Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset, mi po prostu nie pokazują zapisu i przez to się nie stresuje monitor jest odwrócony i wyciszony wiec ja nic nie widzę, nic nie słyszę, a na koniec konsultuje to lekarz (ale nie moja prowadząca) i tylko w karcie widzę jakie skurcze się pisały i czy zapis był prawidłowy.
-
Weronika gratulacje!
Co do rozwarcia, ja 2.10 dowiedziałam się, że mam 2cm, 15.10 przyjmowali mnie na oddział i było 2.5cm i odszedł czop, wczoraj mnie badano i dalej 2.5cm. Dodam, że chodzę po schodach w tym szpitalu a korytarz to spacerniak 🙃1) Wituś- 23.03.2015 😍
2) Kajtuś- 25.10.2019 😍
-
Czy Was tez mecza te Braxtony?
Ja juz mam dosc. Sa bolesne i az mi dech zapiera, ale nieregularne.
Do tego przy kazdym skurczu pecherz mnie cisnie
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnySpirit wrote:Co oni z tym in vitro, na październiku to samo. Panika straszna bardziej z ich strony niż rodziców chyba. Jesteś na ujastku?
Spirit lubi tę wiadomość
-
Mój nie kazał robić ktg...
Ja już po wizycie- Mały waży 3kg, szyjka zamknięta. Muszę powtórzyć morfologie i zrobić crp, bo mam 17.5 leukocytów. Przez całą ciążę miałam na poziomie 15-16 i gin mówił, że do 16 jest norma. A teraz się zestresowałam, że jest za dużo wyniki moczu są prawidłowe więc nie wiem co sie dzieje...Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Spirit, ja się cieszę, ze mi wyznaczył termin po długim weekendzie. Jak na Ujastku miałam CC w piątek to potem w weekend nie było specjalistów na pediatrii. Ciagle słyszałam, musimy czekać do poniedziałku na badanie. Trochę mnie to stresowało. A teraz wypadają 3 dni wolnego wiec bałam się, ze znowu tak mi się trafi. Ale Ty chyba masz na 6.11, dobrze pamietam? Jak tak to powinnaś uwinąć się przed długim weekendem. W którym szpitalu będziesz? Ja tym razem na Kopernika.
-
nick nieaktualnyA u mnie byla fryzjerka, troche posiedziala a ja z nia i teraz zamiast umyc się i isc spac to leżę bo nie mam sily nawet na zęby. A jak patrze na kolejna górę naczyń do mycia to mi slabo. Mąż musi zajrzec do naszej zmywarki bo jak nie to dostalam dziś 500+ za 4 miesiace, to przez neta zamowie drugą bo mam juz dość stania i mycia, najbardziej doskwiera brzuch jak opre się o blat i plecy.
-
nick nieaktualnyWeronika- gratulacje.
Meggs- no doktor podsunal Ci pomysł. Nie musisz z niego korzystac. Mozesz poczekać,aż sie samo zacznie. Kawał dzieciaczka z Twojego synka. Ja bym po 37tyg brala meza w obroty
She wolf- ja mam ich dosyc. Ostatnio mnie meczyly 2godz. I byly dosc regularne. -
nick nieaktualnyJa jutro ide zrobic morfo,mocz, pakoet tarczycowy, hbs mam powtorzyc,hiv powtorzyc. I jeszcze wyszla mi wysypka na brzuchu i swedzi. Wiec jeszcze ide robic pakiet watrobowy. Obstawoam jakas alergie,ale na wszelki wypadek zrobie te badania,zeby wykluczyc cholestaze. Po co mam sie stresowac
-
Agawa wrote:Spirit, ja się cieszę, ze mi wyznaczył termin po długim weekendzie. Jak na Ujastku miałam CC w piątek to potem w weekend nie było specjalistów na pediatrii. Ciagle słyszałam, musimy czekać do poniedziałku na badanie. Trochę mnie to stresowało. A teraz wypadają 3 dni wolnego wiec bałam się, ze znowu tak mi się trafi. Ale Ty chyba masz na 6.11, dobrze pamietam? Jak tak to powinnaś uwinąć się przed długim weekendem. W którym szpitalu będziesz? Ja tym razem na Kopernika.2017 #1
2019 #2
-
izabel_ka wrote:Nie nie, u siebie w mieście. Nie wiem czego tak się boją, ja jak usłyszałam na usg że przepływy są w porządku to już pisałam do męża, żeby po mnie przyjechał. A tu dupa, musiał jechać ale po torbę. Właśnie dostałam antybiotyk dozylnie bo mam podwyższone crp przez to przeziębienie. Może to i dobrze, że mi go dali, szybciej wyzdrowieje 🙏2017 #1
2019 #2
-
Reset, ja się wybieram na KTG od skończonego 38 tc. Postaram się zapisać na poniedziałek, to będzie 38t3d.
EDIT: Będę chodzić od 38 tc, bo tak mam na skierowaniu. Jakby to tylko ode mnie zależało, mogłabym zacząć chodzić wcześniej. W sumie to ciekawa jestem, czy mam jakieś skurcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 21:59
-
Dziękuję, już lepiej. Miałam malutką już na 3 godziny, teraz zabrali. Jutro rano dopiero pionizacja.
Alu_87, Cecylia lubią tę wiadomość
13 cs starań o drugie dziecko - szczęśliwy ❤️
Termin: 06.11.2019 - Dziewczynka ❤️
CC - 22.10.2019
10.09 - 1990g
15.10- 2837g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Weronika gratulacje, jak dojdziesz do siebie to opowiadaj jak było!
Ewelina u mnie leukocyty niższe ale też systematycznie rosną, zrobiłam wymazy i posiew moczu i czysto, zęby też zdrowe, crp niskie więc lekarz odpuścił.
U mnie też szyjka też twarda i trzyma a już mogłaby puszczać na szczęście lekarz nie stwierdził wycieku wód, mały sporo przypakował bo ok 500g w 2 tyg i ma już ponad 3100. Niestety na wieść o insulinie gin powiedział, że za 2 tyg napisze mi skierowanie do szpitala na wywoływanie pobrał GBS, oby było czysto.
Meggs mnie tez przerażenie łapie! -
Szczesliwa mamusia ja tez co wieczor mam ich sporo pod rzad i regularnie, ale potem wszystko sie wycisza. Wkurza mnie to, ze jak leze czy siedze i wstaje, to skurcz murowany.
W kazdym razie jeszcze 10 dni musze wytrzymac, ale nie obrazilabym sie gdyby szybciej sie rozkrecilo
A jeszcze niedawno modlilsm sie zeby donosic do 24 tc 😬25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty