LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Olo323 wrote:Tony, myśle ze za tego Reksia mój Młody mógłby mnie znienawidzić jakby zaczął być kumaty 😂
Ogólnie mój mąż to jest taki heheszek i żartowniś, ze wielu naszych znajomych/bliskich się śmieje czy nie boje się, ze S. pojedzie rejestrować dziecko w urzędzie, bo z nim to niewiadomo jakie imie wybierze 😂 i powiem Wam szczerze, ze mam czasem taki 1% strachu, ze coś wymyśli 😂
Powiem Wam, ze oglądam ciuszki jeszcze, bo jakoś się scykałam, ze mam za mało 😱😂Olo323 lubi tę wiadomość
-
Hahaha, a propo imion... Mam kota Teodora. Ostatnio w poczekalni do lekarza była babcia z wnuczką (jej imię to Irenka 😳) czekały na jej mamę. No i w końcu ta mama wyszła i pokazała tej córce zdjęcie USG i ta dziewczynka do mnie (3 lata): to mój brat, Teoś! Już miałam odpowiedzieć, że mam kota Teodora ale na szczęście ugryzłam się w język i powiedziałam entuzjastyczne: super! One wyszły a mąż: czy pomyślalaś o tym samym co ja? A ja: gorzej, w ostatniej chwili zrezygnowałam, by im powiedzieć o kocie 😂. Jak wszystkie pacjentki zaczęły się śmiać 😂.
U nas na początku miał być Artur. Później stwierdziliśmy, że kurde, dwa "r" może być ciężko 😅. No i później samo jakoś tak wyszło z Karolem, niech będzie po papieżu 😀. Myślałam o Janie i podobnych ale mąż nie chciał słyszeć o żadnym Jaśku, Staszku (za dużo takich w pracy mamy 😂). W sumie Jan też już mi się przestało podobać. Moja koleżanka nazwała tak synka i widać, jak z tego imienia mają bekę aż to niesmaczne jest.
A rodzinną anegdotę mam taką: babcia kazała dziadkowi w urzędzie zapisać najstarszą córkę Renata i jak przyszło co do czego, to dziadkowi się zapomniało i mówi do babki, że jakieś imię na R miało być. I ta babka: to może Regina? A dziadek: niech będzie 🤣😂. Od tej pory babcia dziadkowi imiona reszty na kartkach zapisywała 🤣.Asia11, MamaTrójki, Olo323, Kalli95, kamilamhm, MamaNl, Decemberry lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Kurcze też się zaczynam obawiać, bo ma być Laura a mąż już się parę razy pomylił i powiedział Luiza 😱 a sam się przy tej Laurze upierał
Ultra-Dżasta, Olo323, kamilamhm lubią tę wiadomość
-
Nosia wrote:Tony a nie chcesz sama zarejestrować malutkiej online? Chcecie jechać do urzedu?
Nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja! Jak tak, to pewnie, że lepiejSóweczka lubi tę wiadomość
-
Scandi-B, Ultra-Dżasta, Joanne, MamaTrójki, kid_aa, meggie94, Tony, Aga300, KaroInka, Altair, Olo323, Anita2022, Strata, Kalli95, Sóweczka, Asia11, Angelaaaa, Krysiaa, kamilamhm, wombi, Decemberry, olanowak90x lubią tę wiadomość
-
Nosia wrote:Tony a nie chcesz sama zarejestrować malutkiej online? Chcecie jechać do urzedu?
No właśnie, to samo miałam pisać 😁. Wystarczy Ci profil zaufany i logujesz się przez rządową stronę. I później wybierasz tylko jak chcesz odebrać akt urodzenia - osobiście, pocztą lub skrzynka ePUAP (?) ale nie wiem co to takiego 😅.Tony, Olo323, Nosia lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
MamaNl gratulacje! Czekamy na wieści co i jak 😍
Ja też rejestrowałam Wiktorię przez internet 😊 mega wygoda, wniosek o 500+ też złożyłam przez ePUAP.
My mamy psinę. Wabi się Nela. Kiedyś mi się imię Nela niesamowicie podobało dla ewentualnej córki, ale mój mąż zawsze mówił, że jemu dla dziecka się nie podoba. A jak wzięliśmy psiaka w tamtym roku to sam nazwał ją Nela i przez to teraz to imię kojarzy mi się tylko z moim futrzakiem 🙈😅Tony, Olo323, kamilamhm, Decemberry lubią tę wiadomość
-
MamaNL, gratulację! Rodziłaś SN czy jednak było cesarskie cięcie? Przepraszam, może już pisałaś, ale mi umknęło.
MamaNl lubi tę wiadomość
40 lat, kilka lat starań
Gyncentrum Ostrawa:
X 2021 - AZ, CB
III 2022 - AZ, beta: 8dpt -7,4; 10dpt - 22; 15dpt-279, 17dpt - widoczny pęcherzyk, 21dpt-2594, 26dpt jest , badania prenatalne I, II i III trym - ok.
XI 2022 - Synek już na świecie -
MamaNl gratulacje!! ❤️
Ale szybko poszło! 😀
Wszystkiego dobrego, w wolnej chwili opowiedz co i jak 😊MamaNl lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Tony, myśle ze za tego Reksia mój Młody mógłby mnie znienawidzić jakby zaczął być kumaty 😂
Ogólnie mój mąż to jest taki heheszek i żartowniś, ze wielu naszych znajomych/bliskich się śmieje czy nie boje się, ze S. pojedzie rejestrować dziecko w urzędzie, bo z nim to niewiadomo jakie imie wybierze 😂 i powiem Wam szczerze, ze mam czasem taki 1% strachu, ze coś wymyśli 😂
Powiem Wam, ze oglądam ciuszki jeszcze, bo jakoś się scykałam, ze mam za mało 😱😂 -
nick nieaktualnyTony wrote:Nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja! Jak tak, to pewnie, że lepiej
My też zarejestrowaliśmy Marlenkę przez profil zaufany. Dokumenty już zostały wystawione 👍
Jak tak Was czytam i jak piszecie o brzuszkach to ja tak się cieszę, że mój jest już na zewnątrz 🤣Tony, Nosia lubią tę wiadomość