Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie widać coraz większy luz na wizytach, bo na początku miałam górne prawie 140 i systematycznie spadało a ostatnio już 120/80 w domu to mam 90/60.
Z innej beczki - miałyście robiony wymaz z kanału szyjki macicy? Mi lekarz zrobił z powodu podwyższonych leukocytów i wyszedł skąpy wzrost enterococcus i Staphylococcus, wskazujący na zanieczyszczenie próbki naturalną florą z okolic moczowo płciowych. Mam nadzieję, że nie zapisze mi na to antybiotyku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś chyba taki dzień. Ja też miałam dużo skurczy i część bolesnych, brzuch na dole pobolewa. Niny codziennie coś w domu robię ale tak naprawdę caly czas syf i nic nie widać
Syzyfowa praca[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
nick nieaktualny
-
Kimsik wrote:Dziewczyny, czy szczepiłyście się / będziecie się szczepić na krztusiec w ciąży?
Dziś na wizycie gin mi to polecała, ale mam mieszane uczucia.
Dzięki za opinie 😊
Jest o tym artykuł na mamaginekolog. Przeczytałam i zaczynam poważnie to rozważać. Jest masa komentarzy pod artykułem. W wielu krajach jest to od dawna zalecane i praktykowane. U nas od 2018, więc stosunkowo niedawno.
https://mamaginekolog.pl/szczepienia-ochronne-w-ciazy -
Agawa wrote:Jest o tym artykuł na mamaginekolog. Przeczytałam i zaczynam poważnie to rozważać. Jest masa komentarzy pod artykułem. W wielu krajach jest to od dawna zalecane i praktykowane. U nas od 2018, więc stosunkowo niedawno.
https://mamaginekolog.pl/szczepienia-ochronne-w-ciazy
Wczoraj też czytałam ten artykuł i się nad tym zastanawiam.
Mam jednak też dużo obaw, a czasu na zastanowienie mało, bo musiałabym się zaszczepić już w następnym tygodniu -
Hej. Pisałam jakiś czas temu i pytałam Was o cukrzycę ciążową. Pomimo diety miałam przekroczenia i dostałam 5 jednostek insuliny.
Dziewczyny które tez biorą chciałam zapytać czy przestałyscie przybywać na wadze? Czy to normalne?
Maluszek rośnie a ja od 4 tyg nic nie przybylam no może max 0,5 kg
Wizyta dopiero za tydzieńW życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Ja bym bardzo chciała, ale mój ginekolog nigdy o tym nie słyszał, tak samo rodzinny i nikt mi nie chce wypisać recepty. Jestem tak wkurzona, że słów brak. Pomyślałby kto, że chcę się wybrać na skoki ze spadochronem w 9 miesiącu, tak mnie traktują. Wymyślam sobie, szczepienia w ciąży!
-
nick nieaktualnyDzyzia wrote:Ja bym bardzo chciała, ale mój ginekolog nigdy o tym nie słyszał, tak samo rodzinny i nikt mi nie chce wypisać recepty. Jestem tak wkurzona, że słów brak. Pomyślałby kto, że chcę się wybrać na skoki ze spadochronem w 9 miesiącu, tak mnie traktują. Wymyślam sobie, szczepienia w ciąży!
To ja bylam tak potraktowana w swojej przychodni ze szczepionka z immunoglobuliny. Na temat szczepien na grype nawet nie pytam. Znow bedzie to samo. -
nick nieaktualnyNie moglam w nocy spac a rano wstalam z bólem brzucha. Ciagle mam w glowie wczorajsza wizyte i propozycje cc. I nawet tak wczoraj pomyslalam czy sie nie zdecydowac bo jak cos pojdzie nie tsk podczas sn, dziecko sie przydusi, zakleszczy. A wogole czy po takim polegiwaniu bede miala sily na sn? I widze ze mąż przybiera checi do cc. Marudze.
-
Kimsik wrote:Dziewczyny, czy szczepiłyście się / będziecie się szczepić na krztusiec w ciąży?
Dziś na wizycie gin mi to polecała, ale mam mieszane uczucia.
Dzięki za opinie 😊 -
Iza34 wrote:To ja bylam tak potraktowana w swojej przychodni ze szczepionka z immunoglobuliny. Na temat szczepien na grype nawet nie pytam. Znow bedzie to samo.
Esti lubi tę wiadomość