Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZanes wrote:Pozwolę się wtracic miałam 1 cc z powodu rozejścia spojenia ale musi przekraczać 1 cm i to nie zawsze chca robić co jak dla mnie jest paranoja. Wiem co to za ból teraz mam to samo do tego jak się przekrecam to przeskakuje mi jakąś kość boli nieziemsko. A co do usg to większość ginekologow to robi bo sprawdzają to nawet przed porodem jeśli kobieta się skarży więc dziwie się że twój gin Ci nie zrobić wystarczy przyłożyć usg do spojenia i widać ile kości się już rozeszły. Ja teraz też będę mieć cc ale z innych przyczyn a w poniedziałek będę mieć sprawdzane spojenie bo kiepsko jest z poruszaniem sie
Zanes lubi tę wiadomość
-
Ja do tej pory grałam jako gość, ale właśnie się zalogowalam, żeby było mnie łatwiej znaleźć. Jestem pod nickiem dominiisiaa 😉
EDIT: To w tysiąca tez możemy zagrac. Ja jeszcze umiem w kości i kalambury 🤣 A, no i chińczyk oczywiście!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 18:45
-
karma wrote:Ja nie pamiętam jaki mam login, ale później ogarnę i jutro będę polować na was 😉 jak coś to można korzystać z sjp.pl i sprawdzać poprawność słów 😁 to nie do końca fair ale ja tak robię 😉
Ja jestem kurnikowiec level hard, gram w literaki na 3 minuty żeby mi przeciwnik nie sprawdzał -
Ja też za starych dobrych czasów grałam godzinami w kalambury... To chyba bardziej mój poziom niż te literaki Sprawdzę anonimowo, jak nie będzie mega siary to też na was będę polować!
-
nick nieaktualny
-
Coma, dodałam Cię do kontaktow. Później bede na Ciebie polować, bo zaraz mam odwiedziny gości. Ale obawiam się gry z Tobą w literaki, widziałam Twoj ranking 😨😆 Szacun!
coma lubi tę wiadomość
-
Ja tez dziś byłam na szczepieniu przeciwko grypie, tu podobno wszystkie ciężarne szczepią, na kasę chorych, wiec stwierdziłam ze jak wszystkie to wszystkie i zgodziłam się. O krztuscu nic nie mówili 🤔
Ej kusicie tym kurnikiem, zapomniałam ze coś takiego istnieje!Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
karma wrote:Ja też Was pododawałam, jestem isto
Coma, miałam kiedyś tyle w rankingu, ale zapomniałam danych do konta i startuję od nowa 1000 partii? SERIO?
Dobra, dobra. Mi teraz spadł, bo mama mnie wkurzała i nie mogłam się skupić
Tak wygląda moje życie na zwolnieniu lekarskim - Netflix w tle, na kompie BBF albo literaki, paczka ciastek... Teraz jak muszę odpoczywać to zrobię do porodu 2000 partii -
A czego ja tam nie oglądałam
Czarne lustro, Workin' mums, romansidło Outlander, Ty, The Crown, Dark, Już nie żyjesz, Niewiarygodne, Orange is the new black, Narcos, Russian Doll i pewnie sto innych o których nie pamiętamsisi lubi tę wiadomość
-
Natki Iza i tak Ci nie odpisze 😉 już jej nie raz pisałyśmy to i takie komentarze olewa, jak ktoś nadaje na teściowa i współczuje to skomentuje. No sorry, ja to już pisałam ale codzień coś jest o tej teściowej.. chociażby mnie łańcuchami przypięli do grzejnika to bym z taka osoba nie mieszkała a potem codziennie narzekała i żaliła się jaka to ona nie jest głupia a ja nie jestem biedna 🤷🏻♀️
Na netflixie ja teraz oglądam suits ale tam jest tylko 7sezonow chyba, no i przyjaciol. Przyjaciele to taki soundtrack mojego zycia, zawsze w tle 😅😂 polecam tez Orange is the new black, ale ja jestem w stanie ogladnac jeden odcinek na raz bo jakoś dziwnie na mnie działa 😂 stranger things, 13 reasons why tez fajne, ale to pewnie już ogladalas 😉Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
mrt87 wrote:Spojenie boli też przy zmianie pozycji podczas przekręcania się na łóżku.
Spirit może się nie znać na wykonywaniu USG bo od tego są specjalne kursy żeby się nauczyć a jeżeli mu się nie chciało w nich brać udziału to niestety odeśle gdzieś na USG i sam go nie zrobi. Pracowałam na ortopedii i pojedyncze sztuki umiały USG wykonywać.2017 #1
2019 #2