LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Elasure wrote:Dziewczyny na razie krótko bo sił mi brak.
Indukcja nie udana rozwarcie 5-6cm i mlody nie zszedł w dół. Wody odeszły. Skurcze bolesne ale nie skuteczne na szczęście lekarz mnie nie meczył i wleciała cesarka. Olafcio nazwany na bloku porodowym smokiem urodził się 14.11 o 16.46, 4140g i 61cm 😱 nie jest pulpecikiem tylko długim chłopcem.
Nie mam jeszcze ładnej fotki cos podrzuce pozniej. Chwilę pociumkał i spał grzecznie non stop. Niestety cc też kiepsko odreagowałam wymioty dreszcze etc. O 6 mi go przywiozą to będziemy się dalej tulić.
Emocje i więcej opiszę później 😘 synek jest cudny rozplywam się na mysl o nim🥰
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych, i kciuki za tych w toku i tych czekających 🍀🤞
Gratulacje 🥰 -
czaranna wrote:Trzymam mocno kciuki, nie zawsze taki diabeł straszny jak go malują. Powodzenia mamuśka 💗 czekamy na wieści 😊
Dziewczyny Wy też się zastanawiacie gdzie nam KarolinaAnastazja zaginęła? Martwie się trochę, na Dinusiach też cicho..
Też się nad tym zastanawiałam.
Mam nadzieję, że całkowicie oddaje swój czas synkowi i po prostu nie w głowie jej forum 🥰 -
Bruised kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejszą wizytę ❤️🍀
Paima trzymany kciuki 🍀❤️ oby wszystko już poszło bez problemów ❤️
Bibi24 trzymamy kciuki za szybką, bezproblemową i bezbolesną indukcję 🍀🍀🍀czaranna, Galena, juss92, Gusta Blu, pandzia 🐼, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość
-
Ależ się dzieje w tym listopadzie ❤️😍 Gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek. I powodzenia dla pozostałych ❤️
U nas coraz lepiej. Jak przez pierwsze dni martwiłam się, że córka nie chce ssać, tak teraz robi się z niej mały cycoholik. Mieliśmy wczoraj wizytę położnej i mała przekroczyła już wagę urodzeniową.czaranna, Niaha, Czarna Dalia, juss92, pandzia 🐼, Waflut lubią tę wiadomość
-
Babajaga, Elasure gratulacje ❤️🥰 duże chłopaki, super że już jesteście razem ❤️
BabaJaga89 lubi tę wiadomość
-
Babajaga, Elasure ogromne gratulacje ❤️ dużo zdrówka dla Was i maluchów 🥹
Kciuki za dzisiejsze wizyty i mam nadzieję, że u mnie podziała pełnia. Bardzo się nastawilam na poród 15/16 😆
Też martwię się o KarolinaAnastazja, mam nadzieję że po prostu tuli maleństwo i nie w głowie jej forum:)BabaJaga89 lubi tę wiadomość
-
Kamsi, Baba Jaga, Elasure - gratulacje mamusie 💖
Elasure, ale długi Olafek! Wow!
Mam nadzieję,że się już lepiej czujesz i się tulicie od rana ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:16
BabaJaga89 lubi tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
29.04 CRL 2.59
15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
15.07 II prenatalne, 336g 🌸
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
19.09 III prenatalne, 1404g
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
05.11 2936g
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Bibi24 wrote:Hej, melduję się z oddziału przyjęcie trwało ponad 2 h + badania i ktg. Jutro rano obchód i maja zdecydować co dalej ale już mówią żeby się szykować na balonik i oksy. Nie na to liczyłam, dziś po prostu pękłam całkowicie bo nie nastawiłam się jednak na indukcję. Ale cóż zrobić. Trzymajcie kciuki,
Elasure? Jak tam sytuacja ?
Coraz mniej nas nie rozpakowanych. Też bym już chciała zobaczyć się z Małą, mąż także to powtarza 🤭2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
29.04 CRL 2.59
15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
15.07 II prenatalne, 336g 🌸
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
19.09 III prenatalne, 1404g
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
05.11 2936g
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Gratuluję nowym Mamusiom i tulaskuję urodzone już listopadowe Maluszki!
Ja zaczynam się chyba powoli frustrować. Mało to mądre. Wiem niby, że to będzie mój pierwszy poród i może być po terminie, ale naprawdę mam już dość. Jeszcze się stresuję, bo w niedzielę mam wizytę u prowadzącego w innym mieście (2h drogi w jedną stronę) i boję się, że jak na złość coś się zacznie dziać, gdy będę daleko od domu… to czekanie jest koszmarne 😖 -