LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia K, BabaJaga89 kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejsze wizyty ❤️🍀🍀
Bruised, czaranna, KarolinaAnastazja, Makija, Jenny93, pandzia 🐼, zulka, Przedszkolanka123, Sparky, agatka06, bambari, Pati2804, juss92, MaggLbn, Galena lubią tę wiadomość
-
Ja mam pobudkę od kilku dni o 5, mlody zaczyna się wiercić i do 7 nie zasnę..
A od 7 to jak jakiś niedźwiedź w sen zimowy zapadam i się wybudzić nie mogę 🫠
Dobrego weekendu !!! 💐💐💐
Elasure, Niaha lubią tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Ja mam pobudkę od kilku dni o 5, mlody zaczyna się wiercić i do 7 nie zasnę..
A od 7 to jak jakiś niedźwiedź w sen zimowy zapadam i się wybudzić nie mogę 🫠
Dobrego weekendu !!! 💐💐💐
Ja wczoraj się z malutką dogadałam i całą noc do 6 dała mi spać 😅 o 6 to ja wstaje wyszykować starszaków do szkoły i przedszkola 😂
Wzajemnie w niedziele idę do szpitala w poniedziałek CC 😱Elasure, Jenny93, Niaha, KarolinaAnastazja, Przedszkolanka123, Pati2804, juss92, MaggLbn, Sparky lubią tę wiadomość
-
monii wrote:Ja wczoraj się z malutką dogadałam i całą noc do 6 dała mi spać 😅 o 6 to ja wstaje wyszykować starszaków do szkoły i przedszkola 😂
Wzajemnie w niedziele idę do szpitala w poniedziałek CC 😱
Ja nadal nie wiem na czym stoję z wywoływaniem, ale jest szansa, że obie w poniedziałek urodzimyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października, 08:49
Jenny93, Niaha, monii, KarolinaAnastazja, Nina_02, MaggLbn lubią tę wiadomość
-
miska122 wrote:Ja nadal nie wiem na czym stoję z wywoływaniem, ale jest szansa, że obie w poniedziałek urodzimy
Super ❤
Będą z jednego dnia ❤
Trzymam kciuki ❤miska122 lubi tę wiadomość
-
To jeszcze tylko kilka dni i będziecie tulić swoje maleństwa 😍 będzie pięknie dziewczyny! Wszystko w domku już gotowe na nowego lokatora?
W ogóle to ja podziwiam wszystkie Was które będą miały teraz kolejne dzieciątko. Patrząc na to jak ja się czuję, poruszam, jękam, stękam i nie mam mocy na nic to nie wyobrażam sobie być w kolejnej ciąży i jeszcze w tym momencie opiekować się dzieciątkiem. A mój mąż już w głowie robi listę imion dla kolejnych dzieci 🙈😂Fania017, Niaha, MaggLbn, Sparky lubią tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Mi ze spaniem idzie różnie. Na pewno coś mi się poprzestawiało, że chodzę spać późno - kolo północy, ale za to wstaję po 9. W nocy jest kilka pobudek, ale nie tak, żebym godzinami nie mogła spać. Jeśli mała zachowa swoje godziny aktywności to na pewno o północy będzie pobudka, potem koło 3 i koło 5-6. Myślicie, że tak to może działać?
-
Wero0707 wrote:Mi ze spaniem idzie różnie. Na pewno coś mi się poprzestawiało, że chodzę spać późno - kolo północy, ale za to wstaję po 9. W nocy jest kilka pobudek, ale nie tak, żebym godzinami nie mogła spać. Jeśli mała zachowa swoje godziny aktywności to na pewno o północy będzie pobudka, potem koło 3 i koło 5-6. Myślicie, że tak to może działać?
Całkiem możliwe, o tyle że w pierwszej ciąży moja córeczka swoje okienka aktywności miała o 22.30, o północy i o 5 rano, tak jak się urodziła zamieniła północ na 2.00 w nocy i tak długo długo pozostawało, więc noce były naprawdę ok, bo w sumie wychodziła jedna pobudka i jedna nad ranem, ale za to w dzień - nie spała w ogóle. Zawsze śmiałam się że ona zamiast spać w dzień to włączała tryb szybkiego ładowania, i miała przez dzień 3-4 drzemki po 10-15 min max, zaczęła sypiać w dzień po skończeniu 13 miesięcy😁 także taki egzemplarz😁🤣😊
A teraz synek dyskotekę urządza sobie o 23 i około 4... I szaleje cały dzień praktycznie...aż sama jestem ciekawa jak to będzie🩵Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października, 09:49
-
Elasure wrote:To jeszcze tylko kilka dni i będziecie tulić swoje maleństwa 😍 będzie pięknie dziewczyny! Wszystko w domku już gotowe na nowego lokatora?
W ogóle to ja podziwiam wszystkie Was które będą miały teraz kolejne dzieciątko. Patrząc na to jak ja się czuję, poruszam, jękam, stękam i nie mam mocy na nic to nie wyobrażam sobie być w kolejnej ciąży i jeszcze w tym momencie opiekować się dzieciątkiem. A mój mąż już w głowie robi listę imion dla kolejnych dzieci 🙈😂
Wszystko mam gotowe 😊
A wyobraź sobie dwójkę w szkole. Nauki multum, komunia za pasem i dziecko z autyzmem 😂 magia totalna i głowa kwadratowa 😂Elasure, Niaha, Bibi24 lubią tę wiadomość
-
Elasure wrote:To jeszcze tylko kilka dni i będziecie tulić swoje maleństwa 😍 będzie pięknie dziewczyny! Wszystko w domku już gotowe na nowego lokatora?
W ogóle to ja podziwiam wszystkie Was które będą miały teraz kolejne dzieciątko. Patrząc na to jak ja się czuję, poruszam, jękam, stękam i nie mam mocy na nic to nie wyobrażam sobie być w kolejnej ciąży i jeszcze w tym momencie opiekować się dzieciątkiem. A mój mąż już w głowie robi listę imion dla kolejnych dzieci 🙈😂
Chyba wszystko gotowe
Powiem Ci, że (nie)stety człowiek szybko zapomina jak ciężko jest w ciąży i sam siebie przekonuje, że nie było tak źle 😂Elasure, Niaha lubią tę wiadomość
-
Elasure wrote:Ktoś jeszcze nie śpi? U mnie jakieś krwawe zabójcze sny, od godziny się przewracam i nie mogę zasnać. A teraz jeszcze młody dostał czkawki 🤭
Kolejna noc na raty, chyba czas się przyzwyczaić bo po porodzie już nie będzie lekko 😄Niaha, Elasure lubią tę wiadomość
-
miska122 wrote:Chyba wszystko gotowe
Powiem Ci, że (nie)stety człowiek szybko zapomina jak ciężko jest w ciąży i sam siebie przekonuje, że nie było tak źle 😂
Jestem w to w stanie uwierzyć. Pierwszy trymestr przeorał nas psychicznie, fizycznie i finansowo. Wtedy mówiliśmy, że to będzie jedynak. Teraz już lajcik w myślach kolejne dziecko a to jeszcze wyjść nie chce 😂😂 Z resztą nie jest powiedziane, że nam się w ogóle jeszcze kiedyś uda jakieś spsocić skoro Olafek to nasz istny cud🥰 No ale głowa swoje, nadzieję daje, że może się coś odblokowało i kiedyś jeszcze raz się uda.
@Monii szacun za ogarnianie tego, jeszcze teraz w dodatku bez wsparcia partnera. Ręce pełne roboty, mam nadzieję, że uśmiechy dzieciaków wynagradzają Ci wszystkie trudności💪Niaha, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Hej, u nas wszystko ok! Waga 3220g a jeszcze 3 tygodnie do końca 😵 no nic, jutro koniec 37tc, nic tylko czekać 😁
miska122, Niaha, Przedszkolanka123, Jenny93, agatka06, czaranna, Elasure, KarolinaAnastazja, Pati2804, Bruised, juss92, zulka, Makija, MaggLbn, Fania017, Sparky, Kofinka lubią tę wiadomość
-
Elasure wrote:Jestem w to w stanie uwierzyć. Pierwszy trymestr przeorał nas psychicznie, fizycznie i finansowo. Wtedy mówiliśmy, że to będzie jedynak. Teraz już lajcik w myślach kolejne dziecko a to jeszcze wyjść nie chce 😂😂 Z resztą nie jest powiedziane, że nam się w ogóle jeszcze kiedyś uda jakieś spsocić skoro Olafek to nasz istny cud🥰 No ale głowa swoje, nadzieję daje, że może się coś odblokowało i kiedyś jeszcze raz się uda.
@Monii szacun za ogarnianie tego, jeszcze teraz w dodatku bez wsparcia partnera. Ręce pełne roboty, mam nadzieję, że uśmiechy dzieciaków wynagradzają Ci wszystkie trudności💪monii, Elasure lubią tę wiadomość
-
Elasure wrote:Jestem w to w stanie uwierzyć. Pierwszy trymestr przeorał nas psychicznie, fizycznie i finansowo. Wtedy mówiliśmy, że to będzie jedynak. Teraz już lajcik w myślach kolejne dziecko a to jeszcze wyjść nie chce 😂😂 Z resztą nie jest powiedziane, że nam się w ogóle jeszcze kiedyś uda jakieś spsocić skoro Olafek to nasz istny cud🥰 No ale głowa swoje, nadzieję daje, że może się coś odblokowało i kiedyś jeszcze raz się uda.
@Monii szacun za ogarnianie tego, jeszcze teraz w dodatku bez wsparcia partnera. Ręce pełne roboty, mam nadzieję, że uśmiechy dzieciaków wynagradzają Ci wszystkie trudności💪
Lepiej być samej niż z byle kim. Może nie dorósł do bycia ojcem. Ale właśnie wsparcie dzieci wynagradza wszystko ❤czaranna, Niaha, Elasure lubią tę wiadomość
-
Kofinka wrote:Dziewczyny podpowiedzcie jeszcze bo nie pamiętam - rozmiarówka H&M jest większa czy mniejsza niż standardowe powiedzmy? Najbardziej to mam wyczucie z ubranek NEXT, jak ktoś potrafi to jakoś porównać to będę wdzięczna
Kofinka lubi tę wiadomość
-
Jak u Was na tym etapie wygląda wyciek z piersi? U mnie chyba coś wyhamowało. Jeszcze miesiąc temu codziennie zmieniałam piżamę, bo po nocy miałam plamy w okolicy biustu, a teraz nic. Nawet piersi wydają się mniej nabrzmiałe, a sutki nie tak ciemne jak były. Martwić się już, czy jeszcze zaczekać? 🧐
-
Gusta Blu wrote:Jak u Was na tym etapie wygląda wyciek z piersi? U mnie chyba coś wyhamowało. Jeszcze miesiąc temu codziennie zmieniałam piżamę, bo po nocy miałam plamy w okolicy biustu, a teraz nic. Nawet piersi wydają się mniej nabrzmiałe, a sutki nie tak ciemne jak były. Martwić się już, czy jeszcze zaczekać? 🧐
Nie mam żadnego, w poprzedniej ciąży też nie miałam. Za to miałam wielki nawał i karmiłam rok ☺️ myślę, że nie masz się czym martwić -
Gusta Blu ja nie mam i nie miałam żadnego 🫣 kilka razy pojawiły mi się dosłownie kropelki siary, ale to bardziej ponacisnieciu na brodawkę. Od początku ciąży nawet mi biust nie urósł, bo widzę, że stanik który był za duży przed, nadal taki jest 😆 chyba u każdego to inaczej wygląda i wydaje mi się, że nie ma co panikować. Jedyne co zauważyłam to od około tygodnia/dwóch brodawki przestałam NARESZCIE mieć tkliwe, wcześniej nawet koszulki mnie drażniły.