LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Taki śluz kolor to przy infekcji jest 🤔
-
Ultra-Dżasta wrote:Marta93 jeśli masz w okolicy Hebe to leć po test pH. Bardzo możliwe, że masz jakąś infekcje na końcówce.
Asia11 u mnie w szpitalu nie ma żadnego bistro, nawet sklepiku, nic 😭. Teściowa zrobiła rybę z frytkami i czekam na męża z językiem na wierzchu.
Haha, no jeśli chodzi o sklepy i kolejki mam podobne zdanie. W kolejkach to głównie kobiety przepuszczają, chyba raz zdarzyło mi się, by facet mnie przepuścił a tak to nikt.
Tony, zrobiłaś mi dzień 😂.
My jesteśmy po 2 KTG. No zaczynam się teraz martwić w druga stronę, bo dziecko zrobiło się mega aktywne. Aż zastanawiam się nad tym, czy nie jest nadaktywne 😌. Lekarz mówił, że jest ok, bo przecież jak biegam to też mam wysokie tętno xD. No niby tak, ale co innego jak biegam sama a co innego jak dziecko mnie od środka turbuje. Myślę, że po prostu jest głodny, na serio mało dziś zjadłam 🤔, zero słodyczy (tak myślę, że to drugie to klucz do sukcesu 😂). Idę na spacerniak, może go uśpię. -
Nie wiem jak to jest ale normalnie pokarm dopiero się tworzy tak chciałam a teraz ciężko mi rozmasował albo coś żeby go odciągnąć 😅😅😅
Z pozytywów dziś stanęłam na wadze i jak narazie -12 kg i oby tak dalej ….Olo323, Tony, Strata, Kalli95, Altair, meggie94, Ultra-Dżasta, Scandi-B lubią tę wiadomość
-
Marta93 wrote:Byłam w poniedziałek i nic nie było a wcześniej też miewałam taki tylko bardziej wodnisty ale to róży luteinie i nic mnie nie swędzi
Ja też miewam teraz wydzielny w kolroach tęczy. Mój czop był i przezroczysty, brązowy, różowy, podbarwiony krwią, biały,.... 😅 nie mam infekcji. Bo między czasie robiłam badania. -
Tysia1985 wrote:Strata świetnie to napisałaś. Też tak mam że każdy ból to zastanawianie się czy to już i za chwilę ogarnia mnie strach. Najgorzej w nocy... Do tej pory się nie bałam, bo wiem że szybko się zapomina ale jednak boję się tego bólu jak już jest tak blisko🥺🥴 No a jeszcze bardziej się boję tych nocy nieprzespanych czy dam rade psychicznie z 3 dzieci i zeby zadne nie poczulo sie odrzucone😱
Powiem Wam dziewczyny u mnie to samo. Wprawdzie termin na 13.11 ale ze względu na moj wiek (40lat) mam urodzić do 10.11,dzisiaj 38+5
byłam na wizycie w pon szyjka twarda zero rozwarcia, w czw lekkie brązowe plamienia, czasem cos tam zakluje w podbrzuszu a tak nic. Codziennie robie po 7km z psem, schody na 4 pietro, sprzatam, gotuje.. nic.
Bardzo chciałabym SN, ale obawiam się, że jak szyjka nie drgnęła to na kolejnej wztycie w pon 7.11 dr skieruje mnie na cc. Mówił ze wywoływanie przy takiej szyjce nie ma sensu, ze jest ryzyko ze mała zaklinuje se w kanale rodnym.
-
Wiktoria obudziła mi się o 4 i do 5 się bujalysmy, a teraz kiedy ona w końcu zasnęła mi się odechciało spać 🙈😅
Dziewczyny trzymam cały czas za Was wszystkie kciuki, żebyście rodziły tak jak chcecie i kiedy chcecie 😁❤️Decemberry, Ultra-Dżasta, Marta93, Aga300, Asia11, kamilamhm, Olo323, Scandi-B lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
U mnie bez zmian, nic się nie dzieje. Za to u jednej pacjentki z sąsiedniej sali zaczynają się skurcze 😌. Trochę zazdro.
Oczywiście położna pobierała jednej z nas krew i zaświeciła wszystkie światła na ful. Nie ma opcji, nie zasnę już 😂. Idę się zaraz ogarnąć i nadrobię wczorajszy odcinek "Policjantów i Policjantek" 🤭😆.
Wiecie, że wczoraj byłam taka głodna i nie mogłam się doczekać aż mój wybawca przyniesie prowiant. I jak zjadłam to nagle dziecko się uspokoiło 🤣, a jak poprawiłam śliwkami w czekoladzie to już w ogóle nastał spokój w brzuchu. Także po prostu on był głodny! 😅 Nie wiem jak to tam działa ale widocznie mój wilczy głód na Młodego też miał jakiś wpływ. Normalnie NIESAMOWITE czego dowiaduję się na końcówce 🤭. I przy okazji dowiedziałam się, że mój mały Klocek lubi słodycze. Ciekawe po kim 🤭.Tony, Decemberry, kamilamhm, Olo323 lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
meggie94 wrote:Wiktoria obudziła mi się o 4 i do 5 się bujalysmy, a teraz kiedy ona w końcu zasnęła mi się odechciało spać 🙈😅
Dziewczyny trzymam cały czas za Was wszystkie kciuki, żebyście rodziły tak jak chcecie i kiedy chcecie 😁❤️
U nas Tez różnie jest z usypianiem po jedzeniu wczoraj przez 3 godz wszystko nie pasowało dziś trochę lepsza nocmeggie94, Tony, Decemberry lubią tę wiadomość
-
Strata wrote:Ja też miewam teraz wydzielny w kolroach tęczy. Mój czop był i przezroczysty, brązowy, różowy, podbarwiony krwią, biały,.... 😅 nie mam infekcji. Bo między czasie robiłam badania.
Decemberry, Nosia, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nosia wrote:A ja właśnie w kinie na Listach do M Mam nadzieję, że wysiedzę
I jak, fajna czesc? Musimy nadrobic poprzednia 🤭 lubie tego tasiemca. Ogolem jak polskich filmow nie trawie, tak ten jest fajny. Moze to tez kwestia tego, ze jest o swietach 🤔
Jak Wam minela noc? Ja ostatnio walcze z zaparciami i wsypuje w siebie duze ilosci blonnika. Platki owsiane, otreby.. wszystko co sie da 😅
11 dni do cc, a dzis oficjalnie brzuszek donoszony! 37+0!! 🤩🥳Nosia, Tony, kamilamhm, Ultra-Dżasta, Olo323 lubią tę wiadomość
Baby G. Już z nami 🥰 16.11.22, 54 cm Szczęścia ❤️✨
15.03 - beta 26.7
17.03 - beta 73.9
23.03 - beta 1379.6 !
Maleństwo rozwija się idealnie
07.07.22 - 320g mężczyzny
24.07 - 540g
29.08 - 1146g
22.09 - 1669g
19.10 - 2450g
4.11 - 2930g -
Decemberry wrote:I jak, fajna czesc? Musimy nadrobic poprzednia 🤭 lubie tego tasiemca. Ogolem jak polskich filmow nie trawie, tak ten jest fajny. Moze to tez kwestia tego, ze jest o swietach 🤔
Jak Wam minela noc? Ja ostatnio walcze z zaparciami i wsypuje w siebie duze ilosci blonnika. Platki owsiane, otreby.. wszystko co sie da 😅
11 dni do cc, a dzis oficjalnie brzuszek donoszony! 37+0!! 🤩🥳
Ledwo wysiedziałam w kinie. Tak myślałam, ze skończy się opuchlizna nóg. Na szczęście przez noc wszystko zeszlo i jest ok
Gratulacje donoszenia brzuszka ❤️🥳🎊Decemberry lubi tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Dziewczyny, to ktora dzisiaj rodzi? 😁
No ja bym chciała ale nic z tego 😂. W ogóle to mam wrażenie, że Karol rośnie jak na drożdżach. Brzuch jest tak wysoko, że jak nie mam stanika to już opiera się o cycki. Bez kitu. No ale nie dziwmy się. Dostał wczoraj i obiad, i śliwki w czekoladzie (dziś zresztą też) a na śniadanie dostał banana i jabłko, by na KTG coś się działo ale poszedł spać i musiałam go stymulować różnymi metodami 😂.
Na weekend przyszedł taki lekarz, co był, jak leżałam w lipcu. I on tak przychodzi na obchód i do mnie: to Pani tak długo tu leży? 😂
Edit: co do cycków to w ciąży osiągnęły rozmiar C, więc możecie mieć jakieś tam wyobrażenie co do stanu mego brzucha 😂🤣.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2022, 12:20
kamilamhm, Olo323, Scandi-B lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Marta93 wrote:U mnie wczoraj faktycznie chyba był czop bo dziś nie ma już tego śluzu 😱 a jak odchodzi czop to się szyjka otwiera tak?