byłam z tymi moimi bólami u gina właśnie. Cudem udało mi się dostać.
Szyjka się wydłużyła do 3.93 cm 💪 Afi 13. Wszystko zamknięte. Dziecko już 2503 g.
Stwierdziła, że te bóle mogą być od zapalenia pęcherza moczowego. Dostałam skierowanie do szpitala, ale orientowałam się i we Wro jest jakiś pogrom kolejkowy... A ja jestem bez męża i trochę mi się to nie uśmiecha. Pomijam, że panicznie boję się szpitali....
Więc jutro chyba prywatnie idę na mocz ogólny i posiew, krew, crp i oby wyszło dobrze bez antybiotyku. Trzymajcie kciuki ❤️silent, Janka78, Kijanka, Kropka89, Esti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlu_87 wrote:Cześć dziewczyny. 4 dni zajęło mi nadrabianie dwóch tygodni.
Reset, Paula dużo siły i zdrówka!
Ja tydzień temu byłam na 3 usg prenatalnym i niestety oprócz mojego nieszczęsnego łożyska przodującego, które się nie podniosło od 20 tygodnia doszło mi nowe zmartwienie -znaczne zwolnienie tempa przybierania na wadze małej. Na połówkowych moja mała była w 80 centylu, w 24 tygodniu w 60, a teraz w 28w4d spadła do 24... Ważyła 1186 gram. Nie ma jeszcze tragedii ale dostałam zalecenie diety wysokobiałkowej i medargin. Co jeszcze mogę włączyć do diety? Ktoś ma podobnie? W którym centylu są wasze kruszynki? widzę że raczej znacznie większe na tym etapie. Mam za tydzień kontrolę i zobaczymy czy moje działania coś pomogą ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 20:10