Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agawa wrote:U mnie ładnie śpi albo leży spokojnie i obserwuje jak się dobrze naje i pieluszka czysta. Jak byłam w szpitalu to kobiety od laktacji mówiły, żeby akurat jemu dawać smoczek bo widać ze ma duża potrzebę ssania. Nawet na nadgarstku ma taki ślad, który wyglada jak znamię a tak naprawdę to to jest blizna od ssania raczki jeszcze w brzuchu. Tak wiec ssak przeogromny z niego.1) Wituś- 23.03.2015 😍
2) Kajtuś- 25.10.2019 😍
-
nick nieaktualny
-
Ja obstawiam kijankę albo comę 😉
-
nick nieaktualny
-
Ewelina92 wrote:Położna mi mówiła, że na czas parcia panowie raczej wychodzą - zobaczymy jak to będzie.
Dziewczyny, czy macie/miałyście bóle w pachwinach przed porodem? Jak wstaję to mam takie chamskie prądy w pachwinach i kłucia w pochwie 😐20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
Moja na każdym USG ma ręce obok buzi więc pewnie sobie cmoka te rączki. Synkowi po porodzie dały położne smoczek nikt o to nie pytał 😆 ale ja byłam zadowolona że lubi smoczek z tym że teraz nosi już aparat ortodontyczny zdejmowany po nocy więc czy smoczek się do tego mógł dołożyć, pewnie w jakimś stopniu tak. Dodatkowo był niejadek a to też nie wpływa dobrze na rozwój zgryzu itd. Chociaż nie taki ciężki niejadek bo od kiedy poszedł do żłobka czyli 13 miesięcy to zaczął się przekonywać do jedzenia bardziej stałych pokarmów. I zrobił się wybiórczo jadkiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymao wrote:Wszystko jest możliwe😉 Ja jeszcze spokojnie czekam na moją kolej... jedynie wypatruje objawów, abym jakiegoś znaku nie przegapila😂
Ja tez. A to sutki swedza, a to cos tam zakluje, a to bol okresowy obudzi, albo jakiś inny dziki bol niewiadomo co ze kroka dac nie mozna. -
nick nieaktualny