LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanne wrote:Nie, nie bralam żadnych leków. To ostatnie usg miałam robione a bardzo dobrym sprzęcie, takim co te połówkowe i co ważniejsze badania się wykonuje.
Z największą przyjemnością swojego zagonilabym do masażu krocza😉 ale on nie ma do takich rzeczy czyt.gry wstępnej, cierpliwości🙈 Eh, te nasze sexy to slabizna. Jedynie po barszczu czerwonym (serio🤣) jest dobrze i kupiłam jakieś tabsy maxi coś tam to wtedy rzeczywiście nasz stosunek trwa dłużej ale i tak poniżej średniej krajowej😂 Bida. Jak powiem mu że dla dobra dziecka to może "się poświęci"🙈
Po prostu za bardzo go krecisz 😂kamilamhm lubi tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Joanne wrote:Nie, nie bralam żadnych leków. To ostatnie usg miałam robione a bardzo dobrym sprzęcie, takim co te połówkowe i co ważniejsze badania się wykonuje.
Z największą przyjemnością swojego zagonilabym do masażu krocza😉 ale on nie ma do takich rzeczy czyt.gry wstępnej, cierpliwości🙈 Eh, te nasze sexy to slabizna. Jedynie po barszczu czerwonym (serio🤣) jest dobrze i kupiłam jakieś tabsy maxi coś tam to wtedy rzeczywiście nasz stosunek trwa dłużej ale i tak poniżej średniej krajowej😂 Bida. Jak powiem mu że dla dobra dziecka to może "się poświęci"🙈
W sexshopach możesz tu kupić fajne różne żele polecam 😅choć u mnie problem w druga stronę my to jak małe króliczki
😂😂😂 -
O kurcze, to faktycznie slabo. Wspolczuje mega ☹️
A probowalas roznych suplementow diety mu podsuwac? Ale tak stricte na libido, nie na erekcje? Moze jakby mu sie wyregulowalo, to by bylo lepiej?
Trudny temat, musi byc Ci nielatwo.Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Nosia wrote:Też mi sie wydaje, ze z takim ciśnieniem u nas byłabyś caly czas w szpitalu.
No jak ja wylądowałam w szpitalu i miałam ciśnienie 162/82 to lekarz zarządził, że jeśli nie spadnie po dopegycie to od razu chcieli brać mnie na CC, ale że bardzo ładnie reagowałam na dopegyt to się wstrzymał, śle już stwierdzili, że wywołujemy skoro zaczęło skakać, ciąża donoszona a rozwarcie na 2 palce. A gdzie to moje ciśnienie do tego co miewa MamaNl 🙈 -
Joanne a nie da się go jakoś przekonać do rzucenia? Mój rzucił przed staraniami i teraz nie wyobrażam sobie, żeby do tego wrócił. On w sumie też 😂.
W naszym związku to problem z libido mam ja o ile można to nazywać problemem 😅. W dni płodne to dotychczas miałam taką ochotę, że hej (nie wiem jak będzie po ciąży). Natomiast w drugiej połowie cyklu jakiś dramat. Susza i brak ochoty. No ale zakupiłam pingwinka z polecenia dziewczyn, z forum staraczkowego i o mamo, polecam! 😍🤩 Do gry wstępnej w sam raz a jak któraś z Was ma problem z "rozgrzaniem się" to już w ogóle urządzenie w punkt! 😁kamilamhm, Decemberry lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra-Dżasta, kamilamhm, Angelaaaa, MamaNl, meggie94, MamaTrójki, Tony, Olo323, Joanne, Scandi-B, Altair, Decemberry lubią tę wiadomość
-
meggie94 wrote:Dziewczyny, które mają doświadczenie z podgrzewaczami do butelek (o ile któraś ma 😅) - jakiś polecacie?
Kupiłam z Philips Avent od razu z butelkami ale nie wiem, czy jest ok, bo jeszcze nie używałam 😅.meggie94 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Ultra-Dżasta wrote:Joanne a nie da się go jakoś przekonać do rzucenia? Mój rzucił przed staraniami i teraz nie wyobrażam sobie, żeby do tego wrócił. On w sumie też 😂.
W naszym związku to problem z libido mam ja o ile można to nazywać problemem 😅. W dni płodne to dotychczas miałam taką ochotę, że hej (nie wiem jak będzie po ciąży). Natomiast w drugiej połowie cyklu jakiś dramat. Susza i brak ochoty. No ale zakupiłam pingwinka z polecenia dziewczyn, z forum staraczkowego i o mamo, polecam! 😍🤩 Do gry wstępnej w sam raz a jak któraś z Was ma problem z "rozgrzaniem się" to już w ogóle urządzenie w punkt! 😁
Team Pingwinek! ❤️ polecam jeszcze Lelo Sona, trochę inny, nie wiem czy nie fajniejsze odczucia 😀
-
meggie94 wrote:Cóż to za pingwinek? Proszę o polecajke 😁
https://m.ceneo.pl/59464120
Tylko schowaj przed dziećmi (bo nie pamiętam, czy masz więcej niż 1 😁), bo nie wygląda jak typowa zabawka erotyczna 🤭.
Mamy jeszcze gry planszowe z allegro ale są takie średnie 😅. Wystarczy wpisać "gry dla dorosłych" i wyskoczy 😂.meggie94, kamilamhm lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Masaz dotychczas dwa razy robiłam sobie sama, ale nie jest to zbyt wygodna pozycja. Dziś ma mi mąż zrobić, jest bardzo chętny więc dam znać jak mu poszło ale dziewczyny to serio nie ma zbyt wiele wspólnego z seksem, nie jest to przyjemne, nawet troszkę bolesne. Bo to tak 1/3 palca wsuwa się do pochwy i rozciąga w kierunku odbytu, na YouTubie jest sporo filmików instruktazowych. Ale chyba coś to daje, bo następnego dnia czuje krocze, więc coś tam się może rozciąga.
Fizjoterapeutka poleciła mi jeszcze rolowanie na takim wałku treningowym, co jakiś czas sobie nim pojeżdżę. -
Ja tez wykonuje masaż krocza tak jak kazała mi fizjouro (w tym tygodniu może nie codziennie, ale staram się regularnie😅) i potwierdzam ani to wygodna pozycja, ani to jakieś bardzo komfortowe. Mi fizjo powiedziała, żeby nie omijać tego punktu między wejściem do pochwy a odbytem, ze w tym miejscu zbiera się największe napięcie i żeby „wciskać” palec w to miejsce i trzymać tak ze 3 minutki (i faktycznie to jest chyba dla mnie najbardziej bolesne).
Zaczęłam nawet jeść te daktyle (chociaż szczerze nienawidzę) 😂
Ale jak ma to wszystko pomoc 🤷♀️Tony, kamilamhm lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
To ja ten punkt naciskam codziennie, dostałam tą samą informację od swojej 😂. A z wpychaniem palców w pochwę mam problem i dlatego to olałam. Jeszcze z tym brzuchem to na serio ciężko 😂.
Olo323 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Może i nie ma nic wspólnego z grą wstępną ale przez to że u nas tak z tym słabo to pewnie i tak podjarałoby mnie to na maksa🤣
Po jakichś tam suplach rzeczywiście byli lepiej bo mimo że dalej słabo to przynajmniej było🙈 ale teraz nie bierze. To libido to spadło u nas w tej chwili na ostatnie miejsce. Zmęczeni jesteśmy przeprowadzką. Jeszcze kilka rzeczy zostało zrobić ale już mamy szczerze dość.
Zabawki jakieś planuję kupić, bo w końcu mieszkamy sami choć niedługo😉 ale to pewnie będę musiała sama ich używać. Chyba że nagle coś mu się odblokuje ale po porodzie to pewnie kiepsko będzie szczególnie jeśli SN😬 -
Mnie na razie masaż robiła tylko fizjoterapeutka i nic w tym przyjemnego, chyba że ktoś lubi sado-maso 😉
Od poniedziałku poproszę męża o pomoc, tylko muszę dokupić jakiś olejek, bo ma szorstkie ręce. Polecacie coś konkretnego?
40 lat, kilka lat starań
Gyncentrum Ostrawa:
X 2021 - AZ, CB
III 2022 - AZ, beta: 8dpt -7,4; 10dpt - 22; 15dpt-279, 17dpt - widoczny pęcherzyk, 21dpt-2594, 26dpt jest , badania prenatalne I, II i III trym - ok.
XI 2022 - Synek już na świecie -
Altair wrote:Mnie na razie masaż robiła tylko fizjoterapeutka i nic w tym przyjemnego, chyba że ktoś lubi sado-maso 😉
Od poniedziałku poproszę męża o pomoc, tylko muszę dokupić jakiś olejek, bo ma szorstkie ręce. Polecacie coś konkretnego?
Olejek ze słodkich migdałów 😉.
Olo323, Altair lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki