Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam w piątek wizytę i też się zastanawiam jak to z tą depilacja zrobić. Ja sama nie dam rady Ale nie wiem czy chce już męża stresować. Hmm zagadam coś jutro może sam się zgłosi na ochotnika. Teraz nie śpię przez ból pleców...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 01:49
-
A ja spać już nie moge. Wczoraj byłam na dodatkowych badaniach, poszłam do invicty na wizytę usg III trymestru, mimo ze moj lekarz prowadzący mi zrobił tez te badania. Moj bąbel przytył, wazy 2340g, wszystkie przepływy prawidłowe, afi 12, ogólnie wszystko idealnie. Ale na ta chwile moje dziecko ułożone jest pośladkowo i dodatkowo jest owinięte pępowiną.. dlatego tez może być mu ciężko się ułożyć główka w dół i siedzi pod prawym żebrem. Myśle tylko o tym, niby w brzuchu mu się nic nie stanie. A ja mam się oswajać z myślą o cesarce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabel_ka wrote:Ja odpuściłam na poniedziałkową wizytę. Uznałam, że wolę przez chwilę się powstydzić niż się gimnastykować 😂
Ja jakbym miala się sama gimnastykowac to tez bym dopuściła bo bym zrobila sobie wiecej krzywdy niz to warte. Ale mąż chętny do pomocy (od zawsze) wiec skorzystalam i bede korzystac. -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Kurczaczek. Moj tez ulozony posladkowo. Wczoraj troche sie podnosił,ale cos mi się wydaje,ze mu się nie uda. Rano juz lezy typowo miednicowo. Kopniaki czuje na dole. Glowke na gorze. W dodatku jeszcze mam skurcze. Nieregularne. Ale wkurzajaca
Skurcze tez mam, bola i wkurzają. A młody mi gmera stopkami po szyjce, to jest dopiero dziwne uczucie. -
coma wrote:Ósmy miesiąc, madafakaaaaaaaa!!! 😍😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 07:59
coma, Szczesliwa_mamusia, agndra, Ig004, Kimsik, Ewelina92, Kaczorka, Esti, Sabrina lubią tę wiadomość
-
To ja też się pochwalę: jestem już dłużej w ciąży niż w poprzedniej 💪💪
Wg aplikacji dzisiaj 35+0.coma, Ig004, Dzyzia, Kimsik, Ewelina92, Kijanka, Kaczorka, karma, Spirit, Esti, Aishha, JustBelieve, Zlaania1, Sabrina, Kropka89, Audreyyy lubią tę wiadomość
1) Wituś- 23.03.2015 😍
2) Kajtuś- 25.10.2019 😍
-
agndra wrote:To ja też się pochwalę: jestem już dłużej w ciąży niż w poprzedniej 💪💪
Wg aplikacji dzisiaj 35+0.
Super!
A właśnie miałam dziś pisać, czy już pokonałaś tę magiczną granicę narodzin poprzedniego dzidziusia 😊
Ja dziś wieczorem mam wizytę. Mam nadzieję, że będą jakieś dobre wieści 😊agndra lubi tę wiadomość
-
Kimsik wrote:Super!
A właśnie miałam dziś pisać, czy już pokonałaś tę magiczną granicę narodzin poprzedniego dzidziusia 😊
Ja dziś wieczorem mam wizytę. Mam nadzieję, że będą jakieś dobre wieści 😊
Nooo 😄 pokonałam wczoraj o 19:04 🤣Kimsik lubi tę wiadomość
1) Wituś- 23.03.2015 😍
2) Kajtuś- 25.10.2019 😍
-
nick nieaktualny
-
Spirit wrote:Wiesz,tylko ja ostatnio mDleje nawet u lekarzy () I tak właśnie mi by pasowało że tych wód dużo,dziecko grube i mnie ciśnie A lekarze byli różni to nikt nie wie że ja tak za każdym razem ostatnio:O
Tak, być może dlatego masz większy dyskomfort i większy nacisk na przepływy. Ale nadal norma, więc jest ok. Niektóre dziewczyny tak mają z tym mdleniem. Może warto zapytać lekarza o te częste omdlenia? Mamy jeszcze co najmniej miesiąc w dwupaku więc fajnie by było, gdybyś sobie mogła pooddychać.
Może dzidzia korzystniej się ułoży i będziesz miała mniejsze naciskiSpirit lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło