LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tony wrote:O rany ja całą ciążę tęsknię za alkoholem szczególnie za czerwonym winem. Piwo pije dość często 0%, teraz robią takie że naprawdę smakują jak normalne piwo. Biale bezalkoholowe wina i bezalkoholowe prosecco to już chyba próbowałam wszystkie na rynku 🤣 i niektore są calkiem dobre. Ale czerwone zero są paskudne
-
Hej! Dziś na świat przyszły Wanda 3330g 59cm i Diana 2550g 53cm. Wanda od początku ze mną, Diana w inkubatorku na podgrzaniu i dotlenieniu. 9 pkt apgar. Trzymajcie kciuki za malutką żeby jak najszybciej wróciła do mamy 🙏
KaroInka, Asia11, MamaNl, Kalli95, Angelaaaa, olanowak90x, Nosia, Ultra-Dżasta, Marta93, Olo323, Sóweczka, kid_aa, Lalala, meggie94, mt30, Tony, Scandi-B, Altair, Mlina, Anita2022, wombi, kamilamhm, Decemberry, Strata, Kitaja lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:Hej! Dziś na świat przyszły Wanda 3330g 59cm i Diana 2550g 53cm. Wanda od początku ze mną, Diana w inkubatorku na podgrzaniu i dotlenieniu. 9 pkt apgar. Trzymajcie kciuki za malutką żeby jak najszybciej wróciła do mamy 🙏
Scandi-B lubi tę wiadomość
7.01.19. Aniołek👼💔
20.04.21 Synek M 👶💙
17.11.22 Synek A 👶💙 -
MamaTrójki wrote:Hej! Dziś na świat przyszły Wanda 3330g 59cm i Diana 2550g 53cm. Wanda od początku ze mną, Diana w inkubatorku na podgrzaniu i dotlenieniu. 9 pkt apgar. Trzymajcie kciuki za malutką żeby jak najszybciej wróciła do mamy 🙏
Gratulacje kochana śliczne i całkiem spore dziewczynki ❤️❤️
Dużo zdrówka 🥰🥰 -
-
Gratulacje 😍
Ale duża różnica wagowa i na długość między dziewczynkami. Gdzie ty je pomieściłaś ? 🤭Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
-
Cudowne wiadomości! 😍 🎉🎊
Zdrówka życzę dla dziewczynek i mamy! Odpoczywajcie, cieszcie się sobą! 😍🥰
Jak znajdziesz chwilkę to napisz co i jak, bo umrę z ciekawości 😅.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
-
Gratulacje!!! 😍❤️
Trzymamy kciuki za Was Dziewczyny! ❤️ mam nadzieje, ze Diana wróci szybciutko do siostrzyczki i mamusi 🥰
A Ty jak się czujesz? 😊
Co do alkoholu- tez mi brakuje- jak Tony najbardziej czerwonego wina (i zgadzam się, nie ma smacznego zamiennika 0%)
Jeśli chodzi o piwko- jestem fanka żywca białego i ten bezalkoholowy smakuje identyko jak wersja alkoholowa 😁👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualnyHeloł 🙋
Mama5 GRATULACJE! 💐🎉
Bardzo się cieszę, że wszystko ok, a Diana szybciutko wróci do mamy i siostry ♥️
Napisz co i jak bo ciekawość zżera 😁
A ja dopiero wstałam 🤷 położyłam się po 13, a o 17 się obudziłam. Teraz zjadłam bułkę z wędliną i popijam herbatką
Alkohol dla mnie w życiu może nie istnieć - w roku to może ze 4 lampki wina wypiję, ale nawet wczoraj do M mówiłam, że mi się tak zimnego piwa z sokiem malinowym chce!!! 😁😋
-
MamaTrójki GRATULACJE!!!! 😍😍😍 mamy nasze pierwsze wątkowe dzieciaczki 😁 jak znajdziesz chwile i sile to napisz coś więcej 😘 trzymamy kciuki za Dianę! ❤️
Już po wizycie. Szyjka się otworzyła, rozwarcie na 1-1,5 cm, jak mi badał rozwarcie (swoją droga w cholerę bolało) to wyczuł główkę 🙈 mała już się ustawia w kanale powoli, nie rośnie już tak szybko, teraz już nie odbiega od normy wielkością, niecałe 3300g. Mam sobie założyć zeszycik i mierzyć ciśnienie 3x dziennie, jakby przekroczyło 140/90 dzwonić do lekarza, jakby było powyżej 160 to od razu na IP. Jeśli w tym tygodniu nic się nie ruszy to kolejna wizyta za tydzień, ale mówił ze wtedy badanie będzie jeszcze bardziej bolesne 🙈Asia11, Angelaaaa, Ultra-Dżasta, Scandi-B, Kalli95, kamilamhm, Decemberry, Kitaja, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymeggie94 wrote:MamaTrójki GRATULACJE!!!! 😍😍😍 mamy nasze pierwsze wątkowe dzieciaczki 😁 jak znajdziesz chwile i sile to napisz coś więcej 😘 trzymamy kciuki za Dianę! ❤️
Już po wizycie. Szyjka się otworzyła, rozwarcie na 1-1,5 cm, jak mi badał rozwarcie (swoją droga w cholerę bolało) to wyczuł główkę 🙈 mała już się ustawia w kanale powoli, nie rośnie już tak szybko, teraz już nie odbiega od normy wielkością, niecałe 3300g. Mam sobie założyć zeszycik i mierzyć ciśnienie 3x dziennie, jakby przekroczyło 140/90 dzwonić do lekarza, jakby było powyżej 160 to od razu na IP. Jeśli w tym tygodniu nic się nie ruszy to kolejna wizyta za tydzień, ale mówił ze wtedy badanie będzie jeszcze bardziej bolesne 🙈
Jej! 😱 Uważaj aby nie wyleciała 😁
I kolejne bobo zaraz będzie 😁
Ja dziś 37+0 😊
Asia11, Kalli95 lubią tę wiadomość
-
Ultra-Dżasta wrote:O tak, ja też 🤭, będzie mi tego brakować po. Jak czasami jem ciastka typu Delicje czy Jeżyki to biorę sobie po 2-3 szt. i kładę na brzuchu 😂.
Ferdek Kiepski chyba też tak robił, tylko że z piwem 🤣. A propo - macie tak z 🍑 ochotę na piwo? Szczerze, mi się zdarza coraz częściej. Widzę reklamę i tak mówię do męża: ale bym się piwa napiła. Nie żebym była jakaś alkoholiczką, bo nie przepadam za alkoholem 🤣. No ale kuźwa teraz to tak mnie nachodzą smaki 😱.
Mnie wogole nie teskno do alkoholu, ale przed ciaza jakos szczegolnie nie pilam czesto. Piwo jedno to 3 godziny saczylam bo tak to mnie za bardzo zatykalo. Wino lubie ale ale nie lubie jak mnie po nim boli glowa. Za to duzo uzywam do gotowania, ale % wyparowuja. Drinki lubie, ale w ciazy odkrylam ze drinki bezalkoholowe gdzies w knajpach sa dla mnie rownie dobrym substytutem 👍😊 takze po porodzie mysle ze niepredko siegne po alko. -
Serdeczne gratulacje 🥰🥰🥰🥰 wspaniale ze dziewczyny maja sie dobrze. Trzymam kciuki za Diane 👍🍀 -
Kalli95 wrote:Poleć jakieś biale dobre w smaku 😁😁😁
Mi nawet smakują rieslingi bezalkoholowe, np Dr LO
Mama5 zdrówka dla Was, dziewczyny!!!!
-
meggie94 wrote:Kazał mi się dużo ruszać i ćwiczyć na piłce - łatwo powiedzieć komuś kto się ledwo rusza 😂
Jak ja miałam w poprzedniej ciąży takie rozwarcie to wystarczyło wejść na 3 piętro i kilka godzin później się zaczęło 😁😁meggie94, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Tony wrote:Mi nawet smakują rieslingi bezalkoholowe, np Dr LO
Mama5 zdrówka dla Was, dziewczyny!!!!Decemberry lubi tę wiadomość