Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Ale juz normalnie sprzatacie, gotujecie itp. Pytam bo jestem ciekawa ile jeszcze mam znosic łaskę i nielaske innych.
Ja po tygodniu robiłam już wszystko w domu, teraz po 3 tygodniach noszę już wózek z 4-kg dzieckiem po schodach, chociaż może nie jest to zbyt mądre. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez od powrotu ze szpitala funkcjonuje normalnie tyle, że staram się nie dźwigać. Tak mi zreszta zaleciła fizjoterapeutka. Powiedziała, ze ważne żeby dużo chodzić, ale nie dźwigać więcej niż waży dziecko. Mąż był na urlopie przez miesiąc to dźwigał
Agndra, u mnie tez taki ciężki synek. Dzisiaj skończył miesiąc i waży 5,4kg. Lula tylko tatuś bo ja nie mam siły.agndra lubi tę wiadomość
-
Kto juz był na szczepieniu z Maluszkiem?
Jak po, wszystko ok, obyło się bez temperatury albo innych dolegliwości?
My w środę mamy termin, trochę się boję...W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
U nas ani temperatury, ani bólu. Były w tym czasie duże ulewania chlustające, ale nie wiem, czy to po rotawirusach, czy po prostu miała taki okres. Raz dziennie fontanna. Po tygodniu przeszło.
-
Dziękuje za odpowiedz.
Jakie dokladnie to były szczepionki- ile wkłuć?
Slyszalam ze dwa czyli ta 5w1 i pneumokoki ale w tej podstawowej wersji (10 nie 13)
Bo rotawirusy to dodatkowo tak? W tym samym dniu robilas?Jaki koszt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 11:37
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
nick nieaktualny
-
sylvuś wrote:Dziękuje za odpowiedz.
Jakie dokladnie to były szczepionki- ile wkłuć?
Slyszalam ze dwa czyli ta 5w1 i pneumokoki ale w tej podstawowej wersji (10 nie 13)
Bo rotawirusy to dodatkowo tak? W tym samym dniu robilas?Jaki koszt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 07:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCecylia- my zaczęlismy się strać o druhiego maluszka,jak Wojtuś miał 4miesiące. Ale wiedzielismy,ze tak nam szybko to nie pojdzie. W sumie udalo się z drugim w 12cs. Hm.. nie jest latwo. Oprocz buntu 2 latka,dochodzi zazdrość. Dla brata jest cudowny,ale nas wykańcza. Myslę,ze chyba roczniak lepiej by zniósl młodsze rodzeństwo,chox pewnie wiekszy hardcore. My sie zdecydowalismy szybko,po 1. bardzo długo zeszło nam sie z pierwszym i nie wiedzielismy ile nam zejdzie robota przy 2im,a po 2. Pesel na nas naciskał
Cecylia lubi tę wiadomość
-
Cecylia wrote:Któraś z was ma w planach starania o następne z krótką różnica wieku? 6 miesięcy to bardzo zły pomysł?
Jak czujesz się na siłach i urodziłaś naturalnie, to się starajcie
My zmajstrowaliśmy Olkę jak Ala miała rok i 4 miesiące. Jest między nimi 2 lata różnicy i jest dość ciężko. Ale Alicja jest baaaardzo energiczna i absorbująca. Ciężko czasami za nią nadążyć. Do tego Olka wymagająca.
Myślę, że przy starszym dziecku byłoby łatwiej o tyle, że byłoby bardziej samodzielne.Cecylia lubi tę wiadomość
-
agndra wrote:My idziemy jutro na szczepienie, rota kosztuje u nas 320zl.W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
nick nieaktualny