X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopad 2019
Odpowiedz

Listopad 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanes wrote:
    Pozwolę się wtracic :) miałam 1 cc z powodu rozejścia spojenia ale musi przekraczać 1 cm i to nie zawsze chca robić co jak dla mnie jest paranoja. Wiem co to za ból teraz mam to samo do tego jak się przekrecam to przeskakuje mi jakąś kość boli nieziemsko. A co do usg to większość ginekologow to robi bo sprawdzają to nawet przed porodem jeśli kobieta się skarży więc dziwie się że twój gin Ci nie zrobić wystarczy przyłożyć usg do spojenia i widać ile kości się już rozeszły. Ja teraz też będę mieć cc ale z innych przyczyn a w poniedziałek będę mieć sprawdzane spojenie bo kiepsko jest z poruszaniem sie
    Nie wiem,czenu sam nie chce zrobic. Moze chce miec dodatkowo wpis od ortopedy? Taka dodatkowa podkladka? Nie mam pojecia. Ale skoro wysyla mnie do ortopedy,to juz pojde dla swietego spokoju. Mi lekarz mowil,ze juz od centymetra zaleca cc. Ja bym chciala sn,ale rzykowqc tez nie chce

Zanes lubi tę wiadomość

• coma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK - jak coś to ja na kurniku jestem plksalami :D Nie bójcie się jak zobaczycie ilość rozegranych przeze mnie partii :D :D :D

EDIT: jak coś to umiem jeszcze w tysiąca, pana i makao :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 18:42

uIHap1.png
  • Domcias Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tej pory grałam jako gość, ale właśnie się zalogowalam, żeby było mnie łatwiej znaleźć. Jestem pod nickiem dominiisiaa 😉

EDIT: To w tysiąca tez możemy zagrac. Ja jeszcze umiem w kości i kalambury 🤣 A, no i chińczyk oczywiście!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 18:45

age.png

08.10.2018 Aniołek 9tc
  • agndra Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie nie kuście, bo jak zaraz uśpię syna to założę konto na kurniku. Daaaawno temu miałam 💪

1) Wituś- 23.03.2015 😍
    2) Kajtuś- 25.10.2019 😍
  • karma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pamiętam jaki mam login, ale później ogarnę i jutro będę polować na was 😉 jak coś to można korzystać z sjp.pl i sprawdzać poprawność słów 😁 to nie do końca fair ale ja tak robię 😉

💙
  • coma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karma wrote:
    Ja nie pamiętam jaki mam login, ale później ogarnę i jutro będę polować na was 😉 jak coś to można korzystać z sjp.pl i sprawdzać poprawność słów 😁 to nie do końca fair ale ja tak robię 😉

Ja jestem kurnikowiec level hard, gram w literaki na 3 minuty żeby mi przeciwnik nie sprawdzał :D :D :D

uIHap1.png
  • Ig004 Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też za starych dobrych czasów grałam godzinami w kalambury... To chyba bardziej mój poziom niż te literaki :P Sprawdzę anonimowo, jak nie będzie mega siary to też na was będę polować!

2a82ae0ca8.png
    Nieudane: 3 IUI, 4 transfery ICSI
    Ciąża po operacji żpn
    Mamy synka ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swego czasu gralam w chinczyka na kurniku,ale odkad urodzilam 1 dziecko,to nie mialam na to czasu.

• karma Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coma wrote:
    Ja jestem kurnikowiec level hard, gram w literaki na 3 minuty żeby mi przeciwnik nie sprawdzał :D :D :D

Serio?? To chyba jednak Cię nie rozwalę 😁 Szacun 😁

💙
  • Domcias Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coma, dodałam Cię do kontaktow. Później bede na Ciebie polować, bo zaraz mam odwiedziny gości. Ale obawiam się gry z Tobą w literaki, widziałam Twoj ranking 😨😆 Szacun!

coma lubi tę wiadomość

age.png

08.10.2018 Aniołek 9tc
  • coma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam wam fory, będę grała jedną ręką :D :D :D

uIHap1.png
  • JustBelieve Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dziś byłam na szczepieniu przeciwko grypie, tu podobno wszystkie ciężarne szczepią, na kasę chorych, wiec stwierdziłam ze jak wszystkie to wszystkie i zgodziłam się. O krztuscu nic nie mówili 🤔

Ej kusicie tym kurnikiem, zapomniałam ze coś takiego istnieje!

Synek 1.11.2019 ❤️
    53 cm i 3210g
  • karma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 03:55

💙
  • agndra Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest na kurnik jakaś aplikacja na androida czy przez przeglądarkę gracie?

1) Wituś- 23.03.2015 😍
    2) Kajtuś- 25.10.2019 😍
  • coma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karma wrote:
    Ja też Was pododawałam, jestem isto :D
    Coma, miałam kiedyś tyle w rankingu, ale zapomniałam danych do konta i startuję od nowa :D 1000 partii? SERIO? :D

Dobra, dobra. Mi teraz spadł, bo mama mnie wkurzała i nie mogłam się skupić :D

Tak wygląda moje życie na zwolnieniu lekarskim - Netflix w tle, na kompie BBF albo literaki, paczka ciastek... :D :D Teraz jak muszę odpoczywać to zrobię do porodu 2000 partii :D

uIHap1.png
  • agndra Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ledwo owijam się w ręcznik kąpielowy 😱😱😱

1) Wituś- 23.03.2015 😍
    2) Kajtuś- 25.10.2019 😍
  • coma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czego ja tam nie oglądałam :D

Czarne lustro, Workin' mums, romansidło Outlander, Ty, The Crown, Dark, Już nie żyjesz, Niewiarygodne, Orange is the new black, Narcos, Russian Doll i pewnie sto innych o których nie pamiętam :D

sisi lubi tę wiadomość

uIHap1.png
  • JustBelieve Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natki Iza i tak Ci nie odpisze 😉 już jej nie raz pisałyśmy to i takie komentarze olewa, jak ktoś nadaje na teściowa i współczuje to skomentuje. No sorry, ja to już pisałam ale codzień coś jest o tej teściowej.. chociażby mnie łańcuchami przypięli do grzejnika to bym z taka osoba nie mieszkała a potem codziennie narzekała i żaliła się jaka to ona nie jest głupia a ja nie jestem biedna 🤷🏻‍♀️

Na netflixie ja teraz oglądam suits ale tam jest tylko 7sezonow chyba, no i przyjaciol. Przyjaciele to taki soundtrack mojego zycia, zawsze w tle 😅😂 polecam tez Orange is the new black, ale ja jestem w stanie ogladnac jeden odcinek na raz bo jakoś dziwnie na mnie działa 😂 stranger things, 13 reasons why tez fajne, ale to pewnie już ogladalas 😉

Synek 1.11.2019 ❤️
    53 cm i 3210g
  • coma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oprócz tego na HBO Go : Czarnobyl, Fargo, Opowieść podręcznej, The Knick, Wataha,

No i poza tym zupełnie Fleabag, Homecoming, This is us i od 2005 roku niezmiennie Grey's Anatomy <3 :D

uIHap1.png
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrt87 wrote:
    Spojenie boli też przy zmianie pozycji podczas przekręcania się na łóżku.

Spirit może się nie znać na wykonywaniu USG bo od tego są specjalne kursy żeby się nauczyć a jeżeli mu się nie chciało w nich brać udziału to niestety odeśle gdzieś na USG i sam go nie zrobi. Pracowałam na ortopedii i pojedyncze sztuki umiały USG wykonywać.
    To powiem Ci jestem w szoku :p

2017 #1
    2019 #2
    :D
‹‹ 791 792 793 794 795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ