LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia K
My ostatecznie jesteśmy po indukcji, 16.11.2024 SN urodził się Antoś z wagą 3589g.
Niestety nie odbyło się bez późniejszych komplikacji, na chwilę obecną jesteśmy rozdzieleni możemy się widzieć pod ścisłym rygorem max 5h dziennie.
Dziś miałam teraz chwilkę i nadrobiłam w końcu wątek. Pozdrawiam Was serdecznie trzymam kciuki za każdą i za dzieciątka te na rączkach i te jeszcze w brzuszkach 💚
Przedszkolanka123, miska122, Wero0707, Niaha, Natalia K, Jenny93, Elasure, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
-
Bibi24 wrote:Natalia K
My ostatecznie jesteśmy po indukcji, 16.11.2024 SN urodził się Antoś z wagą 3589g.
Niestety nie odbyło się bez późniejszych komplikacji, na chwilę obecną jesteśmy rozdzieleni możemy się widzieć pod ścisłym rygorem max 5h dziennie.
Dziś miałam teraz chwilkę i nadrobiłam w końcu wątek. Pozdrawiam Was serdecznie trzymam kciuki za każdą i za dzieciątka te na rączkach i te jeszcze w brzuszkach 💚
Gratulacje 🥰 i trzymam kciuki, aby wszystko jak najszybciej się polepszyło u synka ❤️ -
Bibi24 gratulacje!
Wszystkiego dobrego dla Was, trzymam kciuki żebyście szybko mogli być razem. Trzymaj się mocno🫂💙
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Czarna Dalia wrote:Feroplex, naprawdę super, ale też niestety trudno dostępny. Sorbifer na mnie osobiście źle działał ☹️
Ja po sorbiferze miałam takie dolegliwości żołądkowe.. masakra była -
Dziewczyny jak wyglądały Wasze pierwsze spacery z dziećmi?
Czy tylko mój był taki expresowy, że więcej ubierania i zamieszania jak spacerowania? 😂 -
KarolinaAnastazja wrote:Dziewczyny jak wyglądały Wasze pierwsze spacery z dziećmi?
Czy tylko mój był taki expresowy, że więcej ubierania i zamieszania jak spacerowania? 😂
Mąż dopiero jutro zrobi pierwszy spacer, dziś była pogoń za kombinezonem. Pojechał na zakupy z babcią i oczywiście kupili za duży 😂🤷
Tak to jest jak matka niedomaga po cc.
Liczę, że bedą się super 'bawic', trasa na jakieś 15-20min.
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -