Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak u mnie Malutka nie odwróciła się i raczej juz nie odwrocie. Tylko położenie poprzeczne, wiec główka z boku:)a nie całkiem u gory.W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Ewelina92 wrote:Uff, to nie jestem sama 😂 ja rozumiem troskę i w ogóle - ale bez przesady. Mnie to osobiście naprawdę stresuje.
Chociaż chyba wcale nie byłam lepsza, gdy moja siostra była w ciąży 🤦♀️🤣
Ja już powiedziałam ze nigdy się żadnej koleżanki nie spytam bo mnie to tak teraz denerwuje na końcówce bo już zmeczona jestem i sama chciałabym urodzić a tu tyle pytań non stop. I teksty w stylu „no nic, czekamy dalej z wami!”Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
U mnie położenie poprzeczne jutro zaczynam 36 tydzień, lekarz na stanowisku że się obróci 😂. A ja czuję że jej się tak podoba leżeć
-
nick nieaktualny
-
Dostałam kombinezon taki ciepły ale ma rozmiar 68 więc jakby było zimno a ona by się w nim topiła to kupię pewnie też już wtedy będą przeceny tych zimowych ubrań. A taki na wyjście ze szpitala i jakieś wizyty początkowe w przychodni to mam misia dość grubego i czapkę cieplejszą rozmiar 62
-
Mam zaplanowana niby na 6.11 ale druga pani dr.twierdzi ze bedzie wczesniej przez nadciśnienie, wiec nie wiadomo do końca...Kasza wrote:masz zaplanowaną cc, czy czekają aż się zacznie i wtedy dopiero określą ?
Co do kombinezonów to kupilam 62, dostałam 56. Mam miska z wyprzedaży 50 ale i 56 i na tego stawiam do szpitala.
Ostatnio kupilam tez taki śpiworek na wyjście na dwór z wełna w środku, ale to pewnie juz na zerowe albo minusowe temperatury.
Został nam z zakupow tylko ten monitor oddechu nad którym cały czas debatujemy.
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualnyDziewczynki Adelka już jest z nami ❤️
10/10 2940g 51cm urodzona przez cc po godzinie 20. Jestem zakochana ❤️
natki89, sylvuś, coma, Meggs, Agawa, Szczesliwa_mamusia, Maija, Kijanka, Spirit, Nieplanowana, Limonka, Iza34, Domcias, Cecylia, Janka78, Ig004, Kaczorka, JustBelieve, Kimsik, agndra, Kropka89, Esti, Dzyzia, kudłata, Alu_87, Audreyyy, Ewelina92, sisi, Zlaania1, Sabrina lubią tę wiadomość
-
izabel_ka, gratulacje

A ktoś znalazł jakieś fajne statystyki odnośnie porodów w kolejnych tygodniach ciąży?
jakie mam szansę że urodzę jako pierworódka przed terminem?
Edit: OK - już wiem, mam 45,53% szans że urodzę przed terminem. Straszna lipa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 22:29
mrt87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo moj to ma male szanse. On tam sobie probuje,ale wraca do pozucji miednicowej. Jest owiniety pepowina i jeszcze dodarkowo ma jej kolo twarzy tyle,ze nie ma jak sie przewrocic. Jedynie co,to zauwazylam,ze nogi mu opadly. Wczesniej mial je przy twarzy. Czulam kopniaki wysoko (przez to wydawalo mi sie,ze fiknal). A teraz czuje nowi nisko.Kijanka wrote:Dziewczyny, statystycznie większość dzieci jednak dojrzewa do ułożenia główkowego

https://parenting.pl/odsetek-plodow-w-pozycji-posladkowej-w-kolejnych-tygodniach-ciazy -
nick nieaktualny